Banner for Woonsquare - Oss

4,4

Frankenweg 31, 5349 AP Oss, Noord-Brabant, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een nare ervaring ,met klantenservice over de fauteuil die we opgehaald hadden ze geloofde ons niet,het was niet wat we besproken hadden in de winkel over de handbediening, Wij komen nooit meer in di... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onlangs bij Woonsquare 3 bijzettafeltjes gekocht. Bij binnenkomst werd er meteen ingespeeld op de beperkte mobiliteit van mijn man en werd een rolstoel aangeboden. Heel fijn! Daarna ons rondje door d... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 51 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn bij woonsquare vootreffelijk ge…

We zijn bij woonsquare vootreffelijk ge holpen door Sjaak en hebben 2 twee zits banken gekocht voor een mooie prijs.

Svar från Woonsquare - Oss

Bedankt voor uw leuke review.

Fijn om te horen dat Sjaak u zo goed heeft geholpen tijdens uw bezoek aan onze woonwinkel en dat u tevreden bent met de keuze voor twee 2-zitsbanken tegen een mooie prijs. Goed advies en meedenken in mogelijkheden zorgen er vaak voor dat u met een passend gevoel de juiste meubels kiest voor uw interieur.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe banken en danken u voor uw vertrouwen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele fijne winkel erg professioneel…

Hele fijne winkel erg professioneel personeel Sjaak bedankt voor het goede service en advies

Svar från Woonsquare - Oss

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u onze woonwinkel als professioneel heeft ervaren en dat u zo prettig bent geholpen door Sjaak met zijn service en advies.

Persoonlijke begeleiding bij het kiezen van nieuwe meubels en interieuroplossingen vinden wij belangrijk, zodat u met een goed gevoel een keuze kunt maken.

Veel plezier gewenst met uw aankoop en graag tot ziens.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Leuke dame en goede uitleg gegeven en…

Leuke dame en goede uitleg gegeven en geholpen met samenstelling van de bank, top!

Svar från Woonsquare - Oss

Bedankt voor uw positieve review over de woonwinkel in Oss. Wij hopen u in de toekomst weer welkom te heten

Supergoed geholpen

Supergoed geholpen, ga zo door

23 maj 2026

Svar från Woonsquare - Oss

Beste Sandra, dank u voor uw review en dit compliment, wij gaan zeker zo door! Veel plezier van uw aankoop.

Super fijne winkel

Super fijne winkel, we werden meteen geholpen door Ayla, zij heeft ons netjes advies gegeven en geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe bank, het was nog even een zoektocht voor ons, maar het is ons gelukt dankzij de goede hulp.
We zouden het zeker aanraden om hier een bank te gaan kopen.

15 maj 2026

Svar från Woonsquare - Oss

Beste Patrick, bedankt voor uw review, leuk dat u met hulp van Ayla kon slagen. Nog even de voorpret en dan lekker lang genieten van uw nieuwe bank!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Neem je gesprek op in de winkel !

Wij komen nooit meer in die winkel !

9 april 2026

Svar från Woonsquare - Oss

[UPDATE] Beste Mien, helaas heeft u geen gegevens doorgegeven en kunnen wij uw review en situatie ook niet onderzoeken en correct beoordelen.

---

Beste Mien, wij hebben uw gegevens opgevraagd om met u in contact te komen en dit nader te onderzoeken.

Dat vinden wij een betere oplossing dan andere consumenten aan te sporen om stiekeme opnames te maken zonder toestemming van de winkelier.

Wij hopen met u in contact te komen zodat we dit goed kunnen uitzoeken en u hopelijk verder kunnen helpen.

Super Service

We zijn echt met super service behandeld waardoor we zijn overgegaan tot aankoop van een prachtige bank!

9 maj 2026

Svar från Woonsquare - Oss

Dank u voor uw review. Wij waarderen dat u onze service en behandeling benadrukt. Veel plezier van uw nieuwe prachtige bank!

