A3 heeft ons super geholpen. Hij heeft echt geluisterd naar wat we wel en niet leuk vonden en daar een prachtige reis op gebaseerd. Zelf hadden we niet veel voor onderzoek gedaan, maar A3 had meer dan... Se mer
Företaget har svarat
We hebben een geweldige reis gehad, precies naar onze wens. Alle informatie was keurig uitgewerkt in een ( digitaal) 'boekwerk'. Per dag stond beschreven wat we die dag konden bezoeken, welke route e... Se mer
Företaget har svarat
Prachtige citytrip naar Zadar gehad via Adrie. Echt topservice, van een op maat gemaakt reisschema tot persoonlijke aanbevelingen die paste bij onze interesses. Het was echt een kwestie van genieten v... Se mer
Företaget har svarat
Afgelopen meivakantie in Florida geweest. Dankzij A3 in coronatijd zorgeloos voorpret kunnen hebben terwijl hij alles keurig voor ons had geregeld. Regelmatig contact gehad, heel fijn dat A3 zelf de b... Se mer
Företaget har svarat
Samen met jou stel ik de mooiste reizen samen! En ook nog eens tegen de allerbeste prijs. Bovendien met de allerbeste persoonlijke service; 24/7 365 dagen per jaar, niet alleen per mail, maar ook per app of telefonisch. Altijd! • 100% je mooiste vakantie op maat, géén eenheidsworst • Allerbeste prijs gegarandeerd • Beste service ever (ècht!) • Compleet geregeld van A tot Z Mijn specialisaties zijn de o.a. Noord Amerika, Europa en Azië, maar ook op vele andere bestemmingen zijn de service, kwaliteit en prijs ècht ongeëvenaard; Nieuw Zeeland, Afrika etc. Probeer het zelf!
Krabbenhoek 6, 5384MS, Heesch, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Geweldige service een hele goede samenstelling van de reis,
en prachtige tips.

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Mijn vriend en ik hebben een heerlijke vakantie gehad in Kroatië. Tijdens de vakantie hebben we gebruik gemaakt van een leenauto en hebben we geslapen in diverse overnachtingen op verschillende plekken. Het was top geregeld!

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Binnen een termijn van 2 weken een complete 11 daagse reis Florida samengesteld, inclusief vliegreis, hotels en huurauto. Helemaal afgesteld op je eigen wensen en met behulp van tips vanuit zijn eigen ervaring en klanten.
Alles tot in de puntjes geregeld en 24/7 bereikbaar mochten zich toch probleempjes voor doen. Prima hotels en dankzij zijn tips ook de mooie, minder bekende plekken gezien om echt van de natuur en lokale lekkernijen te genieten.

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Super leuke vakantie gehad zonder zorgen want alles was goed geregeld!! Nogmaals Bedankt A3

Fantastische service!
Adrie is een ervaren man, die ons heel persoonlijk geholpen heeft. Zowel de voor als de nazorg perfect geregeld. We hebben een fantastische reis gehad, die prijs/kwaliteit in perfecte verhouding was. Zoals de service aangeboden word ( werkt voor vrijblijvende fee) is dit ook een teken van zelfvertrouwen.
Onze ervaring is: yourtriytrip is HET adres voor een amerika vakantie.
We zullen nog lang terugkijken op een goede georganiseerde fantastisch mooie reis.
Wesley en brenda

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Over meedenken gesproken en direct zorgen voor een oplossing moet je bij A3 zijn.
We hebben leuke tips gehad en wil je ontzorgd worden in reserveren, online boeken , huren van een auto. Dat gebeurt . Prima!

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Ook nu weer een zeer prettige ervaring met de reisorganisatie yourtripmytrip en de reisagent Adrie van Rooij.
Goed georganiseerde reis door Schotland beleefd met directe hulp na (hulp)vragen tijdens het verblijf. Deze service krijg je niet overal!
Scherpe prijs/kwaliteit en bij aanvraag een reisprogramma samengesteld geheel afgestemd op onze wensen. Top!

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
reis word prima geregeld met veel leuke tips

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Super geregeld en goede begeleiding zowel voor als tijdens de vakantie.
Aardig, kundig en geeft bruikbare tips. Een aanrader!

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Afgelopen Paasweekend naar Wuppertal geweest, een reis samengesteld door Mytripyourtrip.nl. Een mooi hotel, kamer was misschien aan de kleine kant maar alles zat er in, was up-to-date en het was super schoon en dat vinden wij het allerbelangrijkst. Er was een uitgebreid ontbijtbuffet van goede kwaliteit en ook voor het diner kun je er lekker eten voor een leuke prijs. Verder was er een zwembad met sauna aanwezig en er waren ook 2 kegelbanen. Om bij het hotel te komen moet je eerst door een arbeiderswijk maar bovenop de berg ligt het hotel met een mooi uitzicht en ruim voldoende parkeergelegenheid. In de omgeving is er voldoende te doen en te beleven, ideeën voor uitstapjes zijn ook aangedragen door Mytripyourtrip.nl. Het was dus een geslaagd weekend!

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Het is grandioos zoals wij op het laatste moment toch nog een mooie reis hebben gekregen!

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Hele goede tips en persoonlijke benadering zorgen voor een topreis. Prijs is belachelijk laag, veel voordeliger dan bij welke andere aanbieder dan ook. A3 reageert snel en communiceert superduidelijk. Een verademing anno 2018. Highly recommended!

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Adrie heeft enorm veel kennis van Amerika, wat enorm handig is als je de ideale trip door - een deel van - Amerika maakt. Daarnaast is hij goed bereikbaar en reageert altijd erg snel!

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Goede en duidelijke communicatie,veel tips uit eigen ervaring. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Prachtige reis naar Vietnam en Cambodja met 5 personen. Natuur, cultuur en geschiedenis. Geheel op maat gemaakt, precies zoals wij het graag wilden. Tickets, visums, tours, chauffeurs, hotels, etc. perfect geregeld. En dat ook nog een stuk voordeliger dan bij de bekende reisorganisaties. Wij hebben al meer gereisd en wij kunnen zeggen dat zijn persoonlijke aanpak en service top is.

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Wij hebben al verschillende reizen mogen maken die georganiseerd zijn door A3 zoals New York, London, Boedapest. Dubrovnic gaan we binnenkort naar toe maar alle vertrouwen erin dat dit ook weer een super fijne vakantie gaat worden!. Alles is tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Je komt op locaties die je anders niet zou hebben ontdekt. Wij hopen dat wij nog heel vaak van jouw diensten gebruik mogen maken A3.

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Top vakantie gehad! Niet alleen werden er enorm goedkope tickets en accommodatie gevonden voor ons, maar ook veel goede tips gekregen over waar je de leukste dingen kunt doen op vakante. Daarnaast ook geweldige service gehad. Alles was perfect geregeld en daardoor kun je echt genieten van de vakantie. Ook konden we altijd terecht toen we al op reis waren. Echt een aanrader!

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Weet nie wat ik anders zou moette geven dan 10 punten. Gewoonweg perfect!

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Echt goed. Top reis, buitengewone ondersteuning. 10/10 punten!

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Iedereen zou een voorbeeld aan Adrie.moeten nemen; doen wat je beloofd èn meer. Onze rondreis door het Oosten van de VS was tot in de puntjes voorbereid en verzorgd. Wij zijn compleet 'ontzorgd' en hadden daardoor de fijnste vakantie ooit. En voor een prijs.....je gelooft het gewoon niet. Méér dan warm aanbevolen dus!

Svar från Yourtripmytrip.nl / A3 van Rooij
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.