Företaget har svarat
Zoner, pitkäaikainen ja toimiva kumppani Olen ollut Zonerin asiakkaana jo useamman vuoden, ja homma toimii edelleen erinomaisesti. Vuosien varrella on tullut vastaan monenlaisia haasteita eri sivusto... Se mer
Företaget har svarat
Olemme yrittäjän tuki netissä ja meidän kauttamme saatkin helposti käyttöösi kaiken tarvittavan omien kotisivujen tai verkkokaupan perustamiseen.
Pakkalankuja 6, 01510, Vantaa, Finland
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zoner ryöstää törkeästi asiakkaitaan ja yrittää saavuttaa markkinamonopolin Suomessa. He moninkertaistivat verkkohotellimaksut ja sen päälle lisäksi lähettävät "vanhan php version lisämaksun" syyllä, että näistä aiheutuu lisäkustannuksia heille. Nämä siis tietotekniikan ihmisenä näen täysin vedätyksenä, sillä todellisuudessahan nämä eivät aiheuta mitään lisäkustannuksia. Ei ihme että yritetään yhtäkkiä rahastaa, sillä 25 liikevoitto melkein kolme miljoonaa miinuksella. Haisee, että yritetään vähätietoisten rahoilla yksitellen napsien muita pois omaan laariin päästä ainoaksi toimijaksi Suomen markkinoilla, jotta voidaan periä aivan törkeitä ja perättömiä maksuja. Pysykää kaukana tästä yrityksestä.

Svar från Zoner Oy
Miinustähtiä loputtomasti! Me olemme odottaneet yli 3 kk ja mitään ei tapahdu. Vuosia ollut samanlaista törkeää välinpitämättömyyttä. Suomen huonoin ”palvelun”tarjoaja. Mikään heillä ei toimi ja menetämme tuloja ja asiakkaita koko ajan. Lasku on em. syystä reklamoitu ja mitään ei yllättäen siihen(kään) ole vastattu. Mutta meidän kolmet sivut ja kaikkien mailit laitettu kiinni ja hirvittävät menetykset meille sen takia! Homma menee juristeille ja julkiseksi. #toniclaren #zoner Toni Claren Zoner Oy

Svar från Zoner Oy
Zonerin kotisivukone on todella heikosti optimoitu. Selaimesta, ruudun koosta ja laitteesta riippuen asettelu heittelee miten sattuu, elementit eivät pysy paikallaan eikä linkit toimi.
Eli aivan yksinkertaiset perusasiat eivät toimi.
Olen tehnyt 25 vuotta mediatöitä ja lukuisia kotisivuja, Zoneria en voi suositella.

Svar från Zoner Oy
Antaisin nolla tähteä jos voisi. Ennen asiat toimivat, enää eivät. Viimeiset pari vuotta jo ihan täyttä kuraa. Asiakaspalvelu ei toimi, aiheettomiin laskuihin ei löydy selvitystä, palvelut ovat kuraa... Tee itsellesi palvelus ja pysy kaukana zonerista.

Svar från Zoner Oy
Käyttämämme Sigmaticin webhotellipalvelut siirrettiin viime vuonna Zonerille, eikä sen jälkeen mikään ole toiminut kunnolla. Jo migraatio oli sössitty, tietokannoista siirtyi vain reilu puolet. Nyt kuukausia myöhemmin palveluhallinta on yhä rikki. En pysty luomaan uusia tietokantoja tai hallinnoimaan nykyisten pääsyoikeuksia.
Jostain Intiasta vastaava aspa levittelee käsiään tiketistä toiseen.
Välttäkää tätä putiikkia!

Svar från Zoner Oy
Webhotellin hintaa nostettiin seuraavaa sopimuskautta varten 75,48€ --> 194,27€. Eli yli 157% korotus!! :D Aivan päätöntä meininkiä! Olen kuitenkin ollut erittäin helppo asiakas kun en ole oikeasti edes hyödyntänyt palvelua. Ilmaista rahaa on vain tullut yrityksen tilille. Ei tule enää.

