Kunde varken leverera eller kommunicera
Kan inte hålla hälften av vad de utlovar. Artiklar som skulle ta 5-14 dagar att komma från leverantör, har fortfarande inte dykt upp nästan en månad senare. Andra varor som fanns i lager när beställningen gjordes, är nu inte tillgängliga - och det fick jag veta efter två veckor. I övrigt dålig/obefintlig kommunikation. Jag fick välja en annan vara istället för en av dem som var slut, och den skulle "inkomma vilken dag som helst" trots att den stod som tillgänglig när jag valde den - tio dagar senare har inget hänt än, och inte ett ljud från företaget. Jag tog till slut kontakt själv om varför det dröjde, och det tog dem tre arbetsdagar att svara.
Fakturan kom på mail fyra dagar innan paketet dök upp, med krav om att den skulle vara betald inom 14 dagar. Inte 14 dagar efter mottaget paket, utan efter mottagande av faktura. Paketet kom fyra dagar efter fakturan, en månad efter lagd beställning, och det blev lämnat utanför postboxarna i trapphuset - fullt tillgängligt för alla förbipasserande. Inga försök gjordes att ringa/knacka på för att leverera det säkert (vi var båda hemma). Varför inte ett utlämningsställe? Betalning var det alltså bråttom med redan innan jag fått min beställning, men leverans var inte så noga. När jag öppnar paketet, står det i bipacksedeln att den artikel som jag två gånger sagt (och fått bekräftat) att de ska ta bort från min order "kommer att levereras vid ett senare tillfälle, leveransdatum okänt". Hur svårt ska det vara?
Nu när jag har utnyttjat min ångerrätt och skickat tillbaka paketet, kan jag tillägga att jag inte fick någon returetikett hemskickad (en sådan fanns alltså inte heller medskickad i försändelsen). Jag fick bara till svar att returfrakten får jag stå för själv, samt en adress som paketet skulle skickas till. Det blev bra mycket dyrare än en normal returfrakt (man fick betala för paketets vikt). För mig gick det på 108 kr, och det är inget de ersätter trots sina många egna fel.
1 februari 2018