Mijn ervaringen met Yehwang zijn altijd goed. De sieraden die ze verkopen als groothandel zijn van zeer goede kwaliteit. Kleurvast. En de klantenservice is ook altijd goed.

Företaget har svarat
Possibilité d'acheter sans Kbis Variétés de bijoux en acier inoxydable, même s'ils pourraient être plus en phase avec les tendances du moment. Par contre, les prix deviennent de plus en plus élevés... Se mer
Företaget har svarat
Le paquet est bien soigné, des bijoux incroyables plein de nouveaux bijoux chaque mois et livraison hyper rapide
Skrivet av företaget
Galvanistraat 90, 6716 AE, Ede, Nederländerna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från YEHWANG
Am 12.04.26 habe ich produkte bestellt, und was soll ich sagen. Lieferung top, Die Produkte sind auch wie auf den Bildern. Ich bin sehr zufrieden und freue mich auf weitere tolle Produkte.

Svar från YEHWANG
I placed the order two weeks ago and it still hasn't arrived. I ask them and all they tell me is "your order is on its way," and it keeps happening.

Top ervaring !!
Ik koop vaker in hun webshop.
Eenvoudig en altijd snel bezorgt .
Tevreden klant ❤️❤️

Svar från YEHWANG
Zeer tevreden van de service, alles was op tijd geleverd voor de opening, nogthans er problemen waren met bestellen, ook zeer professioneel opgelost en kort op de bal, zeer tevreden! Ook tevreden van de juwelen!

Possibilité d'acheter sans Kbis
Par contre, les prix deviennent de plus en plus élevés et ça ne permet pas de se projeter

Svar från YEHWANG
Immer eineandfreie Ware und wird sehr schnell versendet.

Svar från YEHWANG
Super fijne samenwerking met Yehwang, orders worden super snel verwerkt en altijd super vriendelijk en behulpzame service met snelle reacties!

Svar från YEHWANG
Heel blij met Yehwang als groothandel!
Ze leveren snel, bij contact krijg ik goed en vooral advies en bij schade van een item komen ze snel met een oplossing!
Niet twijfelen om hier eens een kijkje te nemen en in te kopen.

Svar från YEHWANG
Na mijn bestelling online was het wachten op mijn pakket. Dit duurde best lang, (achteraf mijn eigen fout) op mijn vraag via de mail kwam direct een antwoord en de oplossing. Volgende dag het pakket al in huis.
Super snel reageren, en zeer nette afhandeling.

Svar från YEHWANG
Ik krijg altijd netjes antwoord en in de winkel vriendelijk geholpen

Svar från YEHWANG
J’aime beaucoup cette marque ! Les bijoux sont d’une qualité exceptionnelle. Les prix sont abordables et niveau qualité/prix c’est très correct. Juste je trouve que les frais de livraison sont exorbitants. C’est à revoir svp!

Svar från YEHWANG
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.