Svar från Zoner Oy
Tämä onneton yritys lupasi henkilökohtaisen palveluyhteyshenkilön minulle, mutta kun ongelmat alkoivat, en saanut tätä surkimusta kiinni lukuisista yhteydenotoistani huolimatta. Ongelmistani tämä surkeaakin surkeampi yritys ei välittänyt mitään.
Asiakaspalvelu yritti tehdä mitä pystyi tikettijärjestelmän puitteissa, mutta siitä ei ollut mitään hyötyä, kun tekniikka ei osanut asioitaan.
Silloin kun homma toimii, on helppo kehua mitä tahansa toimijaa, mutta ongelmien ilmaantuessa, todellinen palvelu ja osaaminen punnitaan.
Jyrkkä ei Zonerille ammattitaidottomuudesta!!!

Svar från Zoner Oy
Homma on toiminut hyvin. Kokemuksia lähinnä wp.one web hotelleista. Chatissa ovat päässeet tietoihin käsiksi ja on osattu kertoa vastaukset. Joskus voi tikettiin vastaus kestää, uudelleen kysymällä on asia korjaantunut.

Svar från Zoner Oy
Zoner WP.One on todella laadukas kokonaisuus hyvällä asiakaspalvelulla. Wp.Onessa pyörii järeämpikin sivusto moitteetta ja chatti auttaa nopeasti. Perus webhotellin puolella sivustot toimivat hyvin, kun kyseessä pienehkö sivusto. Aina olen avun saanut!

Svar från Zoner Oy
Olen ollut erittäin tyytyväinen Zonerin -palveluun. Yhteistyö on ollut sujuvaa, ja kanssani on aidosti paneuduttu erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen pohtimiseen hieman monimutkaisen palvelukokonaisuuden konseptoinnissa ja toteutuksessa.
Lisäksi olen saanut chat-palvelusta nopeasti ja selkeästi vastaukset teknisiin kysymyksiin. Asiakaspalvelu on ollut asiantuntevaa, kärsivällistä ja ammattimaista kaikissa tilanteissa – myös silloin, kun olen itse kokenut kysymykseni yksinkertaisiksi. Suosittelen lämpimästi Zoneria, palvelu on aina ollut erittäin hyvää ja kokemukseni Zonerista on ollut positiivinen.

Svar från Zoner Oy
Zoner ei ole ainakaan pienyrittäjän tuki. Sähköposteihin ja puheluihin ei vastata ja kun vastataan, työt jätetään hoitamatta. Koko ajan perustellaan, että on ruuhkaa. Sama tilanne oli vuosi sitten joulukuussa. Ruuhkaa ja pahoittelut päälle. Olen yrittänyt irtisanoa moninkertaisesti liikaa maksamaani palvelupakettia ja kysyä neuvoa. Viestejä olen lähettänyt laskutusta myöden koska tuki ei asiaa hoida eteenpäin. Laskutuksesta tulee vain viestiä, että uusi sopimuskausi on pian alkamassa, muista tehdä muutokset 30 vrk ennen sitä. Niin olen yrittänyt, mutta asia ei etene. Vaikuttaa selkeästi siltä, että Zonerilla ei ole ihan puhtaat jauhot pussissa. Yrittävätkö siirtää sopimuksia uudelle kaudelle, kun saavat siten hyvän hinnan. Vai mitä tällä toiminnalla tavoittelevat. Jos on jatkuvasti ruuhkaa, olisi syytä palkata osaavaa henkilökuntaa lisää. Palvelukuvaukset eivät vastaa todellisuutta. Nebulan aikaan oikea ihminen sentään vastasi puhelimeen, jotta keskusteluyhteys avautui.

Svar från Zoner Oy
I had a very poor experience due to an automatic contract renewal that was enforced despite not having used their services for more than six months. When I disputed the invoice, I was told it could not be adjusted, which felt unreasonable and unfair. Customer service also took a full week to respond to my request to review the contract. I would strongly recommend reviewing the renewal terms carefully before using this service.

Svar från Zoner Oy
Kätevä kotisivukone ja aina saanut apua, kun sitä olen tarvinnut.

Svar från Zoner Oy
Kotisivukone oli helppo käyttää ja sain nopeasti apua!

Svar från Zoner Oy
Nopea ja hyvä palvelu. Yksinkertainen ja suhteellisen helppo ylläpidettävä alusta.

Svar från Zoner Oy
Nopea palvelu; asiantuntevaa. Tuntuu, että he ovat olemassa meitä yrityksiä varten. Kaikki on aina sujunut hyvin.

Svar från Zoner Oy
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.