Yellow Blossom Vintage Omdömen 19

4,6

1. Juvelerare
  2. Smyckeshandlare
  3. Smyckesbutik

Yellow Blossom Vintage continues the story of vintage & preloved jewellery by creating new memories. We curate our pieces with great love and attention to detail. Therefore, offering you the most unique, classic, and often colorful jewellery. All pieces are carefully checked, cleaned and polished by our very experienced goldsmith, to offer you the best quality. Eva, owner: "Yellow Blossom started as a hobby from my passion for jewellery and treasure hunting. As my aunt being a goldsmith, and both my mom and grandma being collectors of unique and sometimes rather strange object, my treasure hunting spirit was awakened at a young age. I have always gotten excited from finding the most unique pieces, and still do. Which has started as a hobby has grown into a real business. I love sharing my vintage and preloved pieces with you. Every sale I make still gets me excited, knowing I have found your dream treasure."

4,6

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Weer een fijne ervaring!

Nu al twee keer bij Yellow Blossom besteld en heb beide keren snel een prachtig product ontvangen! De sieraden waren zorgvuldig ingepakt waardoor ze onbeschadigd aankwamen. Zeker een aanrader!

21 mars 2023

Prachtige ring en fijn klantcontact

Ik ben supertevreden. Niey alleen is de ring prachtig en goed onderhouden, het contact was snel en soepel, vriendelijk en betrokken. Zelfs toen ik de ring al ontvangen had heeft Eva nog wat achtergrond bij de ring voor me opgezocht!

30 januari 2023

You Bring me flowers

Fijn contact gehad over de ring, super snelle reactie toen ik een aantal vragen had. Snelle verzending, en ook na het ontvangen van de ring een lieve reactie gehad! Ik blijf je sowieso volgen!

16 januari 2023

Prachtige ringen

De ringen zijn heel mooi en met zorg uitgekozen. Het was lastig om een keuze te maken. Gelukkig kon Eva mij goed op weg helpen en ze wist veel te vertellen over de sieraden.

15 november 2022

Echt speciale sieraden, wat een cadeau!

Kon niet goed kiezen, want er zitten letterlijk zoveel juweeltjes bij. Uiteindelijk een prachtige gouden ring met granaat ontvangen waar ik iemand heel erg blij mee heb gemaakt. Fijn dat iemand niet alleen zoveel aandacht besteed aan de producten zelf, maar ook aan de persoonlijke manier van verpakken en verzenden. Een aanrader om echt iets speciaals in huis te halen of weg te geven.

19 december 2022

Prachtige vintage ringen van hoge kwaliteit

Mijn linkerhand is inmiddels versierd met 2 prachtige ringen van Yellow Blossom. De vintage ringen zijn van hoge kwaliteit en precies zoals op de foto's. Eigenaresse Eva is erg behulpzaam en gaf goed advies m.b.t. maatvoering. Ik kom hier vast nog eens terug :)

28 december 2022

Pronkstuk

Prachtige vintage ring gekocht voor de verjaardag van mijn vriendin. Een pronkstuk om haar vinger, ze is er ontzettend blij mee. Ook leuk en feestelijk ingepakt.

17 juni 2022

De producten van Yellow Blossom Vintage…

De producten van Yellow Blossom Vintage zijn fijn! Niet alleen zag mijn ring er precies zo mooi uit als gezien, ook het contact met Yellow Blossom Vintage net als de levering én de zorgvuldige verpakking sloten aan bij het beeld dat ik had: oprecht, zorgvuldig en echt.
Ik ben blij!

27 december 2022

Ik heb inmiddels 3 ringen van Yellow…

Ik heb inmiddels 3 ringen van Yellow Blossom waar ik super blij mee ben! Er wordt altijd snel op vragen gereageerd en de prijzen zijn heel vriendelijk, zeker in vergelijk met concurrenten.

28 januari 2022