Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Al meerdere keren mini-droogbloemen besteld, nu de bloemen op ronde houten schijf. Super kwaliteit, nog mooier dan op de foto, veel meer bloemetjes! Ook leuk om als cadeautje naar iemand te sturen,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Je krijgt goede hulp via de chat online. Planten worden snel en uiterst zorgvuldig verpakt bij je thuis geleverd. De planten zijn er in real life nog mooier uit dan op de website. Echt een verrijking... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik bestelde een ecosysteem, een waterplant en een setje droogbloemen met een rond plankje. Alles kwam uitstekend verpakt binnen! Bij het eco systeem zat een duidelijke beschrijving om deze in elkaar... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestelde plant was niet meer leverbaar. Daar werd ik via de mail netjes over bericht met een aantal opties voor een andere keuze. Daarna kwam de bestelling op de afgesproken datum. Misschien in de toe... Se mer

Företagsinformation

1. Inomhusväxter
  2. Blomsterhandel
  3. Blomsterbud
  4. Blomstermarknad
  5. Trädgårdsbutik
  6. Presentbutik

Skrivet av företaget

De nieuwe webshop met 1000+ groene en bloeiende planten, supervers van de kweker.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen reactie op mail en geen plant

Plant besteld voor verjaardag vriendinnetje . 1-3 werkdagen staat ervoor . Derde dag nog geen track and trace . Dus gemaild. Krijg ik zo n ai mail terug dat 1-3 dagen zijn en dat het die dag dus nog zou kunnen gebeuren. Niet dus !
Volgende dag gemaild , waar de plant was en of ze wisten wat er aan de hand was.
Geen reactie . In de middag nog een keer gemaild . Geen reactie . Gebeld op nummer wat hier op trustpilot staat . Geen medewerkers aanwezig .
Ben zeer zeer benieuwd of die plant ooit nog komt en of ik nog terug gemaild wordt.
Op de website staat “ binnen 2-3 werkdagen thuisbezorgd “ . De plant werd pas bezorgd op dag 5 nml vrijdag . En helaas niemand thuis . Omdat het veel te laat was . En dus is je terug gegaan naar dpd depot .

Nu 4 dagen later is de plant in een dpd sorteercentrum waar die nog steeds staat omdat ze hem niet hebben geleverd nog bij de pickup point.
De plant die ik heb besteld was 75 cm hoog . Dpd geeft echter aan dat de doos maar 40 cm is , dus waarschijnlijk ook nog de verkeerde plant . Als ie nu niet al half dood is na een week geen water

2 juli 2025
Omdöme utan inbjudan

Beste Elisabeth,

Wat jammer dat de plant niet op tijd is geleverd, waarvoor mijn excuses. We versturen inderdaad meestal binnen 1-3 werkdagen. In de week van bestellen was het tropisch warm in ons land, waardoor DPD achter begon te lopen met leveren. Zodra een bestelling verstuurd is, hebben wij daar helaas geen controle meer over.

Je bestelling heb je in het weekend geplaatst. De tweede werkdag heb je ons al benaderd waar de plant bleef. Hier hebben we binnen tien minuten op gereageerd (niet met AI, we schrijven alle e-mails zelf 😊). De derde dag heb je ons achter elkaar berichten gestuurd met dezelfde vraag en heb je gebeld naar een nummer dat niet beschikbaar is voor klantenservice vragen. Vervolgens heb je overal een review geplaatst, nog voordat we de kans hadden de plant te bezorgen. Twee dagen later heeft DPD geprobeerd te leveren maar was er niemand aanwezig.

Nogmaals heel vervelend hoe het gelopen is, maar dit waren helaas uitzonderlijke omstandigheden. Hopelijk wordt de plant snel opgehaald en kan je vriendin er alsnog van genieten!

Team YourPlants

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet tevreden over levering

Niet tevreden over levering. Kleinere potmaat dan besteld met nog kleinere planten erin gekregen. Krijg geen reactie op de verplichte email aan de service afdeling.
Als je zegt dat je binnen 4 uur contact opneemt, dan moet je dat ook nakomen als bedrijf. Ik ben inmiddels 2 dagen verder en nog geen reactie.

5 juni 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering De suprise box…

Snelle levering De suprise box heeft mooie planten. Goed verzorgd

12 mars 2023

Hoi Truus,

Dank je wel voor de 5-sterren review. Fijn om te horen dat we je hebben mogen verrassen met een Surprise Box. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe planten en graag tot ziens in onze webshop!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Echt superblij met de planten

Echt superblij met de planten, maar ook de levering was prima. Alles was goed verpakt, dus de planten kwamen netjes aan!

6 mars 2023

Svar från YourPlants

Heel erg bedankt voor de 5-sterren review! Fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe planten en dat alles netjes verpakt is bezorgd. Dat horen we graag. Ik wens je heel veel plezier met je bestelling en graag tot ziens in onze webshop!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Goede planten

Goede planten , alleen jammer dat je er 2 besteld en je krijgt er maar 1
Oke kan gebeuren maar vervelend is het wel

5 mars 2023

Hoi Corine,

Bedankt voor je review. Bij het inpakken van je bestelling is iemand vergeten de tweede plant in de doos te verpakken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom hebben we direct een tweede Surprise Box naar je toegestuurd. Ik hoop dat alles nu compleet is en je blij bent met je nieuwe planten!

Snelle service

Snelle service. Zondag besteld en dinsdag in huis.

1 februari 2023

Hoi Janny,

Heel erg bedankt voor het schrijven van een review. Fijn dat de plant snel bezorgd werd. Ik wens je veel plezier met je bestelling en graag tot ziens in onze webshop!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.