YarnZoo Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Heel veel keuze aan mozaïek haakpatronen . Makkelijk te downloaden. Beschrijving van het patroon via tekst en tekening is heel duidelijk. Ook de uitleg hoe je het patroon kan lezen en verwerken is he... Se mer

Bedrijf komt zijn verplichtingen na. Rekening houdende,dat de bezorging iets langer kon duren,kreeg ik mijn artikelen veel sneller dan verwacht. Goede producten, hier zal ik zeker nog een keer best... Se mer

Hetgeen ik besteld heb, is allemaal goed aangekomen. Het enige wat ik wat moeilijk vind is, als je het patroon afprint dat de zwarte vakjes moeilijk te lezen zijn.

Ik wilde graag leren om mozaïek overlay te haken. Ik kocht 2 patronen en begon met het aapje. Door de duidelijke uitleg op de site. Ging ik vol goede moed aan de gang. Het geschreven patroon werkt voo... Se mer

1. Ullbutik

Voor ik zelf ging ontwerpen zocht ik eerst het hele internet af op zoek naar het ontwerp wat ik in mijn hoofd had, maar vaak tevergeefs. Toen besloot ik dat na 10 jaar haken ik mijn eigen dier ging ontwerpen en dat diertje is Julian de Ringstaartmaki. Dit was zo leuk, dat ik daar niet kon stoppen. Op dit moment lijkt mijn lijst met ontwerpideeën nooit korter te worden. Mijn collectie van amigurumi haakpatronen groeit met de meest exotische dieren, maar ook met dieren dichtbij huis.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

136 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Mijn patronen die ik koop zijn goed…

Mijn patronen die ik koop zijn goed uitgeschreven. Je krijgt al heel snel je aankoop via de mail. Onlangs kon ik mijn gekochte patroon niet meer downloaden en heb een berichtje gestuurd. Dezelfde dag kreeg ik mijn patroon opnieuw via de mail binnen met een persoonlijk groet.

29 maj 2026

Top ervaring.

Wat een mooi patroon heb ik gekregen. Heel duidelijk in de beschrijving. Bij vragen heel snel en goed geholpen.
Heel fijne ervaring

10 april 2026

Dat ik na een aantal weken niet meer…

Dat ik na een aantal weken niet meer het patroon kan downloaden.
Ik heb er voor betaald.
Heel vreemd dat ze dit zo doen.

25 mars 2026
Logotyp för YarnZoo

Svar från YarnZoo

Goedemorgen Wilma, uit veiligheidsredenen is de download vanaf verschillende adressen slechts een aantal keer beschikbaar. Je kunt hem wel downloaden en lokaal opslaan. Het is natuurlijk geen enkel probleem, ik heb hem nogmaals naar je toe gemaild kun je direct verder met haken!
Groetjes en prettige dag, Laura de Vries

Mooie patronen

Fijn om meteen je patronen te ontvangen.
Wel duur om dan nog alles zelf uit te printen.

31 mars 2026
Logotyp för YarnZoo

Svar från YarnZoo

Goedemorgen! Bedankt voor je review. Mocht je in het vervolg het patroon willen zonder de achtergrond, kan ik deze altijd voor je weghalen dat scheelt printkosten!

super mooie website

ik vindt dat jullie prachtige ideen hebt, mooie realisaties en fantastische uitleg, in een woord fantastisch. Van zodra betaald, heeft men direct de pdf in je mailbox

25 mars 2026