Zenxstore Omdömen 39

TrustScore 4 av 5

4,1

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

They are a scammer store. I paid for an order and nothing showed up. Never provided tracking or anything originally. The emails on their website wouldn't work. Finally got a response through a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Peima ervaring mee zowel als met met IDEAL als handmatig overmaken (wat erbij staat voor korting) werkt beiden top en komt altijd binnen. Zowel de kleine bestellingen van 5 a 10 stuks en laatst die v... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb haar styling powder besteld en de levering was op tijd. Het product werkt goed en voldoet aan mijn verwachtingen. Zeker een aanrader!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Komen overeenkomsten niet na

Komen overeenkomsten niet na, ontzettend slechte service, leveren producten 10 dagen te laat en kunnen nog geen woord fatsoenlijk Nederlands typen. Man man man wat onprofessioneel

22 juni 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had 2 fatboy's besteld bij 1 zat er…

Ik had 2 fatboy's besteld bij 1 zat er een gat in waardoor hij leeg liep (kan gebeuren) heb toen een mailtje gestuurd en meteen antwoord gekregen na het bewijs te hebben laten zien werd er meteen actie ondernomen en kwam er een nieuwe aan dat noem ik nog eens service !

12 juni 2023

Topservice

Topservice. Verzending sneller. Goede klantenservice. Zo wordt winkelen leuk

14 april 2023

Snelle levering, goede service

Snelle levering, bij foutieve levering (bv kleur) werd snel en alert en zeer vriendelijk opgelost (binnen een dag).
Persoonlijke reactie was erg plezierig.

2 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bol.com en ZenXstore laten 11 jarige…

Bol.com en ZenXstore laten 11 jarige Thijmen in de kou staan.

Op de website van Bol.com kocht mijn zoontje Thijmen na 2 jaar sparen een Segway Ninebot Step. Bol.com adviseerde daar netjes een extra oplader bij van € 60,00. Wel zo handig want Thijmen woont in 2 verschillende huizen. Na ontvangst van de lader bleek de aansluiting van de lader niet te passen op de Segway Step. Vervelend maar kan gebeuren. Na een weekje op de website van ZenXstore een bericht gestuurd daar kwam de lader immers vandaan. Gek genoeg geen bevestiging van ontvangst maar toch even afwachten. Een week later nog maar eens een bericht sturen en ja hoor weer geen reactie. ZenXstore en Bol.com hadden de centjes blijkbaar binnen en klant zijn ben je blijkbaar alleen als er nog gekocht moet worden.

Beetje geïrriteerd na 6 weken een bericht naar Bol.com gestuurd waarom men niet reageert en of de lader kan worden geruild voor een lader die wel op de Segway past. Geld terug hoeft niet maar gewoon een product dat op aangeven van Bol.com werkt en waar voor is betaald. Bol.com bevestigde netjes mijn bericht en dat binnen 3 werkdagen contact opgenomen zou worden door de ZenXstore. Nou, ik ben benieuwd! De volgende dag bleek Bol.com meer indruk te maken dan ikzelf en ik kreeg het bericht “Helaas kunt u het niet meer retourneren omdat de retourtermijn is versterken.” Met verbazing las ik het bericht. Ik reageerde terug naar ZenXstore met bovengenoemd verhaal en dat mijn eerste reclamatie weldegelijk binnen de retourtermijn was verstuurd. Maar goed, zoals gezegd, je bent blijkbaar klant als er nog gekocht moet worden. Ik probeerde met Bol.com contact te hebben omdat zij een knop hebben “Ik kom er met de verkoper niet uit”. Dat maakt ook geen verschil want Bol.com herhaalt alleen het proces van ZenXstore en dat ze volkomen in hun recht staan om retourneren te weigeren. Het beste advies was om de lader via Marktplaats te verkopen. Na nog een laatste poging om ZenXstore te laten bewegen was de reactie van ZenXstore: "Wij houden ons aan de retourvoorwaarden dus helaas." Enige beweging om mijn eerdere berichten te zoeken lijken onmogelijk.

Conclusie: zowel Bol.com als ZenXstore laten zich enorm kennen voor nog geen € 60,00 en laten Thijmen beteuterd achter. Weet dat Bol.com een ordinaire geldmachine is die schimmige en onbereikbare verkopers aan hen bindt om vervolgens op geen enkele wijze klantgericht naar een oplossing te zoeken. Ik zal een nieuwe lader voor hem kopen en eens kijken of hij Marktplaats nog € 5,00 voor zijn oplader krijgt. Volgende keer maar Coolblue want daar is “Alles voor een glimlach”.

22 november 2022

Excellent customer support

I am truly impressed with the service provided by ZenXstore. My order was delivered promptly and when I noticed a production error the team listened to my complaint and took immediate action to resolve the issue swiftly. I got to chat with a person directly e.g. no long emails with long wait times.

12 augusti 2022

Onbetrouwbaar

Via bol.com een product gekocht. Product was binnen 6 maanden kapot. Contact gehad met de klantenservice van Zenxstore en mocht product opsturen zodat ze deze konden bekijken. Daarna gemaild en ik zou een nieuwe krijgen, adres doorgegeven en sindsdien worden mijn mail genegeerd... Zo raar.... Ik zou niet te dure producten kopen, want deze partij komt absoluut niet betrouwbaar over.

11 maj 2022

Aankoop elektrische step

Heb een elektrische step besteld en deze is perfect en in ongeschonden staat op het afgesproken tijdstip geleverd. Product uitgepakt en uitgeprobeerd. alles werkte zoals de bedoeling was. De prijs ( € 349,99) is een mijn ogen zeer concurrerend in vergelijking met vergelijkbare elektrische steps
Enige minpuntje, maar daar kan ZenX denk ik niks aan doen, is dat ik de app niet aan de praat kreeg. Ik blijf gewoon proberen

21 april 2022

geweldige aftersales

ik had een fatboy lamzac bij bol.com aangekocht en via ZenXstore verzorgd.
helaas zat er in mijn aangekochte Lamzac een lek . dit aan zenXstore gemeld en hebben er binnen een week voor gezorgt dat deze vervangen werd.
ontzettend fijn dat jullie zo adequaat op reageren!
Mijn dank,
M.Dekker uit Amsterdam

18 februari 2022

Waardeloze goederen, oneerlijke praktijken

Aangekocht via bol.com, ZenXstore is een van hun partners.
Slechte kwaliteit van producten, bij ingebruikname viel alles uit mekaar. Duidelijk fabricagefout.
Retour op hun kosten werd aanvaard, maar na 3 weken wachten antwoord gehad dat ik het zelf had kapot gedaan en dat ze geen terugbetaling uitvoeren.
Goederen ging ik defect terugkrijgen. Totaal geen respect voor de wetgeving op consumentenbescherming.

26 november 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.