Fick visserligen varorna till slut, men dom skulle levreras till dörren, men det gjorde dom inte utan jag fick köra 1,5 mil för att hämta det jag beställt Visserligen är dom billiga, men dom har... Se mer
När det tagit över en månad efter beställningsdatum anulerade jag min beställning. Nu har det gått över två månader och jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar ca: 1000kr Jag har mailat d... Se mer
Falsk säkerhet. Har handlat av zoofast i flera år, pratat i telefon med svensktalande personal mm och allt har funkat jättebra. Så helt plötsligt för ett år sedan funkar inget beställningar uteble... Se mer
Notre boutique a été créé en 2006 par la fusion de deux passions - l'amour pour des animaux et la fascination des TI. Grâce au service de haute qualité et des prix raissonables, elle est devenue pendant les dernières années, un leader sur le marché zoologique en Pologne et en Europe de l'Est. Nous vendons nos produits dans de nombreux pays de l'Union européenne: en Allemagne, Autriche, France, Belgique, Luxembourg, République Tchèque, Slovaquie, Bulgarie, Roumanie et en Hongrie sous le domaine ZOOFAST. La boutique prévoit aussi de commencer son activité dans d'autres pays.
Varning!
Blufföretag med stort B.
Tar betalt och levererar inte.
Richard
Falsk säkerhet.
Har handlat av zoofast i flera år, pratat i telefon med svensktalande personal mm och allt har funkat jättebra. Så helt plötsligt för ett år sedan funkar inget beställningar uteblev
inga svar på varken telefon eller mail fick kontakt via Facebook och sedan helt tyst.
Jag har nu kontaktat och fått hjälp av Konsument Europa där vi nu driver en process så nu får vi se var detta slutar.
BOSSE H
Bedrövligt har mailat så många gånger får inget svar! Lade en beställning 30/3 har inte fått svar eller varor!!
Har beställt i flera år och aldrig några problem så vad är det som händer?
VARNING!
Bedrägeriföretag!
Tar betalt och levererar inte!
Har polis anmält företaget!
Richard Brewe
Beställde och betalade sept, efter nästan 1månad utan att någon mat blev jag lovad att få pengarna tillbaka och ordern blev annulerad. Väntar fortfarande på pengar.. De har slutat svara på mejl, messenger och i telefon är det bara upptaget eller inget svar..
Företaget har upphört att leverera, men säljer och tar fortfarande betalt för varor i förskott. Dom har gjort sig oanträffbara
Superbra! Lite knövvel med leveranstiden nån gång ibland bara.
skitföretag!!!! Har mejlat och ringd dom ett antal gånger. Jag beställde 2 säckar torrfoder i slutet av sept-väntade i 14 dagar innan det kom-När det kom så vägrade mina 4 hundar att ta emot det-jag bjöd även alla dagishundar på några kulor-alla rynkade nosen!!!! Jag kontaktade Zoofast o en sa att jag skulle titta i deras butik o kolla om jag ville ha nåt annat-men jag sa att jag ville ha pengarna tillbaka det är 900:- För något fel måste det vara på fodret-en annan skrev att jag skulle skicka IBAN nr så skulle jag få pengarna tillbaka-det var den 12 okt- fortfarande har jag inte fått några pengar-och ingen svarar längre på mina mejl eller telefonen- har provat att ringa dom i 4 dagar-det är bara upptaget eller så svarar dom inte!!!! Så dåligt skött så jag funderar på att anmäla dom till ARN
Jag,min syster,bror har handlat av zoofast i flera år nu och har aldrig varit några problem med dom. Men Schenker kan dröja med leveransen.
Kolla så zoofast har varorna i lager när du beställer annars dröjer det ju. Gör alltid min beställning en söndag och kan hämta på Schenkers terminal på fredagen,annars får man vänta på hemkörningen i flera dagar till. Djurmat till nästan halva priset och dom har tagit stora andelar av svenska butiker vilket många företagare här stör sig på. Rekommenderar zoofast utan några som helst invändningar och en massa pengar sparar man.
Jag har mailat dem flera gånger och de ber om mitt IBAN nummer. Det har de fått minst fyra gånger utan resultat!!
Nu väntar jag på svar på sista mailet innan jag gör en polisanmälan
Riktigt dåligt. Fick förstörda grejer och de svarar inte på mail.
Köp från zooplus.se, mycket bättre och snabba i leveransen med en bra kundtjänst.
Jag har försökt ringa dem i flera veckor och det är en svensk inspelad röst som säger att jag ska få prata med en säljare men det svarar aldrig någon. Jag har även mailat utan svar. Går de ens att få kontakt med dem?
Jättedålgt!
Horribel upplevelse. Beställde varor den 12 maj för över 2000 kronor och de har inte ens lämnat Polen ännu, den 25 maj. Knapphändiga onliners till svar när man ifrågasätter, och de har skrivit tre gånger att de ska skicka varorna samma dag, utan att något sker.
Kommer inte återkomma hit!!!!! Avråder alla andra.

Svar från Zoofast
Billigt! Beställt kvalitetsmärken till superpriser flera gånger. Snabb leverans, det enda minuset är att emballaget inte alltid är det bästa.
De var bra de 5 första beställningarna men nu finns det aldrig någon hundmat i sortimentet.
Allt funkade klockrent med detta företag fick varorna inom en vecka så är supernöjd typ 200:- billigare en den billigaste svenska shoppen:-)
Visserligen är dom billiga, men dom har inte varorna hemma och det tog 2 veckor för mig att få det jag beställt
Väljer betala lite mer och vara säker på att jag får mina varor
Mycket dålig service
Lotta