Góry Avatara, Szanghaj i Pandy – Chiny Pełne Kontrastów Marzec 2026
Z całego serca chciałbym podziękować za tą wspaniałą podróż :) Pierwszy raz w Chinach i wspomnienia niedoopisania i z pewnością nie do zapomnienia :) Śmiało polecam tych organizatorów podróży!! Hotele na bardzo wysokim poziomie i w pełni wyposażone! Plan podróży bardzo dobrze przemyślany. Warto słuchać uważnie porad Dongmej bo wie co mówi! To nie była zwykła podróż oklepana standardowymi punktami turystycznymi. Jesli ktoś lubi spędzać aktywnie urlopy to tutaj nudy nie zazna ;)
Bardzo dziękuję naszej wspaniałej opiekunce Dongmei za opiekę, cierpliwośc do grupy i nieustanną pomoc w każdej sytuacji. Trudno jest opisac doznania z całej podróży bo każdy nowy dzień przynosił wiele pięknych chwil. Co prawda pogoda czasami lekko dokuczała ale bez wahania powtóżyłbym KAŻDĄ chwilę! Jeśli chodzi o jedzonko to tutaj miałem obawy jak ja tam przeżyję :D Wiadomo że każdy ma swój gust.. Ale przyznam że po powrocie do polski brakowało mi tamtego jedzenia.. Lekkie, zdrowe, smaczne i zdecydowanie było w czym wybierać! :D Z pewnością jeszcze wyruszę z nimi na kolejną część poznawania Chin i innym również ich polecam :)

Svar från WycieczkaDoChin.pl