Det här tycker kunderna
Nepproducten en chaotische afhandeling Ik heb een haarserum van The Ordinary besteld dat ik al eerder heb gebruikt. Bij ontvangst viel meteen op dat de textuur totaal anders was dan normaal.... Se mer
Har besvarat 4 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andere samenstelling?
De klantenservice reageert niet.
De beloofde samples wordt niet geleverd
De samenstelling van de bestelde crème is heel anders dan andere verkooppunten
Nepproducten en chaotische afhandeling
Nepproducten en chaotische afhandeling
Ik heb een haarserum van The Ordinary besteld dat ik al eerder heb gebruikt. Bij ontvangst viel meteen op dat de textuur totaal anders was dan normaal. Daarnaast zaten er kleine foutjes in het label, wat bij mij sterke twijfels opriep over de echtheid van het product.
Ik heb per mail een retour aangevraagd en ontving vrijwel direct een verzendlabel, wat netjes en vlot was geregeld. Gelukkig had ik een papiertje met de Track & Trace-code gekregen, want twee weken nadat het pakket volgens de T&T was afgeleverd, had ik nog steeds niets gehoord.
Na het sturen van een reminder kreeg ik enkele dagen later een bevestigingsmail, al kwam die vrij chaotisch over. Kort daarna stond het bedrag wel weer netjes op mijn bankrekening.
Ik denk niet dat er sprake is van slechte bedoelingen, maar de communicatie en afhandeling voelen rommelig en onprofessioneel. In combinatie met het ontvangen van vermoedelijk neppe producten kan ik helaas niet meer dan 1 ster geven.
Er gaat van alles mis bij yermin…
Er gaat van alles mis bij yermin Beauty, ten eerste heb ik weken gewacht op mijn bestelling. Toen ik uiteindelijk de spullen kreeg, was de tube van de oogcrème niet goed gesloten, en kwam de crème er aan de onderkant uit. De crèmes rook ook anders dan de crème die ik normaal gebruik.
Bestel daar niet, ook al lijkt het lekker goedkoop, in dit geval ook duurkoop.
levering was snel en duidelijk
Snelle service
Snelle service, goede prijs en als verrassing nog een flesje etherische olie bij de bestelling gekregen. Top!
Heel fijn bedrijf
Ik zocht naar K18 leave in conditioner, overal was deze rond de 90 euro, behalve bij YerminBeauty hier was die 85,98. Met nog en extra kortingscode was ik uiteindelijk maar 81 euro kwijt voor dit kostbare product! Toen ik mijn product binnenkreeg, zat er ook nog een hoofdhuid olie bij, precies iets wat ik al heel lang wilde proberen. Ben heel erg tevreden over dit bedrijf! Dank jullie wel 😊
Ik koop hier zeker nog een keer!
Mooie prijs en bijna meteen geleverd!
Super fijne snelle levering
Super fijne snelle levering
Ik ben tevreden
Betrouwbare website
Snelle levering. En ik kreeg een extra product cadeau als bedankje!
Je blijft ook via de mail goed up-to-date gehouden over je bestelling.
Fijn contact, goede service en een goede prijs.
Ondanks een hoop negatieve reviews hier had ik toch maar wel besteld bij Yermin Beauty. Ik ben absoluut niet teleurgesteld heb originele producten ontvangen voor een goede prijs, er zat zelfs een cadeautje bij omdat ze iets later hadden verstuurd. Ik ga hier zeker weer bestellen. Mailcontact heb ik ook als prettig ervaren.
Mij bestelling kwam snel binnen en heel…
Mij bestelling kwam snel binnen en heel duidelijk website ook!
Ik heb een bestelling geplaatst bij…
Ik heb een bestelling geplaatst bij deze webwinkel, maar helaas is mijn pakket nooit aangekomen. Er werd mij een oplossing aangeboden, die ik heb geaccepteerd, maar de beloofde opvolging is nooit nagekomen. Inmiddels reageert de winkel ook niet meer op mijn e-mails. Erg jammer dat het zo moet lopen – ik had graag gewoon ontvangen waar ik voor betaald heb. Ik kan deze webwinkel helaas niet aanraden.
Ik heb bij Yermin Beauty besteld en…
Ik heb bij Yermin Beauty besteld en helaas een heel slechte ervaring gehad. De producten die ik ontving bleken nep te zijn — ze zagen er totaal anders uit dan de originele versies en de kwaliteit was waardeloos. Na contact opgenomen te hebben, kreeg ik geen fatsoenlijk antwoord en mijn geld ben ik kwijt.
Echt zonde, want ik dacht met een betrouwbare webshop te maken te hebben. Bestel hier niet als je zeker wilt zijn van echte producten!
Helaas defecte producten ontvangen
Helaas defecte producten ontvangen, maar de service was top. Nogmaals nieuwe producten gestuurd, helaas met hetzelfde probleem. Men stelde voor de het bedrag terug te storten. Dit gebeurde ook onmiddellijk. Alle negatieve reviews ten spijt, ik heb uitstekende ervaring met deze online shop!
Gedeeltelijke bestelling ontvangen
Iheb een gedeelte van mijn bestelling ontvangen. Heb vervolgens contact opgenomen met de klantenservice en kreeg een email of ik een foto wou sturen met wat ik wel ontvangen. Deze heb ik nu 9 dagen geleden verstuurd en sinds dien niks meer van gehoord.
Prima bedrijf
niet kopen!!
Ik heb hier een Kerastase-product besteld. Bij ontvangst viel mij meteen op dat het er anders uitzag dan ik gewend ben: het label zat scheef, er zaten bubbeltjes onder en er stond een vreemd nummer op de bodem. Ook de olie zelf voelde heel anders dan de Kerastase-olie die ik normaal gebruik; ik moest mijn haar zelfs opnieuw wassen om het eruit te krijgen. Voor mij voelde de kwaliteit daardoor erg teleurstellend.
Na contact met de winkel kreeg ik pas een retourlabel nadat ik mijn eerdere review had verwijderd. Uiteindelijk heb ik mijn geld teruggekregen, maar de manier van communiceren heb ik als onprettig en intimiderend ervaren. Voor mij was dit geen positieve ervaring en ik zou hier zelf niet opnieuw bestellen.
Edit: na aanleiding van deze review hebben ze gedreigd met advocaten en incasso bureaus zelfs nadat ze hun product terug hebben gekregen, echt hoor, niet kopen, alleen maar hoofdpijn
Scherp geprijsd de La Roche Posay, Lipikar Baume, body lotion
Ik bestelde 3 flessen van hetzelfde, 2 waren de juiste, 1 niet. Gelijk gemeld en geen antwoord tot een aantal dagen later. (Het duurde ook behoorlijk lang voordat eindelijk het pakje bij het servicepunt aankwam. PostNL heeft moeite met op tijd bezorgen.)
Ik begon me zorgen te maken; ik was inmiddels de reviews aan het lezen via Google. Het merendeel zag er niet goed uit.
Ik heb mijn twijfel bij Klarna neergelegd, een dag erna kreeg ik antwoord van KS Yermin.
De nieuwe fles was verstuurd met DHL en de verkeerd gestuurde mocht ik behouden voor de overlast.
De nieuwe fles was snel binnen en ik ben blij dat het zo goed is opgelost. Ook heel aardig dat ik de verkeerde fles mocht houden en zo een topproduct van hen kan uitproberen.
La Roche Posay is al jaren voor mij het merk om altijd naar terug te keren door eczeem. De Lipikar Baume is een geweldig middel, zodat ik geen hormoonzalf nodig heb. Helpt heel goed bij jeuk.
Bij Yermin heel goed geprijsd!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.