Vriendelijke personeel, koop snel gedaan. Alleen nu nog in afwachting dat onze spulletjes geleverd worden. Hoop dat dit ook volgens de afgesproken snelheid gaat. Dan kan ik dan ook nog snelle g... Se mer

Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW Eindhoven, Noord-Brabant, NL
Företaget har svarat
Super tevreden met onze aankoop bij WoonSquare! 🛋️✨ We konden de bank helemaal naar wens samenstellen en precies de kleur kiezen die we wilden. We zijn geholpen door Kelly, echt een super lieve... Se mer
Företaget har svarat
Hele fijne service, veel geduld en heel klantvriendelijk en alles van top kwaliteit. Zeer zeker aan te raden! Vooral de vestiging in Eindhoven! We zijn heel erg goed geholpen door Sam.
Företaget har svarat
Vriendelijke mensen, goede hulp, denken oprecht mee. Geen verkopers die alles zomaar geweldig vinden wat ik zeg maar denken eerlijk mee. En gaven ook oprecht tips en advies. Een drankje werd aangeb... Se mer
Företaget har svarat
Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW, Eindhoven, Noord-Brabant, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hele goede hulp gekregen en je kan van alles vinden in de winkel en de kwaliteit is prima.
De service en het personeel zijn top

Svar från Woonsquare - Eindhoven
Guusje heeft ons goed geholpen en uiteindelijk een hele mooie bank uitgekozen.

Netjes geholpen, klantvriendelijk.
Zeer tevreden hoe we geholpen zijn door Kelly.

Svar från Woonsquare - Eindhoven
We had a great experience at Woonsquare Eindhoven while buying our bed. Sam provided excellent customer service throughout the process. She was patient, friendly, and really took the time to understand what we were looking for. Her guidance made the whole decision much easier and stress-free.
We truly appreciate her professionalism and helpful attitude. Overall, a smooth and pleasant shopping experience, and we’re very happy with our purchase. Highly recommended!😊👍

Svar från Woonsquare - Eindhoven
Winkel met de slechtste garantie ooit. Matras is al een halfjaar kapot. Komt er eindelijk een "monteur" kijken met de mededeling productie fout. Let op, bij een bed van 1400 euro. Hij geeft aan wordt een ruiling. Inmiddels 2 maanden verder en nog geen matras. Nu geeft Woonsquare aan toch reparatie. En nu. Voorlopig op de grond slapen. Bij verkoop kan alles maar na betaling niks.
Slechter dan slecht.

Svar från Woonsquare - Eindhoven
We vonden moeilijk om te beslissen zijn goed geholpen ...ook werd alles goed uitgelegd door kelly hebben in verleden meer gekocht en zijn erg tevreden

Svar från Woonsquare - Eindhoven
Ik ben goed geholpen door onze lieve Kelly erg te vreden mag hier blijven voor altijd

Svar från Woonsquare - Eindhoven
Heel erg fijn geholpen door Mike, een super mooie bank uitgekozen. Nogmaals bedankt voor de goede hulp !

Svar från Woonsquare - Eindhoven
We zijn ontzettend goed en deskundig geholpen door Kelly. Super verkoopster!

Svar från Woonsquare - Eindhoven
Goede uitleg. Verschillende opties gezien. Vriendelijk en kundig geholpen door Guusje.

Svar från Woonsquare - Eindhoven
Samen met mijn nichtje liepen we woonsquare binnen, na maanden zoeken van een bank zonder enige hoop zijn keken we naar banken. Na een korte loop rit hadden we ons smaak te pakken, liefde op het eerste gezicht. Sam heeft ons erg goed geholpen met begin tot einde, super vriendelijk en gastvrij. Met de bank en forse korting die we hebben gekregen ben ik erg dankbaar:)) nogmaals bedankt voor alles.

Svar från Woonsquare - Eindhoven
Wat een prachtige bank! Het was echt liefde op het eerste gezicht. Niet alleen zijn we ontzettend blij met ons aankoop, maar we zijn ook heel goed geholpen in de winkel. We kregen duidelijke informatie en deskundig advies, waardoor we met een gerust gevoel onze keuze konden maken. De service was vriendelijk en professioneel. Kortom: een mooie ervaring van begin tot eind en een bank waar we elke dag van genieten!

Svar från Woonsquare - Eindhoven
Super fijn geholpen door Kelly en Mike! We hebben veel verschillende stoffen gezien en uiteindelijk met de prijs kunnen onderhandelen, waardoor we een ontzettend mooie bank hebben kunnen uitzoeken!

Svar från Woonsquare - Eindhoven
Hele ruime showroom met veel opties. Lang op zoek geweest naar een bank en hier uiteindelijk de perfecte bank gevonden. Goed geholpen met prettig advies wat betreft opstelling en stofkeuze.

Svar från Woonsquare - Eindhoven
Ik heb op mijn gemak eerst rond kunnen kijken. En daarna rustig alles kunnen bekijken en een beslissing kunnen maken

Svar från Woonsquare - Eindhoven
Goed geholpen door Maik. Vriendelijk en hulpzaam. Geslaagd met een mooie 3zitters

Svar från Woonsquare - Eindhoven
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.