Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har handlet med Zego tech i mange år- udelukkende kulsyre patroner. Jeg kontaktede dem for service på min vandcooler. De var dyrere end alle andre men man kunne tegne en kontrakt med dem og d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har været kunde hos Zego tech igennem flere år, og vores seneste oplevelse bekræfter netop hvorfor. Vi stod med et akut problem i 2026 sommerperioden. Få timer efter opkaldet ankom en af ejerne,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Demontering af vores Qooler. Jesper fra Zegotech - Jylland guidede mig pr telefon til UG+ til at demontere vores Qooler så VVS kan komme til at udskifte stigestrenge. En særdeles pædagogisk hjælp b... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har ringet for at få service på vores Erna kaffemaskine, de har lovet at kigge forbi 3 gange uden at møde op. Holder ikke aftaler, ingen undskyldning ved henvendelse. Vil ikke anbefale Zegotech..... f... Se mer

Företagsinformation

1. Leverantör av kaffebryggare

Informationen kommer från olika externa källor

Kæmpe udvalg af nye og renoverede espressomaskiner, kaffeautomater, kaffemaskiner, flaskeautomater, reservedele, drikkevandskølere mm. Se mere her

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

3,1

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Dårlige kontrakter

Har handlet med Zego tech i mange år- udelukkende kulsyre patroner.
Jeg kontaktede dem for service på min vandcooler. De var dyrere end alle andre men man kunne tegne en kontrakt med dem og dermed få det billigere.

De brugte mange uforklarlige og uhensigtsmæssige formuleringer i kontrakten som jeg spurgte ind til og fik ingen eller meget korte svar.

Efter pres fra min side skrev de så at jeg reelt ikke var bundet til noget som helst, hvorledes jeg sagde OK og skrev under. Men nu var det gået mere end måned siden jeg fik udført service hvorfor jeg ikke længere kunne få den lave pris.

Det synes jeg simpelthen er så ringe service og udspekuleret at de forsøger at binde folk med dårlige kontrakter som de ikke selv forstår og så ikke vil give den aftalte pris længere fordi de selv er langsomme til at svare..
Skam jer!
Fra en ellers tidligere glad kunde

14 maj 2026

Kunden i fokus

Vi stod med et akut problem i 2026 sommerperioden. Få timer efter opkaldet ankom en af ejerne, iført højt humør og leverede service i særklasse.

29 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

UG+ Hjælp til Demontering af vores Qooler.

Demontering af vores Qooler.
Jesper fra Zegotech - Jylland guidede mig pr telefon til UG+ til at demontere vores Qooler så VVS kan komme til at udskifte stigestrenge. En særdeles pædagogisk hjælp baseret på hans kendskab til udstyret og mine fotos af installationen. Meget dygtigt. Når Qooler skal på plads igen kommer Zegotech og giver den service mm. Som de har gjort siden 2017.
Mvh Annelise Hansen

5 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har en ældre kaffeautomat som kører…

Vi har en ældre kaffeautomat som kører rigtig mange kopper om dagen, vi er rigtig dårlige til at få den serviceret, men til trods for det er det ca.3 år siden zegotech sidst lavede service på den, dengang gik maskinen ned, og ville hverken det ene eller andet, jeg ringede efter zegotech og fik beskeden om at de ville komme hurtigst muligt, men de havde travlt, hvilket er helt fair! De stod der dagen efter🤩
Det samme gjorde sig gældende i tirsdags da jeg ringede og maskinen var død, beskeden lød, vi har travlt men kommer hurtigst muligt, som blev til onsdag morgen🤩
Jeg kan kun sige de har en fantastisk service🤩

22 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mit firma har brugt Zegotech i mange år.

Mit firma har brugt Zegotech i mange år, på 8 af vores forskellige lokationer i DK.
I vores afdeling i Aarhus, har vi 5 kaffeautomater og vandhaner med danskvand.
Vi bruger Zegotech kaffe, cacao og mælkepulver, samt Co2 flasker til vores vand.
Vi har altid fået top-service, både når det gælder service på maskinerne og kundeservice til bestillinger.
Jeg kan i den grad anbefale Zegotech som leverandør af en totalløsning, når det gælder kaffe og vand.

13 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Godt produkt og god service!

