Zonnepaneel Gelderland Omdömen 135

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zolang alles werkt is er niets aan de hand, maar zodra er een probleem ontstaat — zoals bij mij met mijn laadpaal — laat de service ernstig te wensen over. Ik kon pas na drie weken een afspraak mak... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I visited office " Zonnepaneel Gelderland" on 15th of May 2023. The same day i have got the proposal from Amir Ghorbany. And till 31st of May 2023 - 9 x panels "Jinko 430 Wp Tiger Neo N-Type Fu... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben gekozen voor zonnepaneel Gelderland omdat ze meedachten met de wensen die wij hadden. na de schouwing die wat stroef liep ivm wat zieke personeelsleden waarvan we goed op de hoogte gehouden... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Solenergiföretag

Skrivet av företaget

Zonnepaneel Gelderland is een uiterst professionele en betrouwbare aanbieder van zonnepanelen. Wij zijn compleet onafhankelijk van andere aanbieders en tussenpersonen. Alle panelen en omvormers worden direct geleverd vanuit onze eigen voorraad. Wij hebben onze eigen installateurs in dienst, zo voorkomen we vertragingen gedurende het installatie proces.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zolang alles werkt is er niets aan de…

Zolang alles werkt is er niets aan de hand, maar zodra er een probleem ontstaat — zoals bij mij met mijn laadpaal — laat de service ernstig te wensen over. Ik kon pas na drie weken een afspraak maken.
Nadat ik al die weken had gewacht, heb ik op de dag van de afspraak zelf maar gebeld, omdat er om 13:00 uur nog niemand was (terwijl de afspraak rond 10:00 uur zou zijn). Aan de stem van de medewerker merkte ik al dat er waarschijnlijk niets was ingepland, maar hij verzekerde mij: 'Nee hoor, ze zijn binnen een uur bij u!' Inmiddels is er echter nog steeds niemand langsgekomen.
Toen dit bedrijf mij benaderde, heb ik specifiek gevraagd om een goede back-up voor het geval er iets mis zou gaan. Ze beloofden mij toen plechtig dat eventuele problemen binnen 24 uur opgelost zouden worden. De realiteit is dat ik nu met een defecte laadpaal zit, terwijl ik al meer dan € 6.000,- heb betaald. Ik houd mijn hart vast voor mijn zonnepanelen; als daar iets mee gebeurt, heb ik echt een groot probleem.
Ik raad het dan ook 100% af om met deze partij in zee te gaan. Een absolute afrader!"

8 maj 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Een mooi verhaal bij de verkoop maar…

Een mooi verhaal bij de verkoop maar allers is anders dan er wordt geleverd , bvb btw terug vragen , dit kan alleen als je huisbatterijen aanschaft maar als je al btw terug heb gekregen bij het leveren van zonnepanelen dan vervalt de btw . Had geen goede wifi heb zelf een versterker gegeven en die hebben ze geplaatst aan een spijker aan de muur.

28 november 2025

Top bedrijf

Zonnepanlen Gelderland heeft bij ons de zonnepanelen, thuisbatterij, wallbox en meterkast aangepast van 1 naar 3 fase.
Vanaf het eerste contact tot installatie uitstekend begeleid en geinstalleerd door medewerkers van Zonnepanelen Gelderland. Top producten tegen een scherpe marktprijs. Overall: Een hele positieve ervaring!

26 januari 2026

Goede ervaring met Zonnepaneel Gelderland

Ik ben geholpen door Jorg en dat was een hele prettige ervaring. Hij dacht goed met mij mee, gaf duidelijke en eerlijke uitleg en luisterde echt naar mijn wensen en financiële mogelijkheden. Geen druk, geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon een normaal en fijn gesprek.

Het contact was open en eerlijk en alles werd rustig uitgelegd.

Ik heb Zonnepaneel Gelderland ervaren als een betrouwbaar bedrijf met fijne mensen. Zeker een aanrader.

