Jag har försök kontaktat bolaget för att jag ångrat min beställning Första gången var samma dag som jag hade gjort beställningen Jag mailade i 4 dagar men fick inte något svar Helt plötsl... Se mer

Bluff och bågföretag. Beställde en lift och fick en liten barnring i plast, lev. I ett litet kuvert.kostnad 790:-. Har bett klarna ställa in bet. Och de ska utreda... Sofistikerad bluff med hur pake... Se mer

Sämsta leveransföretag. Jag beställde samma vara två gånger och båda gångerna ska varan levererats men jag har inte fått den. Ingen bild från leveransen. Borde stängas omedelbart. Borde skämmas.

Jag beställde sportskor men fick ett kuvert utan innehåll jag beställde från Nikita outlet vilket visade sig vara en stor bluff så fort jag hade beställt så försvann hemsidan går ej att kontakta dom s... Se mer

1. Logistiktjänster
  2. Budtjänst
  3. Fraktbolag
  4. Frakttjänster
  5. Spedition

Informationen kommer från olika externa källor

YunExpress USA, Inc. offers outstanding DDP shipping to Europe and beyond. Ecommerce companies trust YunExpress USA, Inc. for international shipping solutions. Visit us today!

1,3

(2 716)

510 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Beröringsfri febertermometer

Beröringsfri febertermometer. Plastig med batterilucka omöjlig att öppna. Minimal skruv långt ner i ett plasthål, går ej att komma åt. Går ej att använda produkten. Vid kontakt för retur godkändes inte ordernummer, alltså stopp. Några hundra kr förlorade. VARNING

26 november 2025

KÖP INTE AV DETTA FÖRETAG

KÖP INTE AV DETTA FÖRETAG! Tröjan stämde inte alls överens med bilden. Tog strl M. Men tröjan är som 3XXXL
INGEN RETURSEDEL FINNS MED.
känns som riktigt blufföretag!

10 november 2025

Var hittar jag retursedlarna

Var hittar jag retursedlarna har fått en nack massage pryl som jag inte har beställt.
Men det jag har beställt finns inte med i paketet.
Jag vill skicka tillbaka denna manick och få pengarna tillbaka och det har tagit 2-3 månader att få detta som jag inte beställt.

18 november 2025

Två beställningar kom aldrig fram

Två beställningar kom aldrig fram. Spårningsstatusen fastnade efter vägen. Ett paket försvann efter vägen konstaterade Fruugo. Det andra har jag inte tagit tag i än. Man undrar hur det kunna försvinna efter vägen 🤔 Nä läxan är lärd. Aldrig mer beställa med Yun express.

21 oktober 2025

Se upp för detta företag

Kom hem ett litet vaderat kuvert och inuti låg det ett litet kuvert som var helt tomt , alltså var båda kuverten tomma. Vet inte ens vad det skulle vara då jag inte beställt något

20 september 2025

Hade beställt ett fint armband till min…

Hade beställt ett fint armband till min sambo. När väl paketet kom med citymail den9/5 efter ca 6 veckor så låg det i ett vadderat kuvert. Inuti kuvertet låg det det ett mindre kuvert som va helt tomt!!!
Alltså bara ett vadderat kuvert med ett litet kuvert.
När jag väl tar kontakt med leverantören så säger dom att dom inte har något ansvar va som händer på vägen. En stor j…la bluff helt enkelt!!!!

9 september 2025

Fick trasig väska

Beställde två väskor. Fick också två men den ena var trasig. Det går inte att kontakta företaget.

8 september 2025

Varning för bluff företag

Beställde en ”övergångskappa” på ett företag NordiqStockholm adress Kungsgatan, efter sex veckor kom ”kappan” som var en lång fleeskappa med ärmar som var oproportionerligt långa. Jag skrev till företaget att den kappa de levererat stämde inte överens med bild och beskrivning, jag ville returnera plagget och få återbetalat (tyvärr betalat)” efter åtta mail fram och tillbaka, där dom skulle ha bild och motivering varför jag inte var nöjd, trots motiverat detta i flera mail. Till slut skulle jag få 10% tillbaka på 498kr ett skämt, senare kunde jag få 20% och behålla ”kappan” jag har nekat till båda erbjudanden. Företaget har ytterligare ett företagsnamn i Paris Lemoine Boutique, men samma avsändarnas i korrespondensen. Dessa företag är inget annat en adress till Kina. VARNING ⚠️

1 september 2025

Du kan inte skicka tillbaka KINAPAKET…

Du kan inte skicka tillbaka KINAPAKET till dessa "leverantörer " Dom levererar "bara" skitgrejor från Kina. Sen tar CITYMAIL vid och kör fram paketet till din dörr! Hepp!!!
CITYMAIL tar heller inget ansvar. Dom tjänar pengar och alla blir glada. Utom du...

28 juli 2025

Jag ger en stjärna eftersom det är det…

Jag ger en stjärna eftersom det är det minsta man kan ge. Såg en annons om ett företag som hade utförsäljning av smycken eftersom det seriösa företaget(Flozino) skulle upphöra efter många års verksamhet. Ringen i silver hade äkta? guldtråd virad runt sig. När ringen kom var den inte gjord i silver, ej heller någon tråd som var gjord i guld. Man brukar kalla sådana smycken för ´krimskrams´. Så varning för detta företag som förmodligen inte finns längre!

6 april 2025

Jag köpte en blus i en web shop som…

Jag köpte en blus i en web shop som utger sig för att finnas i Göteborg. Camila-Göteborg. Jag blev lite misstänksam när den inte dök upp och försökt ringa med numret fanns såklart inte. Efter flera mejl får jag ett spårbart nummer och det tar 4 veckor. Blir ännu mer misstänkt när avsändaren står som Yunexpress. Paketet dök upp med en blus som var ett riktigt skämt till kopia. Ingen följesedel ingenting annat än avsändare Yun. Detta måste någon kolla upp. Stor varning

29 juli 2025

Det gäller om falsk på försäljning

Det gäller om falsk på försäljning.
Jag skulle få ett beställda par luftkonditionering med filter levererat från företaget Melvina via leverans Yun shipper only (Kina) som hade beställt och meddelat på den 18 juni och 22 juni på mejlet. Idag, jag fick bara ett lilla paket med ett par örhänge istället för detta?? Jag blev förvånad/arg att jag blev lurad och deras hemsidan och pengar försvann!
Se upp!

2 juli 2025

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis