Titta på "Zoodirekt". Min förra betalning som låg registrerad på "Zoodirekt" har tagits över av "Zoobuddy". Zoodirekt har slutat svara på mina mail och det ligger fortfarande en betalning hos Kl... Se mer
Jag har köpt kraftfoder och mineraler och vitaminer i pulverform till mina dvärgpapegojor på Zoobuddy aka Zoodirekt. Men har inte fått leveransen än efter 3 månader. Det här företaget är oseriöst... Se mer
Rena bluffsidan. Jag beställde en kam & två säckar hundmat. När jag hämtade ut mitt paket var det endast ett litet paket. De hade bara skickat kammen och ”glömt” maten. De skulle skicka rest... Se mer
Konkurs i augusti!
En buskefirma
En buskefirma. Ingen leverans sedan Juli. Inge kontakt. Polisen skulle agera!!!
Jag har beställt och betalt fiskmat men…
Jag har beställt och betalt fiskmat men inte fått något på 6 veckor, inga mail-svar. Däremot två mail om jag var nöjd, kan man vara det när man inte fått något?
Det vore fint om dom kunde skicka…
Det vore fint om dom kunde skicka beställd och betald säkerhetsväst till dottern överhuvudtaget. Men flera mail om att betygsätta köpet går bra att skicka.
Har försökt få kontakt flera gånger men ingen respons!
Varning, handla inte på denna webbplats!
Men har inte fått leveransen än efter 3 månader.
Det här företaget är oseriöst och sysslar med bedrägerier, genom att dra pengar från kunder och inte leverera några varorna alls. Jag avråder alla att avstå från att köpa varor från det här företaget!
VARNING! BLUFF!
VARNING!! BLUFFÖRETAG!!
Beställ inte därifrån. Beställde varor och betalade den 19 juli. Har fortfarande inte fått mina varor och dom svarar inte på mail.....
Jag får inte mina varor !
Jag får inte mina varor !! Efter en månad skrev jag att jag vill avbryta min order och fick då tillbaka att jag skulle få mina pengar inom 3-12 arbetsdagar!! Nu har det gått 5 veckor och har inte fått mina pengar , dom svarar mig inte längre heller !!!
Jag beställer ganska ofta hundfoder
Jag beställer ganska ofta hundfoder, men har aldrig varit med om sämre företag när det gäller leverans och kundtjänst, de svara varken på Mail eller medelande skrivna från deras kontaktformuläret. Jag vill verkligen Avråda att handla här, det finns många som är bättre!
Inget bra!
Inget bra!
Jag beställde min ordrar den 25.08.04 och har inte modtaget varorna än.
Zoobuddy har inte svarat på mina mejl, men dom har dragit pengarna från min konto, och bett mig skriva recensioner på dom varorna, som jag inte har fått, två gånger?!
/Grith
Detta företaget hette tidigare…zoodirekt
Detta företaget hette tidigare zoodirekt. De levererar inga varor utan mailar bara om nytt lager medför förseningar och sedan lägger de ner och byter namn. Bluff-företag ut i fingerspetsarna.
Bedrägeriföretag
Rena bluffsidan.
Jag beställde en kam & två säckar hundmat.
De skulle skicka resterande artiklar omgående men de har inte dykt upp än, efter en månad.
De svarade på mejl i början, men efter att de skulle skicka maten har de inte svarat mer. Omöjliga att få tag i.
Dum som jag var betalde jag ordern direkt. STORT MISSTAG.
Handla inte av dessa, de är endast ute efter att lura folk.
Stort bedrägeri!!
Varning för bluffföretag
Varning för bluffföretag. Leverans har inte kommit och det går inte att komma i kontakt med någon.
Synd att man inte kan ge mindre än en…
Synd att man inte kan ge mindre än en stjärna. Inget svar från företaget på flertalet mail. Inga varor på över 2månader nu och inga pengar tillbaka. Polisanmält.
Varning
Varning, bluff företag!
Bakom denna hemsida står E-com nordics group AB
Som har också haft zoodirekt.se, kolla deras rating som är superlåg.
Dom är polisanmälda för bedrägeri.
Zoodirekt/ Zoobuddy- Vilka svin ni är, må ni brinna i helvetet
vilka svin till människor det finns! jag köpte och betalade för att göra rätt för mig då jag skall in o opereras och inte vill sätta någon annan i skiten fall operationen går åt döden. vad händer då... Jag får inte mina tre säckar foder jag köpt och företaget har gått under cover. ser på adressen Björns trädgårds gränd 3b att det finns många människor och att det kan vara vem som helst av dem som nu satt oss alla i skiten. tyvärr är jag av mellan generationen som fortfarande ville se gott om människor. Nu sitter det någon jag inte ens känner o lever gott för att jag är godtrogen o sjuk. SVIIIIN!!! hoppas ni sätter oxfilén i halsen! betalade den 21/ 7- 25
Zoodirekt som nu bytt namn till…
Zoodirekt som nu bytt namn till zoobuddy. Jag betalade via Klarna (som tur är) och fick fakturan pausad då leverans uteblev (beställde i början på juni). Sen helt plötsligt fick jag avslag på pausad faktura då zoobuddy hävdar leverans och att jag hämtat ut paketet. Spårnigsnummer de angivit visar dock att det inte är jag som hämtat ut och helt fel område. Företaget har alltså slumpat ut spårningsnummer för en annan leverans. Suck!! Så nu måste jag åter igen bestrida fakturan och bevisa att jag inte fått någon leverans. Bluff-företag! Handla inte. Omöjliga att få kontakt med
Zoofabriken aka Zoodirekt aka...
Jag gissar att Zoofabriken, Zoodirekt och nu även Zoobuddy är samma företag, dvs E-com Nordics Group AB. Jag handlade av Zoodirekt (gjorde misstaget att inte kontrollera omdömen eller göra en enkel bakgrundskontroll - vilket jag ALLTID gör annars, typsikt...). Har förvisso fått leverans, men absolut inte enligt de löften företaget gav, inga svar från företaget/websidan när jag ställde frågor, fick däremot mängder med mail om välkomsterbjudanden, rabattkoder, ursäkta-mail att de varit överbelastade etc. Skapar förvisso lite frågetecken när de kör slut på en domän och sedan sätter upp en ny sida med nytt namn när de kör i diket men det är nog inget riktigt scam, utan bara ett riktigt dåligt företag. Kanske nya (reggat 2024) och klarar det inte helt hundra. Blir kanske bra framåt, men den resan kommer de göra på en mängd förstagångsköpare som aldrig återvänder. Jag kommer framåt betala lite mer men vända mig till de mer etablerade aktörerna för att få det förväntade.
Zoodirekt
Titta på "Zoodirekt".
Min förra betalning som låg registrerad på "Zoodirekt" har tagits över av "Zoobuddy". Zoodirekt har slutat svara på mina mail och det ligger fortfarande en betalning hos Klarna som är pausad...kommer inte ändra den här reviewen tills det är löst.
Edit:// Klarna löste det efter att jag skickat in bilder och mailkonversationer.
Detta är egentligen ZOODIREKT
Detta är egentligen ZOODIREKT! Såg detta när jag fick faktura genom Klarna att jag ska behöva betala returfrakt för en order som jag redan hade sagt upp, men trots det skickades leveransen en månad senare!
Ren scam från soporna bakom Zoodirekt. Handla inte här, de stjäl bara dina pengar.
Ren scam från soporna bakom