13 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Graag wil ik mijn grote waardering…

Graag wil ik mijn grote waardering uitspreken voor de uitstekende dienstverlening die ik van uw bedrijf heb ontvangen. Vanaf het eerste contact tot en met de installatie verliep alles buitengewoon professioneel. Het was zonder twijfel een van de beste ervaringen die ik ooit met een installatiebedrijf heb gehad.

De installatie van mijn 15,2 kWh thuisbatterij werd uitgevoerd met uitzonderlijke zorg en vakmanschap. De afwerking was perfect, zonder zichtbare kabels, en alles werd tot in de puntjes verzorgd. Bovendien heeft uw team zelfs een aantal zaken die niet in orde waren uit eigen initiatief en op eigen kosten hersteld en het benodigde materiaal aangeschaft, zonder daar een woord over te verliezen. Dit getuigt van een hoog niveau van verantwoordelijkheid en klantgerichtheid.

Ook de communicatie met het kantoor was absoluut top – altijd beschikbaar, altijd behulpzaam, op elk moment van de dag. Na de installatie werd ik nog vriendelijk en professioneel geholpen door het management met betrekking tot de betaling. Ik was vergeten te melden dat de betaling via het bouwdepot zou verlopen, maar ook dat werd zonder enig probleem opgelost. Daarnaast werd ik uitstekend begeleid bij de procedure voor BTW-teruggave.

Kortom, ik ben meer dan tevreden over uw service en professionaliteit. Ik kan uw bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

5 december 2025

Svar från Zonnepaneel Gelderland

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling.

Het is bijzonder fijn om te horen dat zowel het traject vooraf als de installatie van uw 15,2 kWh thuisbatterij naar volle tevredenheid is verlopen. We streven ernaar om elke klant professioneel, transparant en zorgvuldig te begeleiden, en het doet ons goed dat u dit op alle vlakken zo heeft ervaren.

Uw waardering voor de afwerking, het vakmanschap van ons team en de proactieve aanpak wordt zeer gewaardeerd. Ook binnen onze kantoor- en managementafdeling zetten we graag een stap extra om het proces voor onze klanten zo soepel mogelijk te laten verlopen — van communicatie tot betalingen en administratieve begeleiding zoals de BTW-teruggave.

Dank u wel voor uw vertrouwen en aanbeveling. Wij blijven graag voor u klaarstaan, nu en in de toekomst.

Top bedrijf

Mijn echtgenote was zeer sceptisch over de aanschaf van een thuisbatterij, maar door jullie zeer duidelijke uitleg, leuke prijs, uitstekende communicatie en nette en schone werkwijze, kunnen wij jullie zeer aanbevelen!

24 november 2025

Svar från Zonnepaneel Gelderland

Bedankt voor uw positieve beoordeling!

We zijn heel blij om te horen dat onze uitleg, werkwijze en communicatie hebben bijgedragen aan het vertrouwen in de aanschaf van een thuisbatterij. Het is fijn dat zowel u als uw echtgenote tevreden bent met het resultaat.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zonnepaneel Gelderland is een aanrader !

30 Oktober 12 zonnepanelen en een thuisbatterij laten installeren door Zonnepaneel Gelderland.
Offerte was duidelijk en overzichtelijk en telefonisch goed geinformeerd, twee weken na goedkeur offerte kwamen de 2 bekwame monteurs alles naar volle tevredenheid monteren. Het systeem werkt zeer goed. Op de AlphaESS -App is duidelijk te zien wat de "Zonnepanelen", de "Thuisbatterij" en het "Net" doen, om het huis te voorzien van de nodige Watt

30 oktober 2025

Svar från Zonnepaneel Gelderland

Hartelijk dank voor uw positieve review en het delen van uw ervaring met Zonnepaneel Gelderland. Fijn om te horen dat het offertetraject duidelijk en overzichtelijk was en dat onze telefonische toelichting goed geholpen heeft bij uw keuze.

Wij zijn blij dat de montage door onze monteurs naar volle tevredenheid is verlopen en dat het systeem, inclusief de AlphaESS-app, duidelijk inzicht geeft in het gebruik van de zonnepanelen, de thuisbatterij en het net. Het is mooi om te zien dat u tevreden bent met het functioneren van het complete systeem.

Fijn bedrijf

Hierbij dan mijn review. Ik had meerdere offertes aangevraagd zo ook bij zpg, Amir heeft me daar ook goed bij geholpen en onderhield contact.
Het fijne was dat we na het plaatsten de rekening kregen (eerder al de offerte) en dat we nadat alles weekend was binnen een week moesten betalen, niks geen 10 tot 40 % aanbetalen zoals bij sommige bedrijven. En ze probeerde je ook niks aan te smeren.
Een week geleden (23/10) zijn er 2 monteurs geweest voor het plaatsten van zonnepanelen, helaas konden er maar 6 op het dak en dakkapel ipv 7 maar dit is allemaal nestjes gecommuniceerd, dit omdat er ook een airco op zolder werd geplaats en de buiten unit op de dakkapel kwam.
Iets later kwam er nog een monteur voor de airco's. 1 op zolder en 1 in de huiskamer. Gaf goed advies en tips waar we het beste de airco konden plaatsen.
Ze waren snel en netjes, de apps werden geïnstalleerd en door beide monteurs uitgelegd hoe het werkte, alles werd getest en daarna opgeruimd voordat ze weer gingen

23 oktober 2025

Svar från Zonnepaneel Gelderland

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het vertrouwen in ons bedrijf. Fijn om te horen dat het offertetraject en de communicatie met Amir duidelijk en prettig zijn verlopen. Wij vinden het belangrijk om transparant te werken, zonder onnodige aanbetalingen of extra’s die niet nodig zijn, en het is goed om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.

Ook dank voor uw begrip bij het aanpassen van het aantal panelen door de beschikbare ruimte op het dak in combinatie met de buitenunit van de airco. Onze monteurs streven ernaar om elke situatie zo optimaal mogelijk in te richten en het is mooi dat u tevreden bent over hun advies, de uitvoering en de zorgvuldige oplevering.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super Bedrijf om te werken!!!!

Hebben ze bij onze in twee huizen in Almere zonnepanelen geplaatst en perfect geïnstalleerd. Alles loopt echt goed en naar wens. Echt aanrader!!!

10 oktober 2025

Svar från Zonnepaneel Gelderland

Bedankt voor uw mooie woorden!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de installatie en onze service. We waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld en wensen u veel plezier met uw zonnepanelen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard graag voor u klaar!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top bedrijf en goede ervaring.

Vandaag door Zonnepaneel Gelderland Alpha ESS accu's geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop deze montage ploeg zijn werk heeft gedaan. Deze mensen denken mee met de klant en laten zich niet door een kleine tegenslag uit het veld slaan.
Ik zou zeker dit bedrijf in mijn kennissenkring adviseren.

15 oktober 2025

Svar från Zonnepaneel Gelderland

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en het vertrouwen in Zonnepaneel Gelderland. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de plaatsing van de Alpha ESS accu’s en de inzet van ons montageteam. Het meedenken met de klant en het leveren van kwaliteit staan bij ons centraal. Fijn dat dit ook zo is ervaren. We waarderen uw aanbeveling en staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat moet je hier nog meer schrijven als…

Niet verder zoeken ga voor dit bedrijf
Wat moet je hier nog meer schrijven als dit bedrijf alles tot in de puntjes voor je regelt zonder mooie en gladde praatjes aan de telefoon en monteurs die alles correct aansluiten en pas weg gaan als alles werkt .
Ik heb mij een jaar georiënteerd op de thuisbattery markt en heb de keus gemaakt om de AlphaEss11.4 via Zonnepaneel Gelderland aan te schaffen de goedkoopste aanbieder en deze te laten installeren ,en laat de thuisbattery handelen via een dynamisch contract bij een energie bedrijf .
Wij zijn super te vreden met vooral dank aan jorg en zijn collega’s
En laten ook uiteraard de BTW terug gave verzorgen door dit bedrijf .
Wij bevelen jullie van harte dit bedrijf aan waar je ook woont in Nederland
Voor de monteurs was het een mooi ritje naar Winschoten 👍
Groetjes Marten en Ida

14 oktober 2025

Svar från Zonnepaneel Gelderland

Hartelijk dank Marten en Ida voor jullie mooie woorden en het vertrouwen in ons bedrijf. Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over zowel het advies, de installatie als onze monteurs.