Jeg har en Sparkling 17i med Tap 3 vandhane sat op, og den fungerer virkelig godt! Der er både afkalket vand (alm. temperatur), koldt vand med brus og koldt vand uden brus. Det er så lækkert at kunne tappe vand direkte fra hanen hele tiden. Jeg er særligt glad for dansk vands funktionen, da jeg slipper for alle de tomme plastik flakser der skal pantes. God service fra alle i Zego Tech!!!

10 januari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fedt produkt og god service

Overholdte alle aftaler og levering og montering af vandkøler blev udført som aftalt.

Vi er rigtig glade for produktet på vores kontor.

Kan klart anbefales.

8 september 2023

Find en anden

Jeg var noget overrasket over at se de ringe anmeldelser af Zego Tech da vi startede samarbejdet med dem. Flink sælger K**d og det hele kunne lade sig gøre og iflg K**d var maskinen i rigtig god stand, så ingen grund til at være nervøs for den.
Vi har så haft en brugt ETNA maskine i små 2 år og den har kostet en formue i service. Reparatøren har været her flere gange, også for at rette samme fejl igen og igen. Alt dette ved sælger godt da jeg flere gange har haft fat i ham om det virkeligt kunne være rigtigt at den krævede så meget opmærksomhed.
Slutteligt lykkedes det mig at få en aftale først med K**d om ombytning til en OK pris. Den aftale faldt ned imellem to stole, så jeg ringede og snakkede med J***b som vidst er medejer i butikken. Vi lavede aftalen en gang til og han ville lige sende en mail mht. ombytning til ny maskine imod merpris, hvilket var fair nok da vi jo har haft maskinen i lidt over 1,5 år.
Ingen mail kom der, så jeg ringede til ham. Han fortæller så at han "har talt med gutterne", så nu vil de ikke være med til at lave en ombytning. Årsagen er at vi jo ikke køber kaffen hos dem, og hos Zego Tech får man åbentbart kun en maskine der virker hvis man også køber kaffen der. Vi køber godt nok både mælkepulver og kakao hos dem, men det er altså ikke godt nok for J***b.
Jeg fortæller ham at jeg er yderst utilfreds over at have lavet samme aftale 2 gange og de nu render fra aftalen for 2. gang. Jeg oplyste ham at jeg ville skrive en anmeldelse på trustpilot, men det var han "pisse ligeglad med".
Så min klare anbefaling er at kigge efter en anden samarbejdspartner på jeres kaffemaskiner.

14 mars 2023

Hasarderet kørsel på motorvejen

Hasarderet kørsel på vestgående motorvej mellem Odense og Nyborg. Ufattelig dårlig reklame for jeres firma, at en ansat bl.a. kører for stærkt, overhaler indenom, og udgør en risiko for andre trafikanter. I en firmabil.

21 december 2022

Sublim kunde service……..

Vi har i vores virksomhed 2 cafe områder hvori der begge er installeret koldvandshaner fra Zegotech og der har aldrig været et eneste problem.
Vi har netop renoveret vores kantine og der har vi valgt en koldtvandshane samt en hane med brus også fra Zegotech.
Zegotech har været enormt professionelle for der viste sig at Invita der havde valgt modellen og som vi havde lagt ordren ved havde fejlet og valgt en hane som man brugte til et privat hjem (der kom kun en ganske tynd stråle ud hvilket jo ikke nytter når der er 40 der skal spise/drikke samtidig).
Vores konsulent hos Invita var på ferie og det hed sig at ingen andre kunne gå ind i sagen så jeg måtte vente til han var tilbage men det syntes Zegotech var helt urimeligt så de valgte at udskifte modellen til en der kunne tage et større ryk ind.
Zegotech kunne sagtens have sagt at de ikke ville tage en brugt hane retur og så kunne jeg have ventet i flere uger og have haft postyret med Invita men da det vigtigste for Zegotech var at vi fik en hane så vores medarbejdere kunne få vand/brus til deres frokost valgte de at tage den brugte retur og montere en helt ny.
Virkelig god kundepleje og hurtig service - at tage over og udbedre når de slet ikke havde noget med fejlen at gøre og når vi ikke engang har købt produktet hos dem finder jeg enormt prisværdigt.
Fantastisk kundepleje og super produkter så 12 pil opad herfra…..

6 oktober 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Levering er ikke deres stærkeste side

Levering er ikke deres stærkeste side, har ringede først og spøger dem og den vare som jeg ønske var på lager? Og det var det som jeg bestilt med det sammen men detsværre har vente nu i 7 dag og stadivæk er ikke komme.

12 februari 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.