Zettex Shop Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisch geholpen door de klantenservice! Ik kwam er niet helemaal uit op de site en heb de klantenservice een bericht via whatsapp gestuurd, en hebben mij super snel en super goed geholpen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ich hatte den Support kontaktiert, mehrfach(!), da ich ein technisches Problem zur Verklebung meiner EPDM-Folie mit dem Klber WB46 hatte. Mein Rauhspund war leider unwissend von mir vorbehandelt... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastische service bij levering van een aantal producten die eerder door een partner in België niet werden bezorgd. Op die manier doe je aan klantenbinding!

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Leverantör av fästanordningar

Skrivet av företaget

Uw internationale producent en leverancier van lijmen, kitten en technische spuitbussen

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

17 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastische service

15 juli 2026

Svar från Zettex Shop

bedankt voor de mooie woorden !

Kende de produkten al

Kende de produkten al, daardoor weer besteld.

Vooral MS60 ivm lagere viscositeit tov MS70

Zettex, voor elke verlijming een oplossing.

18 juni 2026

zo is dat ! Bedankt !:-)

Ik moest snel Zettex MS60 hebben

Ik moest snel Zettex MS60 hebben. Gebeld en snel en zeer vriendelijk geholpen. De beste prijs en zeer snel geleverd.

26 maj 2026

Svar från Zettex Shop

bedankt voor de review Henk , dit is onze standaard en doen we uiteraard graag !

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en keurig verpakt. De bestelde silicone kit is makkelijk in gebruik, soepel en goed te verwerken.

27 maj 2026

Svar från Zettex Shop

Goedemorgen Renato , goed te horen dat je de goederen snel hebt mogen ontvangen en je klus strak is geklaard ! Bedankt

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldige en rappe service!

Vanaf het eerste klant contact, werd de vraagstelling direct goed en adequaat opgepakt door de Sales & Marketing Director, Marc Mulder. Ik had een kit nodig die toegepast kan worden in een 100% natte omgeving (een aquarium nb!), en waarbij deze geen toxische stoffen mag bevatten voor de in het aquarium aanwezige levende have. Lees; levende koralen en anemonen e.d. Ook zat er de nodige tijdsdruk - lekkage van een groot aquarium (20.000 ltr. water) - op de levering. Na telefonisch overleg met Marc een keuze gemaakt voor de MS 60 Polymer Superior Zettex kit. Deze moest ook nog eens binnen 3 dagen in Zwitserland afgeleverd worden. De verzending ook door Marc laten regelen. Chapeaux voor Marc en zij die ook hun bijdrage aan deze super spoed zending hebben geleverd. De MS 60 polymeer door mijn duikers onder water aangebracht en binnen 72 uur na applicatie stopte de lekkage! Zettex, een echte aanrader!

5 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een tube kit besteld wat door DHL niet…

Een tube kit besteld wat door DHL niet bezorgd kon worden. Dit door gegeven aan Friso van Zettex en hij heeft geregeld dat ik de volgende dag alsnog de tube ontving TOP geregeld

17 september 2025

Svar från Zettex Shop

Blij dat de tube na overleg snel afgeleverd is! Bedankt voor de review⭐️

Goed en bruikbaar advies

Had wat advies nodig over welke soort kit ik moest gebruiken en kreeg snel en duidelijk een antwoord.
Bestelling werd de volgende dag geleverd.

21 juli 2025

Hi Paul, denken graag mee. Succes met de verlijming van de dakdoorvoer! 💪

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lijm is niet goed en beschrijving op de website onduidelijk/verkeerd

IN tegenstelling tot de meeste postitieve reviews, heb ik helaas minder goede ervaringen met Zettex. Een bestelling gedaan van lijm(kit) en spuitlijm voor bekleding. Met de spuitlijm (3 bussen) uiteindelijk maar een klein stukje kunnen verlijmen. Op de site staat dat de lijm X15 Isotack maar op 1 zijde ingespoten hoeft te worden. Dit blijkt niet juist te zijn, aldus Zettex. Dus veel meer verbruik dan verwacht. Daarnaast liet de lijm na een week op enkele plekken los. De tweede en derde bus raakten meteen verstopt of bleven (zelfs zonder dop) continu doorspuiten. Hele bus heeft zichzelf leeggespoten. Ondanks het aanleveren van filmbeelden hiervan, geen begrip. Er moest een batchnummer doorgegeven worden, maar de bus was al weggegooid. Via kennis spuitlijm van Skai Leer gekregen, zonder problemen 2 zijden en een 2 deuren kunnen bekleden. Helaas voor mij niet meer bij Zettex.

11 juli 2025

Svar från Zettex Shop

Wat jammer dat we dit nog niet hebben kunnen oplossen. Zoals al eerder vermeld hebben wij een batchnummer nodig om te controleren of er bekende problemen zijn met het product. Wij kunnen lastig op afstand bepalen of iemand de juiste toepassing heeft uitgevoerd. Waardoor we niet kunnen bepalen of het aan de toepassing ligt of aan het product zelf, zonder batchnummer.

We nemen nogmaals contact met u op om dit op de juiste manier op te lossen.

Directe reactie

Ik lever een goede ervaring ,omdat er een fles finish was leeg gelopen in mijn verpakking.
Dit gemeld en direct respons een nieuwe fles opgestuurd gekregen.
Daarom een veer voor deze online winkel

15 juli 2025

Svar från Zettex Shop

Inderdaad zonde dat de fles kapot was gegaan tijdens levering, ondanks ons verpakkingsmateriaal.

Blij dat we het snel hebben kunnen oplossen, bedankt voor de mooie woorden! 💪

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.