We vinden het belangrijk om onze klanten op een eerlijke en duidelijke manier te helpen — zonder gladde praatjes, maar met vakmanschap en service tot alles naar wens werkt.

We zullen jullie complimenten zeker doorgeven aan Jorg en zijn collega’s. Ook voor ons was het een plezier om de installatie bij jullie in Winschoten uit te voeren.

Bedankt voor de aanbeveling en veel plezier met jullie AlphaESS thuisbatterij!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Weinig overleg over installatie gehad…

Weinig overleg over installatie gehad .Zomaar dingen verplaats zonder overleg .Ook extra kosten voor mij tot het gevolg. Ook de service monteurs kan beter worden .
Weinig ervaring over de systemen die geplaats zijn of worden Dit met foutmeldingen die mensen krijgen .Bedrijf weet zelf wel hoe het zit .Er is geen leiding verplaatst maar een mechanische luchtafzuifer meer als 3 cm en hoger waardoor ik dus een slang en slangen klemmen moest gaan halen in En dit is zonder over gelegen gedaan .Communicatievormen ze dat en ook omgang met klanten is ver te zoeken .Kwaad weglopen .

14 oktober 2025

Svar från Zonnepaneel Gelderland

Graag willen we een aantal punten verduidelijken:

De installatie is volledig afgerond en werkt naar behoren.

Er is in overleg een leiding ongeveer 1 cm verplaatst. Dit had geen invloed op de werking van het systeem.
De servicemonteur heeft het gemelde probleem ter plaatse opgelost. en dat is zoals beloofd gebeurt.

Onze organisatie heeft inmiddels circa 4 jaar ervaring met batterijoplossingen. De foutmelding die u heeft ontvangen betreft enkel een melding dat de batterij bijna leeg is — vergelijkbaar met de melding die u ontvangt wanneer een telefoon bijna leeg is. Dit duidt niet op een storing of fout in het systeem.

We nemen uw opmerkingen over de communicatie en service serieus en zullen deze intern bespreken om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Jos Lute

Na een paar prettige telefoongesprekken met Jorg was het eigenlijk binnen 14 dagen geregeld en geplaatst door vakkundig personeel

7 oktober 2025

Svar från Zonnepaneel Gelderland

Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat het contact met Jorg prettig verliep en dat de plaatsing naar tevredenheid en vlot is uitgevoerd. We waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf en staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima partij

Vakkundig advies, prettige mensen om mee te werken, snelle levering en zo op het eerste gezicht vakkundig geinstalleerd. Geen 5 sterren maar 4 omdat ik op de dag van installatie, nog voor ik de factuur had gekregen gebeld werd met het verzoek de factuur te betalen. Dat is toch wel echt jammer

4 augusti 2025

Svar från Zonnepaneel Gelderland

Bedankt voor uw positieve woorden over ons advies, de installatie en ons team. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en service. We begrijpen uw opmerking over het te vroeg versturen van het betaalverzoek. Dit had beter gecoördineerd kunnen worden en nemen we mee om onze werkwijze te verbeteren. Nogmaals dank voor uw feedback en het vertrouwen in ons bedrijf.

Goed advies.

