Zaplo.pl

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

wg mnie lepiej jest żyć legalnie nawet jak się popełni przestepstwo a nie jak idiota ucieka przed policją nawet nie opłaca się wg mnie wokoło drzewa uciekać , cieszę się że wymagacie od klienta legal... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sprawdzałam swój raport BIK, wysoka punktacja, oznaczenie "Płacę bez opóźnień", mimo to bank odmówił mi kredytu z uwagi na zbyt krótką historię kredytową aktualnego źródła dochodu (działalność gospoda... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak bardzo potrzebowałam pożyczki ratalnej na moje możliwości finansowe i znalazłam wspaniałą firmę pożyczkową Zaplo, która udzieliła mi ją szybko i sprawnie.Polecam Zaplo.pl jako obecnie najlepszą na... Se mer

Företagsinformation

1. Pengar och försäkring

Informationen kommer från olika externa källor

Kim jesteśmy? Zaplo.pl jest częścią Grupy Kapitałowej "4finance Group", właściciela firm pożyczkowych w Europie, które łącznie w ciągu 8 lat udzieliły ponad 11 milionów pożyczek w 17 krajach na całym świecie. Co oferujemy? Pożyczkę, dzięki której zrealizujesz swoje plany! od 1 000 do 15 000 zł! Wybierz wygodne raty na okres od 3 do nawet 36 miesięcy!

Kontaktuppgifter

Zainstalowałam aplikacje zaplo

Zainstalowałam aplikacje zaplo , kliknęłam weź pożyczkę i automatycznie otrzymałam pożyczkę w wysokości 9900 , pieniądze natychmiast u mnie na koncie. Taka niespodzianka w święta. Serdecznie dziękuje

24 december 2019

Svar från Zaplo.pl

Dziękujemy za bardzo miły komentarz i wybór naszej firmy. Staramy się, aby wniosek o pożyczkę został rozpatrzony jak najszybciej to możliwe a środki wysyłamy na konto nawet w 15 minut. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w Święta . Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy, zespół Zaplo.pl

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Szybko i sprawnie bez zbędnych pytanie

Szybko i sprawnie bez zbędnych pytanie. Polecam

20 oktober 2019

Svar från Zaplo.pl

Dziękujemy za bardzo miły komentarz i wybór naszej firmy. Staramy się, aby wniosek o pożyczkę został rozpatrzony jak najszybciej to możliwe. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy, zespół Zaplo.pl

Szybko i bezboleśnie

Szybko i bezboleśnie. Polecam.

13 oktober 2019

Svar från Zaplo.pl

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Udzielamy pożyczek ratalnych w kwocie 1000-15000zł na okres 3-36 miesięcy. Staramy się jak najlepiej dopasować ofertę pożyczki do potrzeb naszych klientów. Pozdrawiamy, zespół Zaplo.pl

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

10000 tysięcy kredytu raty co miesiąc…

10000 tysięcy kredytu raty co miesiąc 05.11 pierwsza rata A mi wyskakuje na aplikacji 20000 tysięcy dobtegonodsetki 88 zł za nie wpłacenie raty jak mamy miesiąc październik 10.2019 rok. A przelewu na karcie do tej pory nie ma za wyłudzenie danych. Zgłaszam sprawę do sądu.

6 oktober 2019

Svar från Zaplo.pl

Panie Patryku, na Profilu Klienta zawsze oprócz najbliższej raty, pokazujemy również całą pozostałą kwotę do spłaty, aby Klient wiedział, jak wyglądają jego finanse w Zaplo.pl. Przelew krajowy księguje się do 1 dnia roboczego, stąd w niedzielę 6.10 miało prawo go jeszcze nie być na Pana koncie. Odsetki, o których Pan pisze nie dotyczą opóźnienia w racie, zapewne była to informacja o koszcie najbliższej raty. Przykro nam, że z powodu nieporozumienia ma Pan o nas złe zdanie. Przypominamy, że wszelkie wątpliwości wyjaśniamy na naszej infolinii pod numerem telefonu 221 333 888. Pozdrawiamy, Zespół Zaplo.pl

Super

Super polecam niskie raty i na długi okres

1 oktober 2019

Super!!!

Bardzo szybka obsługa. Wszystko jasno i przejrzyście. Wszystko na tak!!! Polecam każdemu!!!

30 augusti 2019

Svar från Zaplo.pl

Dziękujemy za bardzo miły komentarz i wybór naszej firmy. Staramy się, aby wniosek o pożyczkę został rozpatrzony jak najszybciej to możliwe. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy, zespół Zaplo.pl

super

super. żadnych problemów do 20min miałem pieniądze na koncie super.

9 juli 2019

Svar från Zaplo.pl

Dziękujemy za pozytywny komentarz i wybór naszej fimy. Po udzieleniu pożyczki staramy się jak najszybciej wysłać pieniądze. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pana oczekiwania. Pozdrawiamy, zespół Zaplo.pl

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Szybka decyzja o przyznaniu pieniadzy…

Szybka decyzja o przyznaniu pieniadzy czytelna strona lecz w piatek zostal przyznany wniosek a przelewu jeszcze nie ma

23 juni 2019

Svar från Zaplo.pl

Dziękujemy za pozytywny komentarz i wybór naszej firmy. Staramy się, aby wniosek o pożyczkę został rozpatrzony jak najszybciej to możliwe. Środki są wysyłane nawet w 15 minut a czas księgowania takiego przelewu zależy od godzin księgowania w banku w ktorym nasz klient posiada konto. Maksymalnie do jednego dnia roboczego. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy, zespół Zaplo.pl

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jedna z najlepszych firm udzielających…

Jedna z najlepszych firm udzielających pożyczek w naszym kraju jestem klientem miałem wczoraj przyjemność uzyskać pożyczkę stało się to offline odpowiedź w ciągu 5 minut jestem w pełni zadowolony o takie firmy warto zabiegać Dziękuję wam jeszcze raz

11 maj 2019

Svar från Zaplo.pl

Dziękujemy za pozytywny komentarz i wybór naszej firmy. Staramy się, aby wniosek o pożyczkę został rozpatrzony jak najszybciej to możliwe. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy, zespół Zaplo.pl

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

można by było rozłożyć na dłuższy okres ?

możliwe jest wydłużenie okresu spłaty kredytu?

30 april 2019

Svar från Zaplo.pl

Dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty i opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby jak najlepiej dopasować ofertę do potrzeb naszych klientów. Oferta przesunięcia spłaty raty o jeden miesiąc jest zawsze indywidualna i dostępna na profilu klienta. Pozdrawiamy, zespół Zaplo.pl

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.