Företagsinformation

1. Programvaruföretag

Skrivet av företaget

Studenterhuer, blå bog, studietøj og studenterkørsel - alt samlet på ét login 👨‍🎓🚛📘👕 Vi hjælper studerende trygt og sikkert gennem købene til studietiden med vores univers, Young Unite 💙

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super flot hue

Bestilte min studenterhue hos Young Unite og den er bare helt perfekt! Det er 100% pengene værd, og den leveres pakket rigtig godt ind. Kan kun anbefale dem!

1 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Studentervogn

Jeg har oplevet at bestille studentervogn til sommer, hvor jeg bliver student. Efter vi i vores klasse har lagt ruteplan, ville vi gerne tilkøbe nogle ekstra timer, hvilket står på deres hjemmeside/selv vognen, at man kan! Men efter kontakt med både vognmanden og firmaet, kan det konkluderes at firmaet ikke vil tage nogen form for ansvar og derfor lægger ansvaret på vognmanden, som udtaler sig om at ekstra timer ikke kan tilkøbes, da han skal til Jylland dagen efter🙄. Derud over udtaler han sig at når han når sluttidspunktet for den bestilte tur, stopper han, uanset om ruten er nået eller ej.
Synes det er for dårligt at firmaet ikke selv kan tage ansvar OG at man ikke indtænker en klasse vil tilkøbe ekstra timer, når det en mulighed og noget mange afsluttede klasse gør.
Mvh. en kommende student, der ellers havde glædet sig en god tid

4 februari 2026

Svar från Young Unite

Hej Mathilde. Når man køber en studentervogn så køber man et bestemt antal timer, og det er det timeantal man er garanteret på turen. Om det så er muligt at tilkøbe ekstra timer kan hverken vi eller vognfirmaerne love på forhånd, da geografi, køre- hviletider og andre ture påvirker hele det store puslespil, som det er at afvikle studenterkørsel på lovlig vis. Ansvaret for afviklingen af studenterkørslen ligger hos vognmanden, vi er blot en formidlingsplatform. Jeg været i dialog med kontaktpersonen i din klasse, og er ved at hjælpe jer videre med en ny vogn som godt kan køre længere tid end den første vogn I valgte, så jeg tænker roligt du kan glæde dig til den gode tid 🎉

Simone // Book Studenterkørsel og Young Unite 💙

Mine bedste anbefalinger.

Købte studenterhue til min søn herinde. Han prøvede huen på sin skole og ønskede at det skulle være en YoungUnite studenterhue. Vi fik hjælp af et super imødekommende kundeservice personale til at vælge det rette tilbehør.
Huen kom som præcis aftalt i den flotteste æske. Huen er så flot og i den skønneste kvalitet. Giver mine bedste anbefalinger til YoungUnite.

25 juni 2025

Hej Louise

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det varmer os allesammen her hos Young Unite 🥰 Vi er så glade for vi kunne hjælpe jer. Hav en fantastisk studentertid! 🎉

Amani // Young Unite 💙

Perfekt hue oplevelse

Fantastisk oplevelse med kundeservice, ligegyldigt spørgsmålet fik jeg svar når jeg var bekymret.
Har ikke fået huen endu, den kom senere en dem der bestilte fra C.L Ceifert, men det koster ikke ekstra at gøre huen sort !!
Den mest personlige og samtidigt billige hue man kan få. Det hele er top 10 :)

9 april 2025

Hej Malene
Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores kundeservice! Det betyder rigtig meget for os, at du følte dig godt hjulpet, uanset spørgsmålet.

Vi forstår godt, at ventetiden kan være frustrerende, især når man glæder sig til at få sin hue – men vi er glade for, at du stadig føler, du har fået god værdi og en personlig hue uden ekstra omkostninger.

Tak fordi du valgte os – og tak for dine fine ord. Vi ønsker dig en fantastisk studenterfest med huen på!

De bedste hilsner
Amani // Young Unite

Ubeklagelig service!

Ubeklagelig service!
Vi ville gerne have sat emner ind i vores blå bog på alle elver på en gang, istedet for at vi skulle sidde og gøre det på hver enkelt elev.

Simone fra kundeservice var mega hjælpsom og emnerne var sat ind samme dag!

