Bra uppstyrt. Härliga människor. Omhändertagande skeppare. Trygga personer som man kan lita på. Kul att få se olika platser varje dag som man annars inte hade kunnat upptäcka. Helt fantastiskt resa... Se mer
Har seglat med Yacht days 2 år i rad nu och har inget annat än positivt att säga om detta upplägget eller den proffsiga personalen som verkligen får en att känna sig som hemma. Jag har varit där... Se mer
Ber kunder att lämna omdömen
Andra tittade också på
Haft en underbar vecka med Yacht Days
Dennis och Fanny är fantastiska.
Dennis tog oss till de vackraste platserna och gjorde vår resa personlig enligt våra önskemål. Hans långa erfarenhet och lugn skapar trygghet. Vi reste med hela familjen i olika åldrar och allt var super. Fannys luncher var sååå goda. Tack för en underbar vecka fina ni. Vi kommer tillbaka.
Saknar redan denna resan med Yacht Days…
Saknar redan denna resan med Yacht Days sååå mycket!! Allting var helt otroligt och jag och mina tjejkompisar kunde inte vara mer nöjda!! Och allt tack vare vår otroliga kapten Adrian och värdinnorna Fanny och Ellen 🫶🏼🫶🏼🫶🏼
10/10!
Jag och tjejerna hade en helt fantastisk resa med Yacht Days. All cred till vår fantastiska skeppare Adrian! Även värdinnorna Fanny och Ellen var otroligt bra. Bästa veckan på länge!
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk vecka med Yacht Days i…
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk vecka med Yacht Days i Kroatien! Allt har varit helt perfekt från start till slut. God mat, bra dryck, fantastisk stämning och ett team som verkligen gör det lilla extra. Ett särskilt tack till vår skeppare Linus och vår värdinna Ellen som gjorde resan oförglömlig. Rekommenderas varmt! ⛵☀️🍹
Jag har varit på många olika typer av…
Jag har varit på många olika typer av resor i många delar av världen och denna resa med Yacht Days rankar jag högst. Fin planering, professionellt genomförande och god lyssning på gästerna. Rekommenderar till alla jag känner!
Jättebra uppstyrd resa!
Jättebra uppstyrd resa!! Älskar att vi kunde se så många olika ställen som man annars inte hade sett. Roligt att skepparen blir en av gänget. Kommer definitivt tillbaka nästa år!
Fantastisk resa!
Helt fantastiskt resa, kan rekommendera detta till alla!
Stort tack Yatchdays och Adrian!!
Bästa resan jag upplevt!🤩 fantastisk…
Bästa resan jag upplevt!🤩 fantastisk skeppare, allt var fenomenalt! Rekommenderar Yacht Days starkt!!
Bästa resan ever
Bästa resan ever! Vi hade Linus som skeppare och han var så bra, vi kände oss trygga och han hade bra koll på allt. Resan var bra planerad och vi fick se så fina platser och göra så roliga aktiviteter och fester. Rekommenderar starkt boka och ni kommer ha så kul! 😁❤️🫶
Detta har varit den bästa resan
Detta har varit den bästa resan. Allt har varit bra planerat, vi hade Linus som skeppare och han hade koll på allt. Vi hade väldigt roligt, mycket fest och trevligt häng. Skulle högt rekommenderat att boka en sådan här resa. Ni kommer inte ångra er !!!🤩
Adrian var en väldigt trevlig och…
Adrian var en väldigt trevlig och kunnig kapten. Bra tips på områden att besöka. Kul grabb verkligen!
Adrian var topp!
Linus Schött BÄSTA skepparen
Hade Linus som skeppare och han var så snäll, härlig och hjälpsam och bidrog verkligen till en så bra stämning! Han såg hela tiden till att vi hade det bra och när det var något problem såg han alltid till att lösa det snabbt och på bästa sätt!
Linus Schött riktigt skön skeppare!
Jag vill ge cred till Linus som varit vår skeppare under resan. Han har verkligen gjort hela upplevelsen mycket roligare med sin sköna och avslappnade personlighet. Samtidigt har han gjort ett jättebra jobb och fått oss att känna oss trygga hela tiden, vilket gjort att vi kunnat slappna av och bara njuta av studentresan. Linus har varit en stor del av att resan blev så lyckad och vi är sjukt tacksamma för att vi har fått ha honom som skeppare!
Bästa skepparen
Hade Linus som skeppare via Yacht Days och han gjorde verkligen hela resan till en 10/10! Han såg till att vi alltid hade det toppen och att allt flöt på. Supertrevlig och pratglad, alltid positiv och snäll. Det som verkligen stack ut var hans förmåga att alltid se det bästa i allt och att aldrig klaga, vilket verkligen bidrog till en fantastisk stämning
Skeppare Linus
Hade Linus som skeppare, otroligt bra och snäll! Han gjorde allt för att man skulle ha en fin upplevelse och för att alla skulle ha det bra🤩
Limpan is the best
Bästa veckan i mitt liv. Linus är världens bästa skeppare o gjorde våran upplevelse 100 gånger bättre. Så underbar o så snäll!!!!