Frankenweg 31, 5349 AP Oss, Noord-Brabant, NL
Företaget har svarat
Een nare ervaring ,met klantenservice over de fauteuil die we opgehaald hadden ze geloofde ons niet,het was niet wat we besproken hadden in de winkel over de handbediening, Wij komen nooit meer in di... Se mer
Företaget har svarat
Onlangs bij Woonsquare 3 bijzettafeltjes gekocht. Bij binnenkomst werd er meteen ingespeeld op de beperkte mobiliteit van mijn man en werd een rolstoel aangeboden. Heel fijn! Daarna ons rondje door d... Se mer
Frankenweg 31, 5349 AP, Oss, Noord-Brabant, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 51 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
We zijn bij woonsquare vootreffelijk ge holpen door Sjaak en hebben 2 twee zits banken gekocht voor een mooie prijs.

Svar från Woonsquare - Oss
Hele fijne winkel erg professioneel personeel Sjaak bedankt voor het goede service en advies

Svar från Woonsquare - Oss
Leuke dame en goede uitleg gegeven en geholpen met samenstelling van de bank, top!

Svar från Woonsquare - Oss
Goed geholpen en duidelijke uitleg bij het bestellen van de bank, eettafel en stoelen.

Svar från Woonsquare - Oss
Goed geholpen door Matheus bij Woonsquare Oss! Ik kijk naar mijn nieuwe bank.

Svar från Woonsquare - Oss
Super fijne winkel, we werden meteen geholpen door Ayla, zij heeft ons netjes advies gegeven en geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe bank, het was nog even een zoektocht voor ons, maar het is ons gelukt dankzij de goede hulp.
We zouden het zeker aanraden om hier een bank te gaan kopen.

Svar från Woonsquare - Oss
Wij komen nooit meer in die winkel !

Svar från Woonsquare - Oss
We zijn echt met super service behandeld waardoor we zijn overgegaan tot aankoop van een prachtige bank!

Svar från Woonsquare - Oss
Onze vorige bank hier al aangeschaft en toen goed geholpen. Nu toe aan een groter exemplaar. Sjaak heeft goed geluisterd naar onze wensen en liet meer dan voldoende ruimte om ons na te laten denken, waardoor we zojuist zeer tevreden de winkel uit gegaan zijn, mét nieuwe bank!

Svar från Woonsquare - Oss
Goed geholpen door de medewerker vooral door de spontane meid (ben haar naam vergeten ) ze denken mee en luisteren goed naar je wat de wensen zijn.
Groet gemeente Gennep 😜

Svar från Woonsquare - Oss
Goed geholpen door Sjaak. Fijne ervaring gehad in de winkel en vele opties kunnen bekijken.

Svar från Woonsquare - Oss
Erg vriendelijke verkopersben netjes geholpen door Robin lekker bakkie koffie aangeboden gekregen en nu al tevreden met de service

Svar från Woonsquare - Oss
Sjaak was very helpful and friendly. He thinks with you and explains everything well.

Svar från Woonsquare - Oss
Sjaak heeft ons goed geholpen en we zijn met een mooie bank in bestelling naar buiten gegaan.

Svar från Woonsquare - Oss
Goed geholpen door jongedame, alle informatie die we nodig hadden snel gekregen en zo met een leuke korting meteen geslaagd

Svar från Woonsquare - Oss
We bought a sofa half a year ago, and now came back the second time and bought a bed. The shop is really good, works till 9pm, so easy to come by after work. Both times we were helped by Sjaak, and the help was great. Very useful, no pressure to buy, gave space, polite and gave useful advice. Good shop, sofa and bed all for a good price.

Svar från Woonsquare - Oss
In september mijn bank geleverd en helaas na 3 maanden al een deel doorgezakt. Hierover gebeld en zou een monteur voor langs komen. Helaas stonden ze op het oude adres waarvoor ik wel de gehele dag thuis ben gebleven. Weer bijna 2 maanden wachten voordat ze langs kwamen op het nieuwe adres. Een mailtje gehad dat ik voor 10:00 uur gebeld zou worden dezelfde dag om een tijdindicatie te krijgen. vervolgens word ik om 10:30 gebeld dat ze aan de deur staan waardoor ik niet thuis was omdat ik geen telefoon heb gehad die ochtend. Om een nieuwe afspraak in te plannen worden er €125 in kosten gebracht waardoor ik geen nieuwe afspraak inplan. Helaas voor mij de laatste keer dat ik hier wat gekocht heb.

Svar från Woonsquare - Oss
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.