Zibber | Nederland Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij mijn moeder kwam fotograaf Samuel de foto's en scan maken van het huis. Hij is een rustige en heel geleefde jongen die er echt te tijd voor nam om ons eerst mee te nemen wat hij allemaal ging d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zibber is heel flexibel, een afspraak is zo gemaakt. De medewerker was keurig op tijd en legde alles duidelijk uit. De medewerker nam de tijd om alles goed in beeld te krijgen en was zeer vriendelijk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De fotografe was punctueel op tijd. Na een korte uitleg is de fotografe haar gang gegaan. Steeds betrok zij ons bij het proces en bij het helpen van dingen te verzetten of te verplaatsen. Het verlie... Se mer

Företagsinformation

1. Mediaföretag

Informationen kommer från olika externa källor

Zibber is er speciaal voor makelaars. In het bijzonder voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar tegelijkertijd alert zijn op hun kosten. Zibber biedt eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu, die succesvol en modern durft te zijn.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 62 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

209 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zibber is heel flexibel en doen hun werk professioneel

Zibber is heel flexibel, een afspraak is zo gemaakt.
De medewerker was keurig op tijd en legde alles duidelijk uit. De medewerker nam de tijd om alles goed in beeld te krijgen en was zeer vriendelijk. Dus een aanrader voor iedereen en voor een volgende keer. Bedankt voor nette, vlotte afwerking.

22 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij mijn moeder kwam fotograaf Samuel…

Bij mijn moeder kwam fotograaf Samuel de foto's en scan maken van het huis.
Hij is een rustige en heel geleefde jongen die er echt te tijd voor nam om ons eerst mee te nemen wat hij allemaal ging doen en gaf ook goede tips wat we even beter weg konden halen.
Binnenkort moeten er ook foto's genomen worden van mijn huis en ga zeker gebruik maken van de diensten van jullie.

16 juli 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Respectvol en professioneel

De medewerker was mooi op tijd en ging respectvol met mij en mijn huis om. Hij vertelde hoe en wat hij ging doen . Hij zorgde ervoor dat ik weinig tot geen last had dat hij bezig was. Hele aardige jongen

13 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zibber heeft mijn ouderlijk huis…

Zibber heeft mijn ouderlijk huis gefotografeerd, netjes op tijd zoals afgesproken en zéér professioneel, vriendelijk en alles goed uitleggen. Meer dan tevreden en een echte aanrader voor als je je huis wilt verkopen!

13 juli 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Plattegrond tuin klopt helemaal niet.

Plattegrond tuin klopt helemaal niet.
Plattegrond woonkamer klopt ook niet, er is een buitendeur ingetekend die er niet is.
Kledingkast wordt berging genoemd.
Lastig dat communicatie via makelaar loopt.

7 juli 2026

Medewerker komt op tijd

Medewerker komt op tijd, legt alles goed uit. Apparatuur is hoogwaardig. Als alles klaar is word nog verteld hoe het proces verder gaat.
Al met al goed tevreden en beslist een aanrader.

4 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het was een rustige en vriendelijke…

Het was een rustige en vriendelijke jongeman met goede inzichten. Hij kon duidelijk uitleggen wat hij deed en waarom hij voor die werkwijze koos. Zijn uitleg was helder en begrijpelijk, waardoor ik een goede indruk kreeg van zijn vakkennis.

1 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte onjuiste metingen

Slechte metingen, niet volgens nen2580, niet benaderbaar voor discussie, slechte foto’s… gewoon een arrogant bedrijf en ontoegankelijk bedrijf …. Wij doen hier geen zaken meer mee.

1 maj 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.