Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

2,3

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

En reklame fra wwf der siger 'Alle har…

En reklame fra wwf der siger 'Alle har brug for vand. Det er en nobrainer. Støt WWF's arbeide med 25 kr. Så er du med til at sikre rent vand og vild natur ude i verden.' Men reklamen bruger AI. AI som er med til at ødelægge store arealer af natur, massiv forbrug af vand og det vælger i at bruge i en reklame for rent drikkevand? Det er jo skamløst, hvad går de 25kr i donation til? At i kan køre det rundt med mere AI slop? Hvad er så pointen med jer? Jeg er yderst skuffet.

10 juni 2026

Stop forlorne ledere

Hvordan kan man støtte en organisation der ikke vil oplyse om deres toplønninger. Igen en organisation hvor Direktører og chefer først skal ha alt! for store gager i et job der burde tiltrække de stik modsatte. Prøv iøvrigt at se på chef lønninger i humane foreninger. Stort set alle får en alt for stor hyre og det udsender kun at de er dér for egen vinding skyld og ikke viser ægte omsorg og solidaritet med dem som folk ønsker deres bidrag hertil. Så må dem i lederstillingerne jo søge ind i det private erhvervsliv, hvor pengene er førsteprioritet.. og jo jeg støtter læger uden grænser, osse pgr af åbenhed og løn i solidaritet med dem det drejer sig om..

9 januari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skuffelse udover alle grænser..

Skuffelse udover alle grænser..
Alle dyreværns organisationer incl WWF er åbenbart kommet i lommen på biologer og politikere som tror det hjælper at hegne den vilde natur inde og så udsætte dyr uden af fodre.
NNP og rewilding tilhængere?? Jeg er rystet.
Støtte er stoppet fra dd..
Håber i vågner op..
Og se jeres trustpilot score.. HALLO??
Du godeste jeg er virkelig rystet....

30 augusti 2022
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Gode intentioner, dårlig opførsel

Jeg havde været medlem af WWF i mange år før jeg flyttede hjemmefra for at studere. Selvom det kan diskuteres om man er ”rig” eller ej når man studerer, kan de fleste vidst blive enige om at man ikke har tid og råd til alle de ting man har hvis man ikke gør. Jeg stoppede i hvert fald som medlem og havde tænkt mig at vende tilbage igen når jeg blev færdig. I Horsens stødte jeg så ind i en WWF stand hvor jeg nysgerrigt gik hen for at se hvad de havde af nyt. En meget påtrængende sælgertype gik mig så på klingen med at blive medlem og jeg forklarede situationen. Det fik ham bare til at være endnu mere provokerende: Han mente jeg skulle sætte en automatisk overførsel op så jeg hver måned overførte hvad jeg havde tilbage af penge! Ja selvfølgelig vil jeg overføre de få håndører jeg havde tilbage den sidste i måneden, NOT. Det kunne nemt komme til at koste mig mere i overførsler end jeg kunne gi dem?! Så takket være en lidt for påtrængende og grådig sælgertype som ikke var tilfreds med at jeg holdt et par års pause som medlem, valgte jeg den dag at WWF aldrig ville se min støtte igen.

27 mars 2012
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er tigerpartner hos WWF!

Jeg synes WWF Verdensnaturfonden gør et rigtig godt stykke arbejde for at stoppe den illegale handel med tigere - derfor er jeg tigerpartner.

18 april 2011
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.