En fantastisk butik med virkelig gode tilbud på live-sales. 👍 Ejeren er utrolig sød, kundevenlig og altid med et smil på læben 🥰 Elsker at handle hos dem🙏
Det här tycker kunderna
Fantastisk service og skønt tøj🤩 God og overskuelig hjemmeside, hurtig levering/afhentning. LIVE salg både korte og lange, med mange gode tilbud og god info om varerne og dejlig lang bestillingsti... Se mer
Altid en god oplevelse af handle hos Xklusivt. Rigtig fin og overskuelig webshop - lækkert tøj med kvalitet og gode priser. Mange gode og herlige lives, som er krydret med gode tilbud og konkurrence... Se mer
Bredt udvalg og tøj for enhver smag. Fantastiske live-sales med gode tilbud og fede konkurrencer. Hurtig levering eller afhentning i butikken. Altid en smilende og hjælpsom betjening. En butik/w... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Dyk ned i vores univers af feminine og rå styles – nøje håndplukket og udvalgt blandt vores danske samarbejdspartnere. Krydr det med fantastiske styles fra vores samarbejdspartnere i Paris Vi forhandler brands som Soya Concept, Prepair, Sisters Point, Place du Jour, Liberté, Soft Rebels, Kopenhaken m.fl. Hos os finder du skønne tøj styles til kvinder mellem 20-65 plus - vi gør vores bedste for at give inspiration til at du kan få en skøn garderobe fyldt med de nyeste trends og farver. Velkommen til et kig på shoppen.
Kontaktuppgifter
Vesterbro 67, 7900, Nykøbing Mors, Danmark
- mail@xklusivt.dk
- xklusivt.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Rigtig fin og overskuelig hjemmeside
Rigtig fin og overskuelig hjemmeside. Nem at bestille fra - meget lækre styles til meget fair priser.
Mega god oplevelse
Var på besøg i Xklusivt for at hente min pakke fra en MEGA god live med masser af god energi. Mega god service og masser af lækker tøj og sko. Mega god til at forklare hvordan tøjet og skoene egentligt var i kvalitet. Mega god kvalitet
Generelt mega god oplevelse
Virkelig lækker tøj til yderst rimelig…
Virkelig lækker tøj til yderst rimelig priser. God service og hurtig levering
Virkelig godt og lækkert tøj og lækre…
Virkelig godt og lækkert tøj og lækre styles. Yderst god service samt hurtig levering! Helt sikkert et besøg værd!👍😄
Super god service
Super god service, fornuftige priser, god præsentation på live, hurtig levering, fedt tøj og søde piger 👍🏻😃
Rigtig lækkert tøj
Rigtig lækkert tøj, i forskellige pris klasser, så alle kan være med🤩
Helt klar et besøg vær 🤗
Lækker tøj
Lækker tøj. Gode priser,aftensalg og livesalg.
Det er også muligt, at komme i butikken .
Hurtig levering .
Altid god service
Altid god service.
Sikker på lækker kvalitet.
Mega gode lives, med god energi og rigtig gode beskrivelser af tøj og sko.
Kan klart anbefales.
Sød og servicemindet betjening🤩
Sød og servicemindet betjening🤩
Hurtig levering🤩
Gode priser🤩
Virkelig dejligt og lækkert tøj
Virkelig dejligt og lækkert tøj - til meget fornuftige priser. Super hurtig levering👍👍
Altid en glad og smilende service man får både i butikken og på livesalg
Den skønneste tøjstil til den klassiske…
Den skønneste tøjstil til den klassiske morderne kvinde🌺
Giver butikken og dens ansatte de varmeste anbefalinger🙏🏼
Alt er i top og der mangler intet🥰 så køb køb tøj derfra I vil ikke fortryde det.
Kvalitetsprodukter og eminent kundeservice
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Xklusivt og teamet bag! Fantastisk virksomhed og super gode kvalitetsprodukter til meget fornuftige priser, hvor alle kan være med. Det sødeste personale, virkelig hjælpsomme og eminent kundeservice. Endnu et plus er den meget hurtige leveringstid.
Jeg havde en rigtig god oplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse. Jeg bestilte tøj på deres hjemmeside for 2 dage siden. I dag kom tøjet allerede med posten. Fantastisk service!!! Gode produkter og rigtig god kvalitet. Kan klart anbefales!!
God kvalitet til gode priser
God service, god kvalitet og levering til tiden. Man får en rigtig fin oplevelse, og lækkert tøj til gode priser. Stor anbefaling her fra!
Sindssyg god oplevelse på hjemmesiden
Sindssyg god oplevelse på hjemmesiden. Havde købt en varer, og havde et spørgsmål omkring størrelsen. Derefter ringede jeg derind, hvor de tog telefon med det samme. Super service, og jeg fik min vare efter kort tid. Super god kvalitet af vare!
Alt i alt en rigtig god oplevelse!
God service, levering til tiden og tøjet er så fint!
Prisen på tøjet er meget overkommelig og kvaliteten er super god! Man får virkelig noget for pengene!
Alt i alt en rigtig god oplevelse!
Xluisivt.dk medsendes IKKE returlabel
Xluisivt.dk medsendes IKKE returlabel, så man skal selv betale og bøvle med det, når man ikke ønsker at beholde varen. Så husk det - du skal selv sørge for at skaffe returlabel og betale for porto'en. Det gider jeg ikke.
Kontakt
Har prøvet og komme i kontakt med dem, men de skriver ikke tilbage på mails, ej heller tager de deres tlf når man ringer til dem
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.