Företaget har svarat
W lipcu 2023 roku kupiłem pierwszą maszynę, teraz mamy końcówkę kwietnia 2024 roku i mam już 4 😉 a w planach kolejne ! Świetna firma, wspaniali ludzie z doświadczeniem a przede wszystkim z ogromn... Se mer
Crypto mining company Ai servers Zetpool - advanced mining pool
Zwierzchowskiego 19, 61-249, Poznań, Polen
Jako klient firmy ŻET Technologies korzystałem z ich usług, pomocy technicznej, serwisowej przez wiele naprawdę wiele lat, ogromne doświadczenie, pomoc w rozwiązywaniu problemów, po wielu latach posprzedażowa pomoc po dziś dzień, ślicznie dziękuję.
Dobra współpraca. Firmę można bez problemu polecić.Nie wszyscy ogarniają Linuksa od ręki.
Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i indywidualnego podejścia nawet przy drobnych inwestycjach w cyfrowe waluty. Dzięki za klarowne objaśnienia i wejście w świat cyfrowych technologii.
Świetna współpraca z Żet Technologies! Profesjonalne podejście, rzetelna obsługa i wysokiej jakości sprzęt. Zdecydowanie polecam! ⭐⭐⭐⭐⭐
polecam mają świetne portfele do kryptowalut
Za każdym razem ,problem rozwiązany ,Tim działa wspópracyje idęalnie. Marcin rozwiązuje problem odrazu, doradzi inne rozwiązania które owocują,a Dawid to jak Jezus ,ilekroć przyjeżdżam na serwis to tylko dotknie a sprzęt rusza .Już miałem kilka taki przypadków,znają się obaj na robocie.
Polecam z pełnym ich naprawdę robią kawał dobrej roboty
Fachowe doradztwo, profesjonalne podejście, sympatyczni ludzie. Polecam współpracę. Darek
Pozytywne doświadczenia !! Pomogli, podpowiedzieli w doborze sprzętu początkującemu. Cierpliwie odpowiadali na moje upierdliwe pytania - a do łatwych klientów nie należę.
Zakup realizowany w sierpniu 2024.
Byłem osobiście przy konfiguracji koparki, fachowe wytłumaczenie tematu, widać Pan zna się na rzeczy i siedzi w biznesie nie od dziś. Wsparcie po również dobre - zgłoszenia najlepiej pisać na e-mail.
Żet Technologies świetnie dba o klientów. Zawsze szybko odpowiadają, jasno wyjaśniają i pomagają w każdej sprawie. Obsługa jest miła, profesjonalna i naprawdę zależy im na zadowoleniu klienta. Współpraca przebiega bez problemów i w przyjaznej atmosferze :)
Fachowość i doskonały kontakt. Obsługa klienta była niezwykle pomocna i szybko odpowiadała na moje pytania.
Polecam.
Witam, chciałem się podzielić własną opinią na temat firmy ŻET Technologies - jest to firma, którą znalazłem w Internecie, odkryłem ją dopiero jak zacząłem interesować się kryptowalutami, oraz samymi koparkami, do wydobywania tychże. Zadzwoniłem, pan Marcin poświęcił mi bardzo dużo czasu na wyjaśnienie wszystkich zagadnień związanych z "domowymi" możliwościami wydobycia, doradził mi odpowiednie maszyny, zaproponował pełne wsparcie po zakupie, doradztwo, wyjaśnianie wszystkich wątpliwości. No i tak zaczęliśmy współpracę, zakupiłem w ŻET koparki, które pracują bardzo dobrze i stabilnie. Rzeczywiście pan Marcin odbiera telefony i odpowiada na wszystkie pytania jak obiecał, więc nie było to tylko pustosłowie, dlatego tym bardziej na plus, że dba o mnie jako o klienta i pomaga, pomimo tego, ż jestem raczej z tych mniejszych klientów jak chodzi o ilość posiadanego sprzętu. Ja bardzo polecam tę firmę, zarówno pod względem doradztwa, jak i samych zakupów. Polecam i pozdrawiam, Piotr Tabiś

Svar från ŻET TECHNOLOGIES
ŻET Technologies to firma, dzięki której z laika stałem się osobą wpełni rozumiejącą cały proces oraz umiejącą sama dostosować niezbędny do tego sprzęt. Chłopacy z ŻET cechują sie profesjonalnym podejściem do klienta niedługo montujemy kolejne koparki ;))

Svar från ŻET TECHNOLOGIES
ŻET Technologies - to właśnie ten zespół wyjaśnił szczegóły i przekonał mnie do zainwestowania swojego kapitału i rozpoczęcia przygody z kryptowalutami. Cóż mogę powiedzieć. Same pozytywne oceny mówią same za siebie. Pełen profesjonalizm i super doradztwo w ewentualnych upgrade-ach. Miłe osoby, którym nie zależy tylko na odwaleniu roboty, ale także uświadomieniu klienta i przekazaniu wskazówek. Polecam!

Svar från ŻET TECHNOLOGIES
Świetni fachowcy, korzystam z usług ŻET od paru lat i zawsze jestem zadowolony. Kontakt też rewelacja.

Svar från ŻET TECHNOLOGIES
Żet Technologies nieustannie wprowadza innowacje w swoich produktach. Ich koparki do kryptowalut są wyposażone w najnowsze technologie, co przekłada się na wyjątkową wydajność i efektywność. To firma, która idzie z duchem czasu i potrafi sprostać nawet najbardziej wymagającym oczekiwaniom, takim jak moje. Dziękuję ;)

Svar från ŻET TECHNOLOGIES
Super firma! Niesamowita wiedza i doświadczenie ludzi zatrudnionych, którzy służą pomocą o każdej porze dnia a nawet nocy. Wytłumaczą jak rozwiązać problem nawet osobie, która niewiele się na tym zna. Polecam firmę.

Svar från ŻET TECHNOLOGIES
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.