Het is heel mooie, ben heel blij met mijn sieraden! Mijn oorbel ging wel heel snel kapot maar volgensmij heb ik hem kunnen maken, betekent wel dat hij waarschijnlijk snel nog eens kapot kan gaan.
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Heel mooie juwelen, we hebben wat vertraging gehad op een pakketje maar dat hebben ze ons goed laten weten. Juwelen zijn van goede kwaliteit en een leuke betaalbare prijs
echt super leuke sieraden voor een goeie prijs. De bestelling was vertraagd en dat was mooi aangegeven met een mailtje van het bedrijf met aanduiding dat het later die week zou binnen komen.
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De kwaliteit is top en er werd snel en simpel geleverd! Ik zou het aanraden :)

Svar från Zazanederland
Een hele lieve meid. Er was iets mis met mijn bestelling en het werd gelijk opgelost. Goede sieraden en snelle verzending!!😊
De levering was te laat, maar dit kwam door een fout van PostNL. Via de mail super contact gehad en naar oplossingen gezocht. Uiteindelijk mijn pakket binnengekregen en ben er super tevreden mee!
Het duurde 2 week voordat ik het binnen kreeg. Toen bleek het product ook nog beschadigd te zijn. Dit werd netjes opgelost maar duurde nogmaals 1.,5 week…

Svar från Zazanederland
Echt super kwaliteit! Ook heel leuk gratis sieraad erbij gekregen! Ik ben er super blij mee echt top!
Sieraden zijn erg goed! Geven niet af als ze onder water zitten. Heb ze al 2 weken om zonder af te doen en zijn nog in super goede staat
Super goeie klantenservice, ik had een fout gemaakt met het afleveradres en dit werd meteen opgelost. Hele goedkope sieraden en ook nog eens van zeer goeie kwaliteit, kreeg er zelfs nog gratis oorbellen erbij. Aanrader!!
ik zocht al heel lang nr een ring die niet verkleurde met een bepaald patroon en heb hier de PERfecte gevonden. Hij was een mooie prijs en de service was echt topp. 10/10
Ik heb een hele goede ervaring ervan, omdat ik altijd als ik bestel het sowieso binnen krijg en de sieraden verkleuren niet en zijn NIEETT van SHEIN. Voor de rest is zazanederland altijd aardig en zorgt ervoor dat iedereen blij is enzo!!
Geweldige sieraden, m’n vriendin is elke keer weer blij! Dankjewel Zaza. :D <3
Hele mooie goede kwaliteit sieraden voor een lage prijs. De service is verder heel goed en de producten worden mooi en snel verzonden!
De hanger ging helaas snel kapot, maar werd snel en zonder gezeur vervangen. Goede service!
Ik heb hier oorbellen, ketting en een ring gekocht. Als eerste snel bezorgd en leuk ingepakt. Ik heb het 3 maanden geleden besteld en nog niet verkleurt. Ik vind de prijzen ook echt perfect voor wat je krijgt. Echt mega blij mee!
De probleempjes die we met de levering van onze bestelling hadden, werden door Myrthe in een leuke verrassing omgezet! Dochter heel blij met de juweeltjes. Dankjewel!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.