Banner for Woonsquare - Leiderdorp

TrustScore 4.5 av 5

Vlasbaan 17, 2352 AH Leiderdorp, Zuid-Holland, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij binnenkomst alleraardigst ontvangen en gelijk koffie! Hierna heel fijn geholpen door een deskundige ! Hij gaf ons goed advies en gunde ons alle tijd om de bank die we hebben besteld, goed “ in te... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

In juli 2026 Meubels bij jullie gekocht Voor 4000 euro Meubels kwamen binnen en ik zei gelijk tegen mijn man de kleur is anders dan in de winkel Wij de volgende dag terug naar Lei... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het is heel mooie winkel. Ik heb een leuke zanzibar dressoir gekocht. leuke verkoopster we komen zeker nog een keer terug. woonsquare is echt een aanrader.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Maandag zijn wij bij Woonsquare Leiderdorp binnengestapt om naar een nieuwe bank te kijken. We werden direct warm welkom geheten. Na een paar rondjes door de winkel viel ons oog op een mooie hoekbank.... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 526 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Je krijgt een totaal rekening en niet…

Je krijgt een totaal rekening en niet gespecifeerd zodat je achteraf niet weet wat de bank of de fauteuil kost. De fauteuil zou in de fabriek een behandeling krijgen voor 5 jaar vlek garantie. Ik kan dit niet terug vinden. De € 600,— vind ik flink aan de prijs voor de duurdere stof. Ik voelde mij overrompeld door de verkoper ivm actie die ik alleen kreeg als ik direct kocht. Volgende dat terug gegaan ivm de staop fauteuil die toch niet naar mijn zin was. Ik werd verplicht het totaal bedrag te besteden. Andere fauteuil uitgezocht zonder motors en accu en kwam door de stof alsnog op een meerprijs van € 150,—. Na aandringen bleek het dat de uitgezochte stof de fauteuil
€ 600, duurder maakte. De fauteuil komt van een andere fabrikant dus krijg ik verschil in kleur en structuur. Ik vind het heel vreemd dat voor die prijs geen staal van de stof is getoond zodat ik het kan vergelijken met de stof van de bank om te zien hoe erg het verschil is. Mijn vertrouwen in woonsquare is gedaald tot 0,0 en ik zal het niemand aanbevelen.

8 augusti 2025

Hoekbank kopen…

Ik werd daar prettig geholpen en ze hebben mij goed advies gegeven,ik kon alles vragen.top,ook of ik de bank kon nemen inmijn huis.,wat passen betreft ik had foto laten zien.
Gr ineke

8 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne woonwinkel met persoonlijke benadering

Na veel meubelmaker te hebben bezocht, viel deze winkel direct op door bij binnenkomst al persoonlijk contact, zodat je je als klant welkom voelde. De persoonlijke benadering bleef en goed advies volgde. Dit heeft ons doen besluiten hier de bank te kopen. Woonsquare is niet het goedkoopst, maar ook zeer zeker niet de duurste. Het gevoel van vertrouwen en geboden kwaliteit meubel heeft bij ons de doorslag gegeven tot aankoop over te gaan. Wij raden deze winkel dan ook aan.

31 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De winkel ervaring was top!

De winkel ervaring was top!

Toen de meubels uiteindelijk binnen kwamen was het janken omdat je zelf de meubels in elkaar moet zetten.
Ik snap nu waarom zij die service niet bieden. Tekeningen kloppen niet, materiaal wat ontbreekt bij meerdere meubels. En als je dan naar de klanten service belt moet je dat online regelen op een klachten formulier. Op het moment dat je dit hebt gedaan hoor je niks meer. De monteur die zou komen wordt dan meerdere malen verzet of afgebeld en vervolgens maanden later is er nog steeds niks gebeurd.
Ik snap niet dat zij een klanten service hebben want het woord service mag je weglaten. Het zijn niet de goedkoopste meubels en bij nader inzien hadden wij hier nooit moeten kopen. Iets wat heel erg leuk moet zijn is veranderd in een opgave om de dingen compleet te krijgen.

24 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op 10 juni werd onze nieuwe bank…

Op 10 juni werd onze nieuwe bank geleverd, maar direct bleek er een duidelijk gebrek. Op 12 juni hebben we dit persoonlijk gemeld in de winkel in Leiderdorp, inclusief foto's. Op 13 juni ontvingen we per mail bevestiging van de klacht.

En toen… niets. Pas op 21 augustus komt er iemand kijken — dat is ruim 9 weken (!) wachten op service voor een kapot product dat net geleverd is. Toen ik telefonisch aangaf dat dit niet acceptabel is, werd de verbinding zelfs verbroken.

Een bedrijf dat bij klachten zo traag handelt en klanten letterlijk de lijn uitgooit, verdient geen vertrouwen. CBW-voorwaarden worden volledig genegeerd. Wij kunnen inmiddels al weken niet normaal gebruik maken van de bank.

⭐ 1 ster en dus nooit meer Woonsquare.

14 juli 2025

Slecht service

In de winkel werden we top behandeld maar op het moment dat ik op de galerij al moest afrekenen was ik al niet blij .maar de bezorger was er van overtuigd dat alles goed was. Maar tot ook zijn schrik zat er maar aan 1 Van de 2 banken (hoekbank) een bevestiging om ze aan elkaar te zetten maar zegt hij ik ga meteen contact opnemen met het bedrijf en als u dat ook doet dan word u waarschijnlijk deze week nog gebeld , maar helaas , na 2x een formulier te hebben ingevuld werden we 14 dagen later is opgebeld met de mededeling dat er eind augustus een monteur zou komen , ondertussen is de hoek flink ingezakt en kraak hij heel erg , volgens de bezorger konden we er gewoon opzitten ,

4 maj 2025

Nieuwe bank gekocht

Nieuwe bank gekocht, eenmaal uitgepakt bleek er een fout in de stof te zitten. Direct foto's gemaakt en gemaild. Vervolgens krijg je een mail dat er iemand komt kijken en dat je hierover wordt gebeld, na een week werd ik gebeld met 1 optie voor een afspraak over een maand zonder tijd aanduiding. Helaas moet ik ook gewoon werken dus kan dit niet. Was niet mogelijk om een andere afspraak te maken, moet dus weken/maanden gaan wachten totdat ze ze het probleem oplossen. Hier koop je geen nieuw bankstel voor!

3 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service, uitleg en geduldig.
Meerdere opstellingen bekeken met verschillende stoffen op de bank..

20 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vriendelijk geholpen afhandeling bij de kassa niet zo als het hoort.

We kwamen af op de inruildagen en wilde ons oude bankstel inruilen. Ze geven alleen geld voor de bank en nemen de bank niet in (smoes Het magazijn staat te vol). Verkopers waren wel vriendelijk. Er toch ingetrapt en een bank gekocht, zonder dat ze onze oude bank innamen. Bij het afhandelen moest er eerst aan betaald worden, dit zou met een Creditkaart kunnen maar dit werkte niet, aanbetaling betaald van mijn bankrekening. Pas daarna werd er een verkoopcontract aangemaakt en komen ze nog even met de afleverkosten aanzakken. Je kan dan niets meer want je hebt al aanbetaald en als je getekend hebt krijg je de algemene voorwaarden erbij. Kortom een een smerige manier van afhandelen. Advies ga niet met deze club in zee.

9 juni 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.