1,7

8 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Falska beställningar

För några dagar sedan fick jag ett paket i brevlådan. Idag kom en faktura. Jag har INTE beställt något. Har gått igenom båda mina mejladresser och där finns ingen beställning och heller ingen bekräftelse. Är det såhär ni raggar kunder så är det galet fel approach.

20 juli 2026

Bedrägeriförsök!

Bedrägeriförsök!
Logga INTE in på ”dina sidor” som vissa föreslår här, det är en del av bedrägeriet. Skanna ingenting på fakturan du fått. Polisanmälan bedrägeriförsök.

15 december 2025

Riktigt scam företag

Riktigt scam företag, fick hem ett paket som jag inte hade beställt med någon ”gratis paket” men faktura låg där i med 79kr frakt. Skrev ett seriöst mejl till dem för jag såg att andra skrev att deras kundservice var dålig. Så hänvisa till gdpr och att de skulle ta bort alla mina uppgifter och att jag bestred fakturan, de svarade dagen efter på norska och nu ska skicka tillbaka paketet så det var bra, men de stod även att jag hade signat upp via gratis paket på Facebook och jag har inte Facebook. Om jag inte gick på så seriöst och hänvisa till gdpr så hade de nog tagit längre tid.

RIKTIGT DÅLIGT OCH SHADY FÖRETAG.

5 november 2025

Det sjukaste jag varit med om

Det sjukaste jag varit med om, blivit så scammad. Försökt avsluta mitt abonnemang 100 gånger och det gick inte och ingen svarar när man ringer. Tillsist svarar en norsk dryg kvinna som inte ens vill hjälpa mig och säger att det inte går att avsluta men att stoppa. Asså vet inte vad jag ska göra. Dessutom har jag fått hem en faktura påminnelse på ett paket jag aldrig fått eller hämtat ut, på 547kr. Varför ska jag betala för något jag inte fått? Jag säger det till henne och att dem isåfall får skicka ett paket. Hon säger att dem inte kommer skicka ett paket och att min faktura isåfall skickas vidare till inkasso och att det är mitt problem. Sjukaste jag varit med om. Tyvärr får jag inte använda svordomar här annars hade jag

11 juli 2025

SCAM!!!!!!

SCAM!!!!!!! Gå in på deras hemsida minsida.zentiosverige.se OCH AVSLUTA ERA ABONNEMANG DÄR innan ni får hem fler fakturor

7 juni 2025

SCAM!

SCAM!! Om du varit i kontakt med dessa kolla så att du inte fått en faktura ELLER att de har skrivit upp dig på abonnemang! Jag blev tvungen att betala totalt över 700 kr för någon ”gratis produkt”.

29 april 2025

Jag skulle vilja ge Zentio -10 i betyg

Jag skulle vilja ge Zentio -10 i betyg. Jag anmälde mig på en lead ad på Instagram för att få testa rakhyvlar gratis. Senare fick jag hem en faktura i brevlådan med en påminnelseavgift att betala fakturan på porto. Jag hade inte fått en första faktura, varken på deras hemsida eller i brevlådan. Nu när jag försöker kontakta supporten har de ingen telefonsupport utan de härleder en bara till deras mail. Otroligt dåligt skött! & de ljuger i sina annonser på Instagram.

10 mars 2025

Inkasso

Hej! Jag har precis fått ett inkasso från er från 2022!
Jag beställde ett provpaket som jag fick. Erbjudandet innebar att jag skulle betala frakt för ett prova på. Inget mer har jag fått av er och har inte någon prenumeration.
Nu får jag inkassokrav! Helt galet bemötande från er och när jag läser omdömen om er så är det fler som fått precis likadant och som ni nonchalerat. Jag har alltså inte fått någon information alls om varken faktura, påminnelse eller något annat. Har inte väntat mig något heller då jag inte har något otalt med er.

Ni har till på måndag på er att betala tillbaka mina pengar. Därefter kommer ärendet tas vidare till ARN och informeras i alla hundgrupper. Detta ska inte få förekomma!

21 november 2024

Ta ej provpaket, dyrt och omständigt!

Ta ej provpaket, är ej värt det! Omständigt att säga upp, kan ej returnera då det kostar skjortan.
Returnerade ett paket. För det första sa de att de ej fått paketet och jag fick påminnelsefaktura. När jag ifrågasatte och skrev att PostNord levererat då hade de helt plötsligt fått paketet. Vid retur får man betala fraktkostnad för paketet samt en retur-och administrationsavgift på 149kr till dem. Sanslöst.

23 januari 2024

Företag om lurar folk

Företag om lurar folk, skickar saker som EJ är beställda, dessutom tar betalt för att obeställda saker går i retur, fruktansvärt dåligt.

17 november 2021

Skickar massvis med spam.

Skickar massvis med spam och deras kundtjänst vägrar ta bort mig från deras utskickalista trotts upprepade uppmaningar. Beställ inget härifrån det är inte värt det.

8 november 2020
Visa omdömen på alla språk. (115 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis