Zenlira Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zenlira.com er et svindelfirma registreret på Trustpilot med næsten 50 personer har samme forklaring: Svindelfirma langt ud over det sædvanlige, de hæver penge, men varen kommer aldrig, de sender... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Disgusted!! Doesn't even deserve 1 star. NONEXISTENT customer service, they send some automatic emails, not even touching the subject I wrote about! Danish customer service? Are you kidding me? Google... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Som så mange andre her, har jeg desværre også de samme dårlige oplevelser med dette firma. Har ikke modtaget pakken. Ifølge tracking blev varerne leveret. I følge dao var der oplyst et helt andet navn... Se mer

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Den købte vare er ikke blevet leveret

Kan tilslutte mig de andre indlæg i kommentarsporet, har gentagende gange forsøgt at kommunikere i Zenlira om min forsendelse, som vi ikke har modtaget. Zenlira skiver via robotgenerede svar at den er leveret og henviser blandt andet til at checke hos naboer eller andre personer i nærheden.
Min anbefaling kan kun være, hold jer langt væk fra handel med dette firma.

25 januari 2025

SNYDERI

Zenlira er skod jeg hoppede også i fælden har heller ikke modtaget min bestilling dao siger de har sendt min pakke til en forkert adresse til en som hedder Søren i Ikast og jeg bor i Haderslev så lad for Guds skyld vær med at købe noget fra denne skod side de er kun ude på en ting at hæve penge fra folk også når man skriver til dem så sender i kun standard mails eller lader de være med at svare en skod 🙁🙁🙁

19 december 2024

FUP FIRMA.

FUP FIRMA.
Som andre skriver lang mail korrespondance.
Min vare er åbenbart leveret ca. 300 km. forkert ved naboen.

HOLD JER LANGT VÆK.

23 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Desværre samme oplevelse som andre

Desværre samme oplevelse som andre: Varen bliver ikke leveret og man får falsk sporingsinformation der siger at pakken er leveret (men det drejer sig tydeligvis om en helt anden pakke).

30 december 2024

Rent svindel

Rent svindel, de hæver pengene og siger din pakke er sendt og afleveret, selvom DAO som står for omdelingen siger de aldrig har modtaget den pakke eller har sporingsnumner af den i deres system.
Hold jer fra Zenlira.com

11 november 2024

FUP firma

FUP firma

KØB IKKE!!!!!!

Har ventet i over en måned på mit produkt og pengene blev hævet med det samme.

Ved henvendelse til firmaet får jeg mange forskellige chatrobot generede svar.

Lige fra: Den står til at være leveret men der kan gå op til 5-7 dage endnu ?

Vi beklager men den er leveret, hvilket den ikke er.

Og måske du ikke var hjemme, så har transportøren nok taget den med igen, prøv at kontakte ham.
De vil aldrig oplyse trackingnr.

SÅ HOLD DIG LANGT VÆK FRA DETTE FUPFIRMA

10 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De købte varer er ikke leveret

De købte varer er ikke leveret. Ved at følge tracking fremgår det at varen er leveret men har ikke fået meddelelse fra Dao eller andre om at varen er leveret.
Henvendelser til Zenlira fører kun til computer standardsvar.
Betaling for varerne er trukket på vores konto.

8 januari 2025

Totalt snydt!

Totalt snydt!
Har ikke modtaget min varer, de bliver ved med at skrive at den er leveret og at de er på sagen. Men det kommer ikke videre.
Ikke handel derfra.
Svindlerfirma!

5 december 2024

Snydt!

Har ikke modtaget min vare, selvom de påstår andet. Din at købe herfra. Ydermere er det en kinesisk shop, en af dem der ikke skal handles med!

1 januari 2025

SVINDLER

De har ikke lever mit juletræ , påstår at det er leveret .
Jeg kontaktet Dao som ikke kender til denne ordre og levering . Så det er et svindler firma Hold dig lang væk fra dem 😤🤯😡

29 december 2024

Vare køb. SVINDEL

Vare købt 29/ 11. Får besked på at der kommer sms nor varen bliver sendt ,har fået denne 4 gange SVINDEL HANDEL DET IKKE .DE TRÆKKER PENGENE!!!!

29 november 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.