Så kan helt klart anbefale at skrive blå bog hos young unite🌸

18 februari 2025

Hej Mie

Hvor er det altså bare en dejlig anmeldelse, tusind tak for den! 😍 Vores lynhurtige praktikant Katrine har sat emnerne klar til jer på alle siderne, så I kan begynde at skrive med det samme - det skal nok blive en super fed blå bog 🤩

Vi er så glade for I har valgt at skrive jeres bog hos os 📘

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De gav en fantastisk kundeservice

De gav en fantastisk kundeservice. De gav svar på alle mine spørgsmål, de var super hjælpsomme og samarbejdsvillig. De svarede hurtigt på mine mails, og holdte en rigtig god tone. De ringede til mig hvis de fandt en udfordring også løste vi det sammen, det var en virkelig fed oplevelse at holde styr på vores studietrøjer og med young unite støtte blev oplevelsen endnu bedre.

5 september 2024

Hej Alberte!

Tusind tak for din søde anmeldelse, den varmer virkelig her på kontoret! Vi er så glade for at vi kunne hjælpe jer med at få ekstra skoletryk på jeres trøje, så det blev lige som I gerne vil have dem 😍 Tusind tak for at vælge Young Unite, vi håber I får en fantastisk studietur i de fine trøjer 🤩

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fejl på studietøj

Min klasse valgte at bestille studietøj fra jer. Det var egentlig en god proces indtil vi fik trøjerne. De var for store og der var lavet en fejl på ALLE 27 trøjer. De havde stavet et navn forkert. Når man betaler nogen for at få lavet personlige trøjer regner man da med at de kan finde ud af det. Det print vi havde haft sendt var fuldstændig korrekt, men da deres printer eller det der laver printet ikke kunne læse vores print skulle vi lave det igen, vi lavede det også korrekt. Det blev et lidt længere forløb, men til sidst var det dem der lavede fejlen. Da jeg så skrev med dem efter vi modtog trøjerne sagde de næsten at det var vores fejl. Jeg fik heller ingen opdateringer undervejs, jeg fik ikke af vide at trøjerne v ar blevet sendt kun at de havde modtaget bestillingen og at pakken nu var leveret. Det var en god oplevelse indtil det.

27 augusti 2024

Hej Sigrid

Vi er super kede af at I har haft en dårlig oplevelse med jeres studietøj. Det tryk som I uploadede til os, havde ikke tykke nok streger til at blive trykt efter helt normal praksis, så det ville ikke kunne ses ordentligt, hvis vi bare havde sat det i produktion. Men vi vil ikke sætte noget i produktion som vi ikke mener bliver ordentligt, og vi vil gerne levere det bedst mulige produkt til jer, så derfor tilbød vores grafiker at hjælpe jer helt gratis med at opdatere trykket og skrive alle jeres navne på ny, med en passende stregtykkelse, så jeres trøjer ville få et flot print. Vores grafiker sender det nye tryk til godkendelse hos jer, da det jo naturligvis er jeres tryk, og jer der skal sikre jer, at det er som I gerne vil have det, at alle jeres navne er stavet som de skal, at årstallet er rigtigt osv. I processen med at lave jeres tryk på ny med alle navnene, har vores grafiker misset en enkelt bogstav i et navn, hvilket selvfølgelig er meget uheldigt, men det er netop derfor vi sender trykket til godkendelse hos jer, efter at have ydet den ekstra service at rette trykket. Vi ved jo ikke hvilke detaljer vi kan have misset, og vil gerne sikre os, at I får trykket præcis som I vil have det. Så efter jeres godkendelse, sættes tøjet i tryk, så I kan få det til jeres studietur.

Vi forstår godt I har misset stavefejlen i det ene navn da I godkendte trykket, ligesom vi selv har overset det da vi lavede trykket. Derfor har vi også tilbudt jer at omtrykke trøjerne, og dele omkostningerne, da vi rigtig gerne vil hjælpe jer, hvilket I ikke var interesserede i, hvilket også er helt okay 🙏🏻

Da jeres tøj blev sendt fik vi pga en fejl hos GLS ingen tracking på jeres ordre, og kunne derfor ikke fortælle jer hvornår tøjet var på vej. Derfor kontaktede min kollega jer for at høre om I havde modtaget tøjet, og om alt var som det skulle være. Trøjerne er unisex, og har som vi skriver et loose fit, og derfor kan det være I synes de føles større end andre trøjer. Vi har dog også haft elever der synes trøjerne var små i størrelsen, så det er en individuel vurdering, hvorfor vi også skriver hvilke størrelser modellerne på billederne har på, så man kan vurdere ud fra det 😊

Vi er glade for at I havde en god oplevelse indtil da, med den hjælp I fik til jeres bestilling. Vi håber I bliver glade for jeres studietrøjer trods alt, og får en helt fantastisk studietur ☀️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig pålidelig og hurtigt svar

18 juni 2024

Hej Andreas

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du oplevede vores service som både pålidelig og hurtig – præcis som vi ønsker, det skal være.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive til os.

