Klantenservice ontbreekt volledig !
Bezorging wordt steeds maar uitgesteld en duurt veel en veel te lang. Bestelling vond plaats op 25-06-2026 en op 30-06-2026 is die nog steeds niet bezorgd !
Bijgewerkte review n.a.v. uw 1e reactie:
Uw reactie is volledig naast de kwestie, ik heb helemaal de 'Affinity Encyclopedie' niet besteld, maar het boek "Python in de praktijk". Wederom een bewijs hoe onzorgvuldig u tewerk gaat. Bestelling zou na uiterlijk twee dagen plaatsvinden, daarna een dag later, daarna weer later. Maar er klopte niets van. Bestelling heeft uiteindelijk vanmiddag, op 01-07-2026, plaatsgevonden.
Bijgewerkte review n.a.v uw 2e reactie:
Ik had slechts 1 boek besteld met 1 e-mailadres. Aan de hand van het e-mailadres had u duidelijk kunnen nagaan om welke bestelling het ging !
Ik ontving diverse malen een e-mail dat het boek 'de volgende dag' zou worden bezorgd. Dat bleek telkens niet juist. Waarvan akte.
Bijgewerkte review n.a.v. uw 3e reactie:
Het ging om e-mails van PostNL, die steeds begonnen met de tekst: "Hoi, je bezorging van Reshift Digital B.V. is bijgewerkt". Er stond dan een link waarmee je, als je erop klikte, terecht kwam op een webpagina waar de bezorgdatum steeds werd vooruit geschoven.

Svar från Zoomacademy