Nieuwe bank!

Onze vorige bank hier al aangeschaft en toen goed geholpen. Nu toe aan een groter exemplaar. Sjaak heeft goed geluisterd naar onze wensen en liet meer dan voldoende ruimte om ons na te laten denken, waardoor we zojuist zeer tevreden de winkel uit gegaan zijn, mét nieuwe bank!

5 maj 2026

Svar från Woonsquare - Oss

Beste Maud, dank u voor uw review en grote complimenten voor Sjaak. Veel plezier van uw nieuwe bank en wij hopen dat wij u voor de derde bank weer mogen helpen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed geholpen door de medewerker vooral…

Goed geholpen door de medewerker vooral door de spontane meid (ben haar naam vergeten ) ze denken mee en luisteren goed naar je wat de wensen zijn.
Groet gemeente Gennep 😜

2 maj 2026

Svar från Woonsquare - Oss

Dag Dennis, dank u voor uw positieve review! Doe de groeten aan de gehele gemeente namens ons :-)

Goed geholpen door Sjaak

Goed geholpen door Sjaak. Fijne ervaring gehad in de winkel en vele opties kunnen bekijken.

2 maj 2026

Svar från Woonsquare - Oss

Dank u voor uw goede review

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg vriendelijke verkopersben netjes…

Erg vriendelijke verkopersben netjes geholpen door Robin lekker bakkie koffie aangeboden gekregen en nu al tevreden met de service

27 april 2026

Svar från Woonsquare - Oss

Beste Nick, bedankt voor uw review. De goede koffie is bij Woonsquare een grote plus! Fijn dat u ook netjes en vriendelijk bent geholpen en dat u tevreden bent over de geleverde service.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goed geholpen door jongedame

Goed geholpen door jongedame, alle informatie die we nodig hadden snel gekregen en zo met een leuke korting meteen geslaagd

25 april 2026

Svar från Woonsquare - Oss

Beste Mark, dank u voor uw review, fijn dat u bent geslaagd.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sofa and bed, good price and service

We bought a sofa half a year ago, and now came back the second time and bought a bed. The shop is really good, works till 9pm, so easy to come by after work. Both times we were helped by Sjaak, and the help was great. Very useful, no pressure to buy, gave space, polite and gave useful advice. Good shop, sofa and bed all for a good price.

23 april 2026

Svar från Woonsquare - Oss

Dear Lina, thank you for your review and compliments for our Sjaak. Enjoy your furniture and we hope to greet you again for your next purchase at Woonsquare

Slechte service

In september mijn bank geleverd en helaas na 3 maanden al een deel doorgezakt. Hierover gebeld en zou een monteur voor langs komen. Helaas stonden ze op het oude adres waarvoor ik wel de gehele dag thuis ben gebleven. Weer bijna 2 maanden wachten voordat ze langs kwamen op het nieuwe adres. Een mailtje gehad dat ik voor 10:00 uur gebeld zou worden dezelfde dag om een tijdindicatie te krijgen. vervolgens word ik om 10:30 gebeld dat ze aan de deur staan waardoor ik niet thuis was omdat ik geen telefoon heb gehad die ochtend. Om een nieuwe afspraak in te plannen worden er €125 in kosten gebracht waardoor ik geen nieuwe afspraak inplan. Helaas voor mij de laatste keer dat ik hier wat gekocht heb.

22 april 2026

Svar från Woonsquare - Oss

[UPDATE] Beste Hilde, helaas hebben wij niets meer van u vernomen en ook geen gegevens ontvangen zoals verzocht en gaan wij er dus vanuit dat deze zaak al voor u is opgelost.

---

Beste Hilde, bedankt voor uw review.
Graag gaan wij na wat er is voorgevallen en hoe deze verwarring is ontstaan en willen wij dit z.s.m. voor u oplossen.

Uw gegevens zijn opgevraagd via Trustpilot, wij zullen u na ontvangst van deze informatie contacten.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.