De bedste hilsner
Amani // Young Unite

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super nemt og hurtig levering

Super nemt at udfylde blå bog og leveringen var hurtig

29 maj 2024

Hej Frederikke

Helt perfekt - og lige som det skal være 🤩 Håber I bliver mega glade for jeres blå bog 📘

Stort tilfreds

Det var bare en super overskuelig hjemmeside at lave sin blå bog på! Ingen problemer, og rart at man alle kan hjælpe hinanden. Klar anbefaling til andre der skal lave en blå bog!!

6 maj 2024

Hej Lucas

Hvor er det bare mega fedt at høre! Det er nemlig lige præcis det vi gerne vil opnå med vores blå bog 📘 Håber I får en fantastisk studentertid! 🎉

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Smart og prisvenligt program til blåbog

Super overskueligt og dejligt med mange bokse man kan skrive I. Den bliver helt sikkert uforglemmelig! 😁💪

22 maj 2024

Hej Lea

Uforglemmeligt er den helt rigtige følelse man skal have med sin blå bog 😍 Jeg er SÅ glad for at høre at I kan lide vores skriveprogram 🙏🏻 Giv den gas i studentertiden!

Mega god kundeservice

Mega god kundeservice, god og hurtig tilbage melding<3

13 maj 2024

Hej Karoline

Tusind tusind tak for de fine ord, det varmer os virkelig! Jeg håber jeres studentertid bliver helt amazing 🫶🏻

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fed kundeservice og hurtig og brugbar…

Fed kundeservice og hurtig og brugbar hjælp, kan kun anbefales!

13 maj 2024

Hej Laura

Det er vi bare mega glade for at høre! Vi håber I får en helt fantastisk studentertid 🥳

Utrolig god service

Vi oplevede en utrolig god service. Processen var nem og tilgængelig for alle. Hvis vi havde spørgsmål eller problemer, kunne vi hurtigt få hjælp via Messenger.
Svartiden var imponerende kort.
Vi fandt også masser af inspiration til kategorier på hjemmesiden.
Vi fik bøgerne leveret på under 2 uger.

21 maj 2024

Hej Thea

Hvor er det bare helt fantastisk at høre! Vi forsøger altid at hjælpe jer så godt og hurtigt som muligt, hvis der er de mindste spørgsmål. Så fedt at I er glade for hjemmesiden og bøgerne 😍

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Det var nemt for alle at blive oprettet og skrive. Mega god hjælp da vi skulle bestille og da de skulle oprette tilsidst. Vi lavede først bogen i starten af 3.g, men det fungerede også helt fint. Nice at man kan lave to billeder, og god inspiration til kategorier. Klassen side er også en fed detalje, vi lavede en fotokollage og fik de to lære vi var på studietur med til at skrive forordet. Vi fik også behov for at skifte admin undervejs, og der var ingen problemer. Dejligt nemt!

5 maj 2024

Hej Line

Det varmer os HELT VILDT at høre her på kontoret 😍 Vi har knoklet hårdt for at få blå bog editoren til at spille helt perfekt til jeres behov, og vi udvikler konstant så den kan blive endnu bedre! Så det er simpelthen så dejligt at høre at I kan lide det 🤩 Også helt perfekt at det var nemt at skifte admin!

Tusind tak for de søde ord 🥰

Kan varmt anvefale

Super nemt, og god service. Vil varmt anbefale Young Unite.

8 maj 2024

Hej Mathias

Det lyder da bare helt perfekt - tusind tak for de fine ord!

Nemt og mega flot

Nemt og mega flot - vi er så glade for vores blå bøger i klassen

3 maj 2024

Hej Marie

Hvor er det dejligt at høre I er glade for jeres bøger, og at det var nemt at lave! 📘 Jeg håber I får den fedeste studentertid 🥰

10/10 would recommend

skidenemt at få planlagt en god blå bog med hjælp fra Young Unite. Bogen er i super god kvalitet, og siderne er jo bare proppet med minder for livet. Anbefaler helt klart at bestille blå bog hos Young Unite

2 maj 2024

Hej Line-Katrine

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det varmer os allesammen her hos Young Unite 🥰 Vi er så glade for vi kunne hjælpe jer med at forevige jeres minder 📘 Hav en fantastisk studentertid! 🎉

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.