Fantastisk hurtig service. Tak for at jeg nåede at aviserne til brylluppet på blot 3 dage! Stor anbefaling herfra.
Det här tycker kunderna
Super fin modtagelse fra vores gæster til brylluppet. Jeg er ikke den store taler, så havde skrevet avisen som substitut for en tale. Flot layout og det bliver ikke den sidste avis, vi får lavet.
Företaget har svarat
5 store stjerne skal I have. Jeg købte rejsetidene til vores datter i gave til hendes konfirmation. Virkelig et kanon fint produkt, nemt at arbejde med skabelonen og så er servicen bare i top fra... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos You-Paper skaber vi personlige aviser til livets store øjeblikke. Vi designer skabeloner, der hurtigt og brugervenligt gør det nemt for vores kunder at skabe deres personlige avis ved blot at tilføje tekster og billeder. Vores redigeringsværktøj kan tilgås online via computer, tablet eller mobiltelefon. I kan tilgå jeres avis når det passer jer, og I bestemmer selv, hvor lang tid I har brug for til at skabe jeres avis. Vi trykker først aviserne, når I er klar. For at gøre det endnu nemmere har vi skabt flere idékataloger med masser af inspiration til tekster og emner, så I ikke selv skal opfinde den dybe tallerken.
Kontaktuppgifter
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk hurtig service
Kan klart anbefale You-Paper
Kan klart anbefale You-Paper.
Meget hurtig levering og kanon service. Fantastiske produkter.
Nemt, enkelt og mega fint.
Nemt, enkelt og lige til at finde ud af.
Nem vejledning hele vejen igennem. Mega fine billeder, både på tlf og på print. Alle kan finde ud af det. Vi prøver det igen om 2 år, til næste konfirmation.
Levering og afhentning fungerede også rigtig godt.
Vi bestilte avisen og et klippekort
Vi bestilte avisen og et klippekort, og oplevede en meget stor tålmodighed og støtte i selve det at få det til at fungere- ændringer og manglende viden fra vores side af, gjorde at det kom tæt på at være for sent, men også dette blev der taget hånd om. Avisen er lavet rigtigt godt, og gæsterne til konfirmationen var imponeret. Stor anbefaling herfra.
5 store stjerne skal I have
5 store stjerne skal I have.
Jeg købte rejsetidene til vores datter i gave til hendes konfirmation.
Virkelig et kanon fint produkt, nemt at arbejde med skabelonen og så er servicen bare i top fra ejernes side. Det har jeg også skrevet til dem selv. Vores datter samt gæsterne synes avisen var virkelig gennemført.
Jeg har allerede linket til jeres side for flere har spurgt til avisen.
Nåede nemt en “haster”
Snakkede med you-paper om tirsdagen om en “haste-avis”. De lovede at gøre det bedste de kunne og sende hurtigt muligt, ankom med posten fredag👍 -resultatet er perfekt!
Bedste anbefalinger herfra, god og ærlig service…
Super fed avis 😊 en rigtig god og…
Super fin avis 😊 en rigtig god og anderledes idé til f.eks. En konfirmation.
Megaflot plakat blev fremstillet til…
Megaflot plakat blev fremstillet til vores søns konfirmation. Vi fik meget hurtig betjening. God vejledning. Det færdige resultat blev dernæst godkendt af os. To dage senere havde vi det i hus. Super professionelt. Vil anbefale firmaet.
Fantastisk
Første gang jeg bestiller en fotobog her, Lækker bog god med god kvalitet papir. Hurtig levering, jeg bruger det helt sikkert igen.
Et minde for livet
Super service, nemt at arbejde med , god kvalitet. Glæder mig til at overraske konfirmanten og gæsterne med en anderledes måde at fortælle om konfirmanten på.
Hurtig levering af fine
Hurtig levering af fine, gode og sjove fotosafarikort til konfirmation i god kvalitet.
Tænker det er en fantastisk måde at indsamle minder, hvor gæsterne samtidig inddrages - i stedet for at hyre en dyr fotograf på dagen.
Kan kun anbefale You-Paper. ❣️
Skønt
Det var nemt at arbejde med. Når jeg havde spørgsmål var de hurtige til at svare, og til at hjælpe. En rigtig god oplevelse, og et meget fint produkt.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering, samt lækker kvalitet på korterne. ☺️
Fin levering som forventet
Præcis som vi ønskede
Vi lavede den smukkeste og sjoveste bryllupsavis hos You-Paper.dk, præcis som vi ønskede.
Vores gæster blev underholdt, og avisen fungerede som samtalestarter og information om events gennom bryllupsdagen.
Sjov og personligt
Virkelig fint og sjovt at skabe sin egen avis til enhver lejlighed udefra skabelonerne.
Mulighederne er mange og You-Paper er hurtig til at reagere, hvis man han behov for hjælp undervejs.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.