Mooi en leuk cadeau voor de juffen…
Mooi en leuk cadeau voor de juffen gekocht. Prijs kwaliteit zeker in orde. Heel vriendelijke bediening en correcte communicatie. Wij bestellen zeker nog eens!
Welkom bij ZOETIGLEKKERS. We zijn een online winkel die heerlijk, vers snoepgoed aanbiedt. We proberen de klant steeds heel tevreden te stellen door alles naar wens/budget klaar te maken en te personaliseren. Van snoepdoosjes, snoeptaarten, brochettes tot geschenkpakketten. Wil je als bedrijf je werknemers in de snoepjes zetten, laat het ons weten. Wij maken er met plezier ons werk van.
Belgien
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Met liefde en zorg gemaakt. Super lekkere snoepjes en zeer vlotte service.

Svar från Zoetiglekkers
zeer snelle service en de snoepjes waren blijkbaar zeer lekker, zeker een aanrader!
Zeer snelle service! Alles was naar wens! Zeker een aanrader!
Vlotte service en levering. Product wordt netjes ingepakt. Lekker, zoet aanbod!
We hadden heel veel succes met de verjaardagstaart inclusief kokertje voor centjes.
Ook de snoepjes uit onze kindertijd zijn nostalgisch...
Tip top verzorgd. Steeds op tijd geleverd.
Altijd lekkere snoepjes!
Mooi verpakt en veel afwisselende thema's!!
Heeeel vriendelijk!
Ik bestelde al enkele keren snoepdoosjes. Deze waren altijd tiptop in orde! Vriendelijke en snelle service, super!
Hele verse snoep, naar ieders budget, geeft mooie ideeën vóór elke gelegenheid 🍬🎂🍭🍫
Lekker, verse snoepjes met liefde verpakt. Steeds heel mooie thema’s op een creatieve manier. Je kan je snoepdoos helemaal zelf samenstellen en er wordt met plezier een persoonlijke boodschap aan toegevoegd.
DIY snoeptaarten, piñata’s, uitdeelzakjes, geboorte- of communie traktaties,… wat je maar wil.
Steeds heel verzorgd en met een warme service.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.