Yourgadgetly Omdömen

TrustScore 4 av 5

4,0

My experience was not great. I was charged for something I never signed up fore or received. My case was closed in july 2025, so why you are getting back to me now I do not understand.

Nonostante sia partita male la situazione,con la gentilezza e la prontezza degli operatori,sono riuscita a risolvere subito il mio problema.Grazie

I didn’t subscribe or purchase anything but you guys charged me without my permission and that is not good! Please fix this! coz I didn’t subscribe anything from your website.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

My experience was not great

14 maj 2026

Bonjour je me suis abonné a…

Bonjour je me suis abonné a Gadgetly...après réflexion me concernant ...j 'ai décidé de résilier mon abonnement .. j 'ai contacté le service client ..j ai demandé de l aide pour me désabonner ..très rapidement Gadgetly à évaluer ma situation et m as railler complètement de ses dossiers..un grand merci à l équipe de gestion Gadgetly.....cordialement

26 november 2025

Tech Lover

Highly recommend Your Gadgetly if you're a tech lover or just looking for some smart tools to simplify life.

14 juli 2025

Excellent

Issue is being handled well by Emily
Helpful support from Emily.
Emily reached out to assist.
Great Company
Thank you

2 juli 2025

SCAM!!

It's a scam. When you clicked the site, there was an automatic subscription worth more than 17 euros. I didn't receive any email about it. When I reached out to them, the agent was so nice, but it was all a show. Only that time they sent a receipt and such, then told me to wait, and at the end they asked me to write a review about them.

1 april 2025

Το ζήτημα επιλύεται

Με την αγορά ενός προϊόντος σε έκπτωση έγινε αυτόματα και εγγραφή μου στο σύστημα με έξτρα χρέωση που δεν επιθυμούσα.

13 mars 2025