Young Born Omdömen 17

Företagsinformation

1. Babyklädesbutik
  2. Barnkläder

Skrivet av företaget

Young Born er en online butik, hvor du finder et stort udvalg af babytøj, børnetøj og graviditetstøj. Vi har gjort os umage med at vælge de helt rigtige styles, tekstiler, prints, farver og brands - såsom Natruba, BIBS, Petit Piao, Lil Atelier, Name It, Wheat, Jack & Jones, Minymo, Minipop, Hust And Claire, TOPModel mm Vi har base på Fyn og lager i Otterup.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Utrolig kundeservice

Meget imødekommende og effektiv kundeservice. De svarer hurtigt, udviser stor forståelse og venlighed, og jeg følte mig virkelig godt hjulpet. :)

11 december 2025

Kære Louise 🥰

Vi er meget glade for at høre, du har været tilfreds med vores kundeservice! - og TUSIND tak for de 5 stjerner! ❤️

Favoritshop til guldet

Lækkert og flot tøj. Både nyeste mode og nogle gange ældre favoritter. Der kommer nu stiles næsten hver dag
. Starter altid min søgen her, pga. det brede udvalg og gode priser. Ender som regel også altid med at købe her.
Hurtig forsendelse, og altid mulighed for at komme i kontakt med firmaet.
Flere gange årligt er der vilde rabatter på hele shoppen. En stor favorit, som ofte bliver besøgt.

24 oktober 2025

Kære Anne-Lise 🥰

Sikke en dejlig anmeldelse - og TUSIND tak for de 5 stjerner! ❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fin service og hurtig levering 🌸

Kæmpe tak til Charlotte fra youngborn.dk for SÅ fin service 😍🌸
Havde torsdag bestilt noget tøj til prinsessen som var klar til afhentning lørdag, men den ene del var der fejl på varen fra producenten side. Skriver til charlotte søndag aften, som svare tilbage kort efter og tilbyder ny vare 😍 og I dag har jeg hentet pakken med den nye vare og lidt flere ting jeg lige skulle have med i pakken 😍 husk de har 40% på siden pt. ❤️

19 oktober 2025

Kære Stephanie 🥰

Sikke en dejlig anmeldelse - og TUSIND tak for de 5 stjerner! ❤️

Igen en top anmeldelse 👏🏼

Igen en top anmeldelse 👏🏼
Personlig lille hilsen, slikkepinde til børnene og flyverdragter med 40% rabat samt hurtig levering 😍

Har lige anbefalet webshoppen til en flok kvinder fra en online mødregruppe, så mon ikke der kommer lidt run på de kommende dage ;-)

Sjældent jeg anbefaler webshops til andre.

Her er det bare den bedste service man overhovedet kan få af en webshop ❤️

14 oktober 2025

Kære Jessica 🥰

Sikke en dejlig anmeldelse! Vi er helt rørt over den ❤️

Af hjertet tak for både anmeldelse og anbefaling. Det sætter vi enormt stor pris på - det betyder virkelig meget for os, som en lille shop 🙏🏼

Sikke en god oplevelse 🌟

Sikke en god oplevelse, endnu engang hos Youngborn 🌟 smukke varer til gode priser og en sød levering, med hilsen og slik til børnene. Så kan man ikke andet end at blive glad. tak!

7 augusti 2025

Kære Julie 🥰

Tusind tak for din søde anmeldelse, den sætter vi virkelig stor pris på - det betyder rigtig meget for os 🙏🏼❤️

Rigtig god dag ☀️

Fantastisk service

Fantastisk service. Lidt lang leveringstid sammenlignet med andre, men man kan mærke og se der er blevet sat tid og personlighed af til ens pakke, der var en fin håndskrevet hilsen og slikkepinde med (blev ungerne glade for), så 5 stjerne på trods af lidt længere leveringstid (4 hverdage). Der var gamle tøj prints på hjemmesiden, som gjorde at jeg fandt frem til den, så leder man efter lidt ældre tøjprint så skal man helt klart tage et smut forbi youngborn.dk. Et ekstra plus var at jeg fik 50% på hele ordren grundet sommerdag. 😊
Så kæmpe anbefaling her fra.

22 juli 2025

Kære Tina 🥰

Ja, der er lidt run på, når der er halv pris på shoppen 😄
Tusind tak for din søde anmeldelse - Det betyder rigtig meget for os ❤️

Fineste webshop!

Virkelig fin webshop og rigtig god service! Hurtig levering, og det fineste håndskrevet kort! Er så glad for tøjet. Varmeste anbefalinger herfra ☺️

26 mars 2025

Svar från Young Born

Tusind tak for de søde ord, det varmer 🥰

Fantastisk god

Fantastisk god, venlig og hurtig service. Både ved bestilling, afsending, levering og da jeg skulle sende nogle af varerne retur. Det har et flot udvalgt og så har de ofte gode rabatter. Jeg kan helt klart anbefale at handle hos Young born 😍

20 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tøjet er af god kvalitet

Tøjet er af god kvalitet, samt det også er til den vorne og kommende mor. Der er meget forskelligt at vælge imellem, lidt til hver en smag. God service, og hurtig levering.

28 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Smukt tøj, God og hurtig ekspedition

Jeg bestilte en masse virkeligt smukke styles, som blev leveret hurtigt.
Der var en lille "fejl" i form af at nogle af varerne ikke var på lager længere, men det blev jeg hurtigt gjort opmærksom på og fik en virkelig god betjening undervejs.
Jeg kommer helt sikkert til at handle hos Young Born igen.

26 juli 2024

Helt perfekt

Den skønneste butik altså 😍 vi bor på Bornholm og har derfor den fysiske butik let tilgængeligt, jeg foretrækker dog hjemmesiden, her kan jeg i fred og ro kigge det igennem som mine børn kan passe, og så herefter køre ud til butikken 👌🏻

28 juni 2024

Hurtig levering

Hurtig levering, god pris og rigtig god service 🙂 alt hvad du ønsker. Fik også en personlig sød seddel

4 mars 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.