Fejkade konton med tjejer som uppmanar dig chatta
Fetoo, chattar ingår i ett nätverk med bluffkonton där du får massa meddelanden som är arrangerade av ägaren som kostar 50 credits per meddelande att svara på, där du lockas att skriva på dessa meddelanden då det är hundratals kåta tjejer som befinner sig nära dig och de tänder på profiler som inte har bilder. Skrev en text i min profiltext som sa att om du läst min profiltext så börja meddelandet med "MrXX" så vet jag du är en riktig tjej som är intresserad och fick då hundratals svar från tjejer som varit inne på min profil som skapats, som låtsas vara mycket intresserade av profilen, men där ingen svarade med att börja meddelandet "MrXX" i konflikt med vad skriver i meddelanden. Frågade tjejerna om namn på stadsdelar i den stad som de bor på och det blev tilt i skallen på dom! Bluff & båg, men inte om du vill du vill sexchatta och betala 50 credits, dvs. 3 euro för varje meddelande som du chattar och skickar till en tjej, som du kanske lyckats vinna i den enarmade banditen. Undvik detta skojeri, det är ett nätverk med chattar i samma tema.