Banner for Zappie

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De ideeen zijn zeker erg leuk. Maar het uiteindelijke resultaat was steeds een beetje teleurstellend. Onderdeeltjes die stroef lopen, snel afbreken, niet goed blijven zitten. Waardoor het harde werk... Se mer

Företagsinformation

1. Leksaksaffär
  2. Leksakstillverkare

Skrivet av företaget

Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel leuk speelgoed om zelf te maken.

Heel leuk speelgoed om zelf te maken.

30 mars 2026

Svar från Zappie

Dankjewel voor je positieve review Jan! Dat is ook ons doel. Dat kinderen het leuk vinden om hun eigen speelgoed te maken (en intussen spelenderwijs leren.)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Das geschenke Kind ist zwar erst in…

Das geschenke Kind ist zwar erst in Juni 5 Jahre alt, hat aber zu Ostern eine Probekiste bekommen. Er hat das Gerät gut zusammenbauen können und es hat ihm sehr gefallen!

27 mars 2026

Svar från Zappie

Vielen lieben Dank für Ihre tolle Rückmeldung! Es freut uns sehr zu hören, dass das Kind so viel Freude hatte und das Zappiebox ganz selbstständig zusammenbauen konnte. Genau so soll es sein – spielerisch entdecken und stolz auf das Ergebnis sein!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zeer leuke box!

Zeer leuke box!

Jammer er dat geen box is voor iets oudere doelgroep. Mijn zoon vond het geweldig, maar was voor hem te makkelijk.

Maar tiss wel superleuk bedacht!

26 mars 2026

Svar från Zappie

Dankjewel voor je positieve review! We zijn begonnen met deze leeftijdsgroep, maar willen ook boxen gaan ontwikkelen voor oudere kinderen, dus hou vooral onze website in de gaten!

Prikkelt de creativiteit

Leuke, ontdekkende boxen

- snelle levering
- duidelijke instructies
- verschillende thema’s

23 februari 2026

Svar från Zappie

Super bedankt voor je positieve review Evelien!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Leuk bouwpakket wel fragiel

Leuk bouwpakket, alleen niet heel ingewikkeld. Mijn zoon van net 9 had het binnen een half uur in elkaar gezet. Plakkers die erbij zaten helaas niet heel stevig, liet snel los. Verder wel veel plezier ervan.

22 mars 2026

Svar från Zappie

Hoi Femke, wat fijn om te horen dat je zoon met veel plezier aan het bouwen is gegaan!

Het is ons doel om kinderen echt even een trotse maker te laten zijn. Jammer genoeg was de uitdaging voor een ervaren bouwer van 9 jaar dit keer wat snel voorbij. Bedankt voor je waardevolle feedback! Dit nemen we zeker mee.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede ding

Goede ding, alleen beetje duur

10 januari 2026

Svar från Zappie

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de Zappiebox!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De eerste box van Zappie was alvast een topervaring.

De eerste box van Zappie was alvast een topervaring. Mijn tienerdochter stak het draaikunstbouwwerk snel in elkaar en maakte na het monteren wat kunstwerkjes ermee. Twee vliegen in een klap dus: techniek & kunst :-) We zijn heel benieuwd naar de volgende pakketten.

1 april 2026

Svar från Zappie

Hoi Ann, dankjewel! Super leuk om te horen! Veel plezier nog met de volgende pakketten! Komt vast ook helemaal goed. :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enorm tevreden met Zappie! Leuk en leerzaam!

Laatst onze derde box ontvangen en het was weer een hit! We hebben lang getwijfeld tussen een Amerikaanse tegenhanger en Zappie en uiteindelijk toch voor Zappie gekozen. Geen enkele spijt van. Het is voor mij en mijn zoon echt een momentje om samen te werken naar een eindproduct om er vervolgens heerlijk mee te kunnen spelen. Materialen zijn top, de ideeën zijn erg leuk en speelplezier 100% aanwezig.

Dankjewel guys!

30 mars 2026

Svar från Zappie

Wat ontzettend gaaf om te horen! Dankjewel voor deze mooie woorden.

Drie boxen en drie keer een groot succes, dat is precies waar we het voor doen! En heel mooi om te horen dat jullie hiermee echt "een momentje samen" hebben. Daar worden we gelukkig van.

Veel plezier met de volgende boxen!

Zeer leuke ervaring

Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het speelgoed en speelt er dan uren mee. Stelt ook 1001 vragen, het doet hem nadenken en achteraf is hij creatief bezig met get speelgoed echt top!

28 mars 2026

Svar från Zappie

Wauw! Wat leuk om te lezen, dat is echt precies wat we proberen te bereiken met de Zappie :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zappie heeft hele leuke leerzame boxen

Zappie heeft hele leuke leerzame boxen. Mijn zoon is iedere keer superblij wanneer er een nieuwe box wordt bezorgd. Hij kan het makkelijk zelf in elkaar zetten en speelt wr altijd nog veel mee

27 mars 2026

Svar från Zappie

Bedankt voor het compliment Martine! Leuk om te lezen dat je zoon er iedere keer superblij mee is en dat het niet bij bouwen blijft, maar dat hij er ook mee speelt! Dat is ook onze bedoeling bij het ontwerpen van onze boxen.

Fantastische techniekboxen

Fijne, leerzame boxen. Altijd een feestje als er een nieuwe box wordt bezorgd. Onze kinderen van 7 en 9 kunnen het aan de hand van de bijgeleverde instructies prima in elkaar zetten. Ook erg leuk dat het zo divers is en ze steeds weer iets nieuws ontdekken.
1x was de box niet helemaal compleet. Dit was snel opgelost. Goede klantenservice!

26 mars 2026

Svar från Zappie

Wat fijn dat jullie zo enthousiast zijn over de Zappieboxen! Daar doen we het voor! En ook fijn dat je dit hier wilde 'vertellen'. Dankjewel!

Leuke robot!

Samen met mijn jongste dochter de robot gebouwd, Het was erg leuk en goed te doen. De robot is omgedoopt tot Shakira en ze heeft er veel plezier mee.

24 mars 2026

Svar från Zappie

Wat leuk om te horen Sjoerd! Niet alleen bouw-, maar ook speelplezier dus. Wat grappig dat ze de robot Shakira heeft genoemd.

Leuke projecten

Leuke projecten
Leerzaam
Verrassend
Misschien iets te veel voor jongens
Goede Servicedesk

15 mars 2026

Svar från Zappie

Hoi Ronald, Bedankt voor je mooie review!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.