Mijn YOS-fles lekte en dat had ik aangekaart bij YOS. Na een dag had ik al mijn nieuwe fles binnen, met drie potjes voedingssupplementen! De fles is superhandig, vandaar ook dat ik zo graag een... Se mer
Det här tycker kunderna
YOS bottle als cadeau besteld maar niets ontvangen! Telefoonnummer is doorgeschakeld naar een 06 nummer en wordt niet opgenomen. Al 2x gemaild waar mijn bestelling blijft van 3 januari 2024, maar to... Se mer
Yos bottle besteld maar nooit ontvangen! Telefoonnummer bestaat niet meer, mail en bericht via instagram worden nooit beantwoord. Kortom; wel betaald maar nooit iets ontvangen of gehoord.
De bottle is heel fijn in gebruik. Echt gemakkelijk. Helaas viel met afwassen het medicijndoosje en brak een klepje af. Dit gebeurde binnen een maand na aanschaf. Hier heb ik via het contactformuli... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
De YOS Bottle is speciaal ontwikkeld voor de 5,4 miljoen Nederlanders die dagelijks medicatie en/of supplementen innemen. Dankzij de YOS bottle is het innemen van medicatie onderweg nog nooit zo gemakkelijk!
Kontaktuppgifter
Schiedamse Vest 18, 3011 BA, Rotterdam, Nederländerna
- +31 (0)10 - 261 30 80
- contact@yosbottle.nl
- yosbottle.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De bottle is heel fijn, goede klantenservice
De bottle is heel fijn in gebruik. Echt gemakkelijk.
Hier heb ik via het contactformulier bericht over gedaan bij de klantenservice maar na 2 of 3 maanden had ik nog niets gehoord.
Net telefonisch contact gehad met de klantenservice, die belden zelf, krijg nieuw medicijndoosje, plus nog een extra kleur doosje en dopje. Super service!!!
Late bevestiging van versturen
Late bevestiging van versturen, wordt het ook nog een dag later dan gepland geleverd
makkelijk in het gebruik
makkelijk in het gebruik , zelfs met een handicap
Opening verkeerde kant
De doos is handig open te klikken als je linkshandig bent, voor rechtshandigen zit de opening aan de verkeerde kant. Dat is soms lastig. Graag zie ik een doos die precies andersom open en dicht kan
Makkelijk bottle combinatie medicijnen…
Makkelijk bottle combinatie medicijnen en water ineen.
Bezorging ging vlot.
Beetje jammer 😭
Ik vind Yos Bottle een geweldig idee en super mooi! Maar ik baal heel erg dat mijn kapot is op de Sunday, toen ik hem uit de verpakking kreeg viel een klein stuk plastic maar ik dacht het zou niks aan de hand zijn, ik had niet meteen door en dus het “sticker” weg gedaan.. 😭

Svar från YOS Bottle
Ik ben heel blij net mijn flessen omdat…
Ik ben heel blij net mijn flessen omdat ik ook mijn medicijnen gelijk bij de had heb geweldig is dat
geweldig handig en er passen veel…
geweldig handig en er passen veel pillen in.
De Yos Bottle: mooie, handige water-/ medicijn fles!
De Yos Bottle is een mooie, stevige waterfles met medicijn dag- of weekdoos.
Ik kocht een weekdoos en bestelde een dagdoos, die in dezelfde fles te plaatsen is. Heel handig om mee te nemen!
Hele fijne snelle afhandeling
Hele fijne snelle afhandeling van mijn bestelling
Handig hulpmiddel met verbeterpotentieel
Fijn om medicijnen en water bij elkaar te hebben.
Verbeteringen die ik zie:
* Dop die beter afsluitbaar is. De fles moet gekanteld worden om medicijnen te pakken. Als dop niet goed vastzit, loopt water uit de fles. Natuurlijk eigen verantwoordelijkheid, maar ik kan als gebruiker geholpen worden met een beter afsluitbare dop (klik/ duw);
* ik slik mijn medicijnen in de ochtend, het is dan nog donker. Sta een half uur later op (ivm ‘inwerktijd’ medicijnen). In het donker is het niet vast te stellen welke dag het is (welk bakje je moet openen).
Een indicatie van bakjes die leeg zijn; eerder in de week geopend zijn zou een zeer welkome toevoeging zijn!
Geweldige vinding
Geweldige vinding die nog wel enkele verbeteringen verdiend.
Zelf heb ik de Ziekte van Parkinson. Dus ik vind het een super goed initiatief.
Maar door de Parkinson kan ik de klepjes van de pillenvakjes moeizaam open krijgen. Wegens te weinig kracht. Er zit wel een randje, maar is niet voldoende.
En de tekst op de vakjes is onleesbaar. Tip: maak de tekst morning, afternoon, evening en night zwart. Verder heb ik diverse apotheken en DA drogist bezocht in Terheijden en Breda, nergens te koop. Jullie maken wel reclame dat het daar overal te koop is. Voor meer advies mag YOS Bottle mij benaderen!
Super goed en snelle levering
Super goed en snelle levering, veel gebruikers gemak van deze fles
Super service en snelle levering
Hele goeie services
Hele goeie services! De flessen waren snel binnen en kregen netjes bericht dat het onderweg was. Het product zelf is ook helemaal top! Erg fijn in gebruik!
Handige beker
Handige beker. Let wel op: medicatie in verpakking in het doosje doen (bijv losgeknipt) of eerst fles vullen en dan het doosje eraan doen. Anders wordt medicatie nat en smelt.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.