Videostraat 21, 1322 AA Almere, Flevoland, NL
Företaget har svarat
ALBERTO!!!! Wat een topgozer! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ik ben ontzettend goed geholpen. Hier mogen veel anderen een voorbeeld aan nemen. Uitstekende service, vriendelijk, professioneel én een heerlijke cappucc... Se mer
Wij hebben onlangs een compleet nieuw interieur gekocht bij Woonsquare Almere en zijn daar zeer tevreden over. Wij zijn erg goed geadviseerd door de verkoper. Overigens een bijzonder aardige man.Alles... Se mer
Videostraat 21, 1322 AA, Almere, Flevoland, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 70 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
ALBERTO!!!! Wat een topgozer! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik ben ontzettend goed geholpen. Hier mogen veel anderen een voorbeeld aan nemen. Uitstekende service, vriendelijk, professioneel én een heerlijke cappuccino erbij. 😊
Tot snel!!
Wij hebben een bank en een bed gekocht bij woonsquare in Almere. Na aanschaf hebben wij een aantal weken later gebeld om te verifieren hoe het zat met de bezorging. Aan de telefoon is ons verteld dat het beter zou zijn om de premium bezorgservice te nemen (het naar boven brengen en in elkaar zetten van de meubels). dit kostte ongeveer 300 euro.
Bij de bezorging is er 1 moment gekeken en gaven zij aan de bank niet naar boven te kunnen brengen omdat dit volgens hen niet paste. (Wij hebben later zelf met enige moeite de bank wel boven gekregen via de buiten trap).
De service was dus niet geleverd maar ze geven hier nul gehoor aan en nul compensatie. Daarnaast hebben wij 3 keer achter onze klacht aan moeten bellen en mailen voordat we een keer reactie kregen.
Vreselijke service. Mocht je trouwens toch besluiten bij deze tent je meubels te kopen, doe dan vooral onderhandelen. Hun marges zijn gigantisch en je kan met gemak 20/30 procent van de vraagprijs weg onderhandelen. Ook echt alles behalve klantvriendelijk..
We hebben een paar dagen geleden hier iets gekocht. Vandaag kwamen we terug, maar het personeel was erg onvriendelijk en onprofessioneel. Erg teleurstellend.

Svar från Woonsquare - Almere
Opnieuw een prachtige bank gekocht, de vorige was goed bevallen!

Svar från Woonsquare - Almere
Wederom goed geholpen door Alberto. Eerst voor een bank geweest en nu een stoel gekocht. Kundige vakman.

Svar från Woonsquare - Almere
Fijn geholpen door meneer Alberto. Hij heeft ons de ruimte gegeven om rond te kijken en zodra wij er aan toe waren nam hij alle tijd om ons uitgebreid te informeren. Wij kwamen via een tip bij Woonsquare uit en kunnen het ook aan anderen aanbevelen.

Svar från Woonsquare - Almere
Salesman ship was good, we were helped very much by the team. Has a very good experience. Thanks team and Alberto!

Svar från Woonsquare - Almere
Superfijne service! Alberto dacht heel goed met ons mee. Was heel kundig en luisterde goed! Absolute aanrader dus!!

Svar från Woonsquare - Almere
Vandaag een bank gekocht.
Wij zijn super goed geholpen door Alberto super blij met zijn uitgebreide uitleg.
Echt een aanrader!

Svar från Woonsquare - Almere
Al meerdere banken gekocht, altijd goed bevallen. Filiaal Almere.

Svar från Woonsquare - Almere
Service was top wij werden geholpen door Akin
Was zeer vriendelijk

Svar från Woonsquare - Almere
Fijne service. De medewerkers nemen de tijd en hebben geduld. We hebben een mooi bankstel uitgekozen voor een mooie prijs. Erg fijn!!

Svar från Woonsquare - Almere
Fijne verkoop en snel geregeld. Vriendelijke verkoper met voldoende uitleg zonder opdringerig te zijn. Goede ervaring

Svar från Woonsquare - Almere
Ik heb bij woonsquare Almere twee relaxfauteuil gekocht met een bank
Bij levering ging een stoel dezelfde dag stuk en twee dagen later de andere uiteraard direct gemeld
Woonsquare geeft aan dat de motoren vervangen moet worden en dat gaat twee maanden duren
Volgens Woonsquare kan de koop niet ongedaan
worden
De mevrouw aan de telefoon denkt te weten wat het is
Krijg ook geen tegoed koning
Dus mensen koop niet bij Woonsquare zeer slecht bedrijf
Dat het bedrijf de stoelen inkoopt en er geen en er niet voor instaat wat ze kopen is zeer slecht
Wij hebben twee stoelen en al een maand er geen gebruik van kunnen maken en jullie vinden nog dat de koop niet ongedaan kan worden
Er is geen monteur bij geweest

Lieve personeel,
Heel beleefd, ze denken graag met je mee wat je wilt!
Goede medewerker alberto

Goed geholpen
Koffie er bij
En kom vaker
Weer een mooie bankstel gekocht

Svar från Woonsquare - Almere
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.