Koop hier niet!! Jurkje gekocht voor m’n vriendin omdat we een bruiloft hadden komt vervolgens pas na 4 weken binnen…. Nooit kunnen gebruiken dus ongebruikt terug gestuurd en nooit m’n geld on... Se mer
Det här tycker kunderna
Eerste bestelling was perfect ! Daarna nog een bestelling gedaan verkeerd pak aangekregen hetzelfde als het eerste ??? Nu aan het wachten op antwoord van Zermo om dit probleem op te lossen !
Företaget har svarat
Artikel besteld en dat kwam pas 2 maanden later aan. Het product was niet de goed dus wilde ik graag mn geld terug. Dat was niet mogelijk. Ik had drie opties: - het artikel terugsturen (naar chin... Se mer
Företaget har svarat
Har besvarat 64 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Koop hier niet!
Koop hier niet!!
Nooit kunnen gebruiken dus ongebruikt terug gestuurd en nooit m’n geld ontvangen.
Geen geld teruggekregen
- het artikel terugsturen (naar china) eigen kosten en het betaalde geld voor het product terugkrijgen.
- 30% van het geld terugkrijgen en het product houden
- hetzelfde product in een andere maat krijgen
Ik heb ze gemaild en zou uiteindelijk toch 50% terugkrijgen. Dit heb ik echter nooit ontvangen. Ik heb meermaals gemaild. En krijg weken later erg ontwijkend en niet helpend antwoord. Nog steeds geen geld terug. Koop hier nooit iets!
Slecht onbetrouwbaar oplichters
eerder een review geschreven over een te laat geleverde jurk. Reactie van Zermo gehad dat ik deze mocht retourneren en het aankoopbedrag terug zou krijgen. Jurk geretourneerd. Na meerdere mails (waar maanden overheen gingen) waarin toegezegd is dat het geld overgemaakt is, nog steeds niks op mijn rekening gekregen. Nog steeds mail ik, maar ik krijg geen reacties. Slecht en 100% onbetrouwbaar!
Ik wacht al 4 maanden naar mijn…
Ik wacht al 4 maanden naar mijn bestelling van 7 juni. Ik hoop ze nog ooit te mogen ontvangen. Bedriegers ??
Na zes weken is er nog steeds niet…
Na zes weken is er nog steeds niet geleverd. Mailtjes worden niet beantwoord.
Waardeloos!
Ik had graag geen ster gegeven, ik heb werkelijk nog nooit zo'n slechte service ervaren! Zermo antwoordt, maar in standaard, algemene en vaak onduidelijke zinnen. Ik wacht al twee maanden op een trui die ik heb betaald en zou moeten komen, een paar schoenen bleek een kaboutermaat uit China, hoefde niet retour, maar mijn geld ook niet dus, ik zou een ander product mogen uitkiezen in plaats daarvan. Ik wacht ook nog steeds op dat vervangend product naast mijn trui, ook geen antwoord meer gehad op mijn laatste verzoek aan Zermo om actie. Waardeloos!!!

Zeer onbetrouwbaar
Ik heb een jurk besteld op 3 juni, en 11 juli is deze pas bezorgd, veel later dan de beloofde max 14 dagen. Twee mails gestuurd dat ik de jurk niet meer wil en geld terug wil. Geen reactie ontvangen.

Svar från Zermo
KOOP HIER ABSOLUUT NIET VAN.
KOOP HIER ABSOLUUT NIET VAN.
1. Dropshipping.
2. Ik heb de linnen broeken gekocht omdat ik graag linnen broeken nodig had vanwege mijn psoriasis... blijkt dit 100% polyester te zijn.
3. Een maand bezorgtijd
4. Zodra je je pakketje opent of bijvoorbeeld een stuk kleding aan doet, mag je dit niet meer retourneren.
Kansloos en zorgelijk. Mijn fout dat ik niet beter onderzoek heb gedaan naar dit soort kansloze praktijken.

Slippers niet gekregen
Slippers besteld. Nu 2 weken geleden besteld, nog steeds niet binnen. Volgens de tracking staat het pakket al een tijd in de UK. Geen reactie op mail. Slecht dus!!!
Er staat op de website Zermo Amsterdam. Dus je denkt dat het een Nederlandse site is. Is niet zo. Alles komt uit China

Chineze rotzooi en voorwaarden
Chinese producten zijn kapot, slechte verzenddoos. Je kunt niet retourneren ondanks dat dat op de site staat. Het moet dan naar China. Gezegd wordt dat kan tot 20 euro kosten maar is veel meer. ( meer dan productwaarde).
Dan bieden ze kortingscode aan en 30 % retour.
Uiteindelijk mn verlies genomen en 50 % retour gekregen na mnd heen en weer gemaild.
Lijkt Amsterdams bedrijf , maar dus Chinese rotzooi en voorwaarden.

Svar från Zermo
J ai passé une commande jamais reçu …
Nous sommes le 29 et pas de colis .... quand je demande un suivi de colis ils ne répondent même pas .
Pas sérieux
ATTENTION EVITER DE COMMANDER CHEZ EUX.
article qui vient de Chine et jamais reçu

Slippers
Slippers besteld, duurde meer dan 1,5 maand voor het product binnen was. Ook het aanmelden voor retour wil niet lukken. Staat op de site aangegeven dat dit via de mail moet. Na 4 mails nog steeds geen reactie. Absolute afrader.

Svar från Zermo
Trui helaas te klein, maar een goede oplossing.
Ik had een leuke trui gezien en direct besteld. Het pakketje duurde enige tijd. Uiteindelijk had ik de trui binnen en was het niet mijn maat (te klein). Contact opgenomen met de klantenservice en 3 opties gekregen. Ik heb gevraagd of zij een grotere maat hadden maar helaas. Ik heb toen gevraagd of ik mijn trui kon terug sturen. Helaas was dat geen optie omdat ze nog geen adres hebben om het terug te sturen. Ik heb gevraagd om de trui aan een goed doel te geven en het geld te retourneren. Zermo stemde daar mee in. Nu heb ik de trui aan een opvangcentrum kunnen geven en is er iemand super blij met de trui, en ik ook met de service van Zermo!

Svar från Zermo
een bestelling van trui en jumpsuit…
10-4-2025: update; na een paar mails over en weer, geld van jumpsuit terug gekregen. Trui is nog onderweg. Dus dat onderdeel is goed afgehandeld.
Zermo vroeg mij expliciet om de slechte beoordeling weg te halen. Helaas voor Zermo, maar dat ga ik niet doen. Mensen mogen weten wat er speelt.
Ze hebben alles na 3 maanden netjes opgelost. Maar dit heeft veel voeten in aarde gehad. Dus als iemand bij dit bedrijf wil kopen, moet diegene zich beseffen dat dit soort zaken kunnen spelen.
Nogmaals zermo heeft het zo goed mogelijk opgelost, maar het heeft veel tijd, mailcontact en ergenis gekost
een bestelling van trui en jumpsuit gedaan op 6-1-25
13-2-25 zeggen ze dat de jumpsuit is bezorgd, na goed kijken blijkt deze ergens in Zoetermeer bezorgd te zijn. Na tig mails zeggen ze een nieuwe te sturen. Ergens gaande weg kwam de trui binnen, en uiteraard te klein. Hierop gevraagd dat ik deze retour stuur en mijn geld terug wil. De trui kon ik houden en ze sturen een grotere of ik moet voor 20 euro de te kleine trui terug sturen...
Na vragen over de jumpsuit ontvang ik ineens mail dat de bestelde kleur er niet meer was of ik een andere kleur wilde..NEE ik moet de juiste kleur..
Inmiddels 25 mails verder en nog niks ontvangen.
Bestel een winterjas en komt een rood…
Bestel een winterjas en komt een rood koortje binnen

Verkopen de rommel van Temu
Verkopen de rommel van Temu, Ali en Shein aan het dubbel van de prijs. Levertijden zijn meer dan een maand.
Antwoorden met AI en geven dan een kortingscode om nog meer rommel te kopen. Nee bedankt, ik koop mijn rommel wel rechtstreeks bij de Chinezen.

Fraudulent scamsters!
I ordered a purple corduroy jacket. They have been responding with standard apologies. This business is a fraud. When we demanded a repayment, they told us that it would be delivered within 8 working days. This was a lie and they have now disappeared with our money. We are going to report them to the authorities. Steer clear

Svar från Zermo
Zermo is a scam (Do Not Buy)
Zermo is a scam. They will respond to all emails with some typical response (e.g. all packages are shipped with 6-14 business days or that you do not have the correct address included). We’ve been waiting for 2 months for the corduroy puffer jacket. Zermo is not a legitimate business - DO NOT BUY FROM THEM!

te laat
bestelling pas na meer dan 4 weken ontvangen. Op eerste mail werd nog wel gereageerd (boodschap was dat het wel goed zou komen), op de tweede mail werd niet meer gereageerd

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.