Goed advies.
Snelle offerte
Snelle afspraak
Netjes gemonteerd, en goede uitleg van de monteur.
Kortom. Perfecte ervaring

23 juni 2025

Svar från Zonnepaneel Gelderland

Hartelijk dank voor uw positieve review.
We zijn blij dat zowel het adviestraject als de installatie naar wens is verlopen. Uw tevredenheid over onze snelheid en werkwijze waarderen we zeer. We staan graag voor u klaar bij toekomstige vragen of wensen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Betrouwbaar, eerlijk en vakkundig – een echte aanrader!

Voor de aanschaf van zonnepanelen en airco’s heb ik veel offertes aangevraagd en bekeken. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij Zonnepaneel Gelderland, vooral dankzij het fijne adviesgesprek met Jorg.

Bij hem had ik niet het gevoel dat er 'gepusht' werd om zoveel mogelijk te verkopen, maar juist de insteek: hoe kunnen we u het beste helpen? Dat gaf direct vertrouwen. Samen bekeken we wat het beste bij mijn situatie paste – eerlijk, duidelijk en met kennis van zaken.

De installatie van 8 zonnepanelen en 2 airco’s verliep netjes en professioneel. Door harde wind kon bij de eerste afspraak niet alles worden afgerond, maar er werd meteen een nieuwe afspraak gepland. Hierdoor kon ik alsnog snel genieten van het eindresultaat.

Alles werkt perfect en het contact verliep soepel. Ik ben ontzettend tevreden en kan Zonnepaneel Gelderland van harte aanbevelen!

18 juni 2025

Svar från Zonnepaneel Gelderland

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Fijn om te horen dat het advies als eerlijk en vakkundig is ervaren en dat de installatie naar tevredenheid is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Thuisaccus van Sessy laten installeren

Thuisaccus van Sessy laten installeren. Snel gedaan door de monteurs! En ze hebben alles netjes uitgelegd over de werking. Op verzoek nog een extra aardedraad in mijn meterkast kunnen krijgen. Service tot nu toe is heel goed. Klein minpuntje: ze hebben niet alle rommel opgeruimd. Vergeten door t snelle werk? Na vetrek lag er nog een doos met karton en afvalstukjes kabel.

16 juni 2025

Svar från Zonnepaneel Gelderland

Hartelijk dank voor uw feedback en fijn om te horen dat u tevreden bent over de installatie en de uitleg van onze monteurs. We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, en het is goed om te horen dat u ook onze extra service, zoals het aanleggen van de extra aardedraad, heeft gewaardeerd.

Onze excuses dat er bij vertrek nog wat afval is achtergebleven. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we zullen dit intern bespreken om herhaling te voorkomen. Bedankt dat u ons hierop attendeert.

Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat uiteraard graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

zonnepanelen en thuisbatterij (AlphaESS)

vandaag 13 panelen geplaatst en een thuisbatterij van AlphaESS. Zeer tevreden, monteurs zijn bekwaam, werken netjes en vlot en zijn vriendelijk in het contact, prijs is scherp.
Alles werk naar behoren en is overzichtelijk terug te zien in de app.

Een tevreden klant.

4 juni 2025

Svar från Zonnepaneel Gelderland

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en het vertrouwen in onze dienstverlening. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de plaatsing van de zonnepanelen en de AlphaESS thuisbatterij. We geven uw complimenten graag door aan onze monteurs.
Mooi dat alles naar wens functioneert en dat u de werking van het systeem als overzichtelijk ervaart via de app.

Wij wensen u veel plezier en rendement met uw duurzame investering. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

6 zonnepanelen geleverd en accu

Begin mei 6 zonnepanelen geleverd en geplaatst ook er AlphaESS accu. Zeer tevreden, montage heel netjes. Monteurs zeer bekwaam. Prijs was scherp
Daarom 5 sterren
Harold Keijzers

6 maj 2025

Svar från Zonnepaneel Gelderland

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering, installatie en werking van de zonnepanelen en de AlphaESS accu. We waarderen uw complimenten over onze monteurs en de montagekwaliteit.

Mooi dat ook de prijs naar verwachting was. We stellen uw vertrouwen in ons bedrijf zeer op prijs en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.