Det hÀr tycker kunderna
Heb al verschillende artikelen de afgelopen 10 jaar of zo gekocht bij xl moto, ben er altijd goed mee geweest en zeer voordelig in prijzen. Veel handelaren in de buurt hebben wij hier niet en dat zie... Se mer
Excellent on time delivery (even during a strike period by the delivery company). Good, safe decent packaging. The product itself was most satisfactory. I actually ordered it for a friend and he was... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
XLMOTO is een bedrijf dat ernaar streeft uitrusting en onderdelen te leveren voor de motorcross, enduro, motorfiets en pit bike. Wij streven ernaar om een heel nieuwe ervaring te bieden tijdens het winkelen, evenals een niet te evenaren assortiment tegen ongelooflijke prijzen.
XLMOTO
Skrivet av företaget

- Is de waarde van uw bestelling boven de âŹ150 dan staan wij voor de verzendkosten. Natuurlijk zijn alle bestellingen verzekerd en traceerbaar.
- De producten moeten ongebruikt zijn, in de originele verpakking zitten en voorzien zijn van labels.
- Gratis verzending
Kontaktuppgifter
Belgien
- info@xlmoto.be
- xlmoto.be
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
InnehÄll frÄn riktiga mÀnniskor Àr i fokus pÄ Trustpilot. Det hÀr företaget kan dock Àven anvÀnda vÄrt AI-verktyg för att skriva sina svar.
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Goederen goed verpakt en snelleâŠ
Goederen goed verpakt en snelle levering. Prijs kwaliteit in orde. Vriendelijke bezorger.
Zeer snelle levering en product zoalsâŠ
Zeer snelle levering en product zoals omschreven
Good reliable shop with very usefulâŠ
Good reliable shop with very useful offers and excellent service.
Raven zomerjas
Zeer goede en correcte service. De jas voldoet volledig aan de verwachtingen.
Prijs, kwaliteit zijn top. Aanrader!
Goede kwalitatieve motorkleding
Fijne online winkel waar ik graag bestel. Levering vlot en alles goed verpakt. Ook retourzending geen probleem wordt correct afgehandeld. Had medere kleding moeten terug sturen en daar het prijsverschillen gegeven had heb ik deze zonder problemen terug betaald gekregen. Hun website is duidelijk alles goed uitgelegd.
Rekening was wel niet met un het pakket maar naar het navragen heb ik deze direct via mail ontvangen.
Ik raad xlmoto zeker aan.
Geen reactie ontvangen
Ik kocht voetsteunen voor mijn intruder m1800r maar toen ik die besteld had heb ik een reactie mail gestuurd om te melden dat ik niet had gekeken of het jaartal juist was ,en of zij dit even konden nakijken alvorens het op te sturen. Ik heb geen reactie gekregen heb de goederen ontvangen en ze passen niet. Nu zit ik hier met voetsteunen die niet op mijn moto kunnen geplaatst worden en heb geen retour gegevens meer
Heel goed!
Een helm, jas, laarzen, handschoenen en schoonmaakmiddel besteld. Bijna de hele fles schoonmaakmiddel leeg gelekt op de helm en handschoenen. Na een klacht met fotoâs ingediend te hebben snel reactie gehad en zo een nieuwe helm, handschoenen en OC1 opgestuurd gekregen, terwijl ik de vieze mocht houden. Alles snel en netjes afgewerkt. Top bedrijf!
J'attends toujours des nouvelles pourâŠ
J'attends toujours des nouvelles pour mon colis non reçu
Goed materiaal en snelle levering
Service rapide et produit conforme aâŠ
Service rapide et produit conforme a mes attentes(veste moto alpinestars textile)
Snel geleverd en is zoals verwacht..
Commande conforme livraison un peuâŠ
Commande conforme livraison un peu longue mais marchandise de bonne qualité.
Goed respons op vragen van producten
Goed respons op vragen van producten. Ben zeer tevreden over de klantendienst. Ook prachtige producten.
Heb 3 stoelen gekocht 2 stoelen na 1âŠ
Heb 3 stoelen gekocht 2 stoelen na 1 dag gebruik direct gescheurd
Duurt soms nogal lang
Had 3 dingen besteld en het duurde wat langer door updates van het magazijn ofzoiets stuurde ze netjes in een mail. Dus netjes gewacht toch wel lang vind ik maar had het niet dringend nodig. Nu is er 1 van de 3 dingen die ik besteld had niet bij mijn levering. Heb er al vaker besteld en vorige keer duurde het ook wel lang voor een busje olie. Vroeger was het voor mijn gevoel toch wel beter maar het komt wel aan uiteindelijk en prijzen zijn oke.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.