Woonboulevard Poortvliet Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Poortvliet verhandeld contracten onder de naam all in house service wat eigenlijk oranje service is. Laat je niet oplichten dit kost 300 euro. Klink allemaal heel handig maar zodra je afspraken w... Se mer

Företagsinformation

1. Möbelaffär
  2. Sovrumsmöbler
  3. Dekoration- och inredningsbutik
  4. Inredningsföretag
  5. Försäljare av köksmöbler
  6. Butik med möbelklädsel

Skrivet av företaget

Wooninspiratie en woontrends. Met meer dan 50.000m2 is Woonboulevard Poortvliet de grootste Woonboulevard van de Benelux en bieden wij een totaal assortiment in meubels, wonen, slapen, keukens, woonaccessoires, huishoud-, bad- en bedtextiel, kinderkamers, verlichting en design. Shop alles voor jouw huis. Woonboulevard Poortvliet - wij zijn wonen

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

239 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onder één dak vindt je alle woonwinkels…

Onder één dak vindt je alle woonwinkels van Nederland. Erg handig want vergelijken is zo erg makkelijk, De meubels zijn ruim tentoongesteld. De verkopers zijn niet opdringerig, je kunt rustig rond kijken en je tijd nemen. Heb je een vraag of wil je een order plaatsen dan is er deskundig personeel aanwezig. Tussentijds zin in koffie of iets dergelijks, er is een brasserie met een ruime keuze.
Ik vond de opmerking van een medewerker wel typerend: "Als je het hier niet vindt, vindt je het ergens anders in Nederland ook niet.".

25 april 2026

Super

Was een top ervaring met Janita van de keukenboulevard.
Goed advies. Zou het iedereen aanraden.
Super leuke jongens (Alex en Arjan) van de montage over de vloer gehad.
Al met al een top ervaring

21 juli 2026

Prima geholpen

Prima geholpen, ontspannen en veel keus.

21 juli 2026

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u op een prettige manier geholpen bent tijdens uw bezoek aan onze showroom.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede bereikbaarheid en duidelijke…

Goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie. Afspraken worden nagekomen. Vriendelijke, vakkundige en meedenkende service monteurs!

30 juni 2026

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn heel blij om te horen dat u te spreken bent over onze service en de manier waarop onze servicemonteurs u van dienst geweest zijn.

Wij hopen dat alles in orde is en als wij opnieuw iets voor u kunnen betekenen, wij staan graag voor u klaar.

Topwinkel

Topwinkel, uitstekende service en zeer goede kwaliteit. Mensen die er werken zeer behulpzaam alsook de bezorging/bezorgers.

9 juli 2026

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling en de mooie woorden over ons en onze service. Wij zijn blij om te horen dat u volledig naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop.

Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe meubels en zien u graag nog eens terug in onze showroom.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alles wordt netjes op de afgesproken…

Alles wordt netjes op de afgesproken tijd bezorgt als de bezorger onderweg is en ze zijn er bijna dan wordt je gebeld zodat je ze kan verwachten, alles wordt netjes binnen gebracht en neergezet en karton en plastic wordt netjes weer mee genomen.

14 juli 2026

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring tijdens de aflevering van uw order. Wij zijn blij om te horen dat onze bezorgers u volledig naar tevredenheid hebben geholpen.

Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop heeft en zien u graag nog eens terug in onze winkel.

De rust die er heerst

De rust die er heerst. De vriendelijkheid van de mensen, die er werken. Alles was mogelijk.

18 oktober 2025

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te horen dat u uw bezoek aan ons positief heeft ervaren met een prettige sfeer in de showroom en vriendelijke verkoopadviseurs die graag alle moeite voor u deden.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen.

Top service

Top service. Ze staan altijd klaar indien het nodig is om het op te lossen. We zijn er vaste klant. En niet voor niets.

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de mooie woorden over onze service. Wij zijn blij om te horen dat we u altijd naar tevredenheid hebben kunnen helpen en u opnieuw voor ons gekozen heeft.

Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u natuurlijk graag terug.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Woonboulevard is een prima meubelzaak…

Woonboulevard is een prima meubelzaak met een uitgebreide sortering meubels, voor elck wat wils.
De serverlening is perfect, gemaakte afspraken worden nagekomen.

8 juli 2026

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling en voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wij zijn heel blij om te horen dat alles goed en volgens afspraak is verlopen.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en wij zien u graag nog eens terug.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

prima afhandeling van de klacht

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het is altijd vervelend als er iets niet in orde is met uw aankoop maar wij zijn blij om te horen dat wij uw klacht samen met u naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Mochten wij u opnieuw van dienst kunnen zijn dan horen wij het graag.

De afspraken zijn goed.

De afspraken zijn goed.
Nette levering.

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles volgens afspraak verlopen is en uw order naar tevredenheid bij u is geleverd.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in onze showroom.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Poortvliet kan je niet om heen

Gewoon goed behandeld bij binnenkomst. Koffie met gebak. Rondleiding op deze prachtige afdeling. Geen gevoel dat er iets aangesmeerd wordt. Fantastisch gevoel. Men denkt mee en handelt ernaar. Dikke pluim. Als je hier niet slaagd ligt het aan jezelf. Enthousiaste verkoper. Klasse!

9 juli 2026

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u blij en tevreden bent over de manier waarop u bij ons ontvangen bent en geholpen en geadviseerd bent door onze verkoopadviseur. Daar worden wij ook blij van!

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Maurice maakt het verschil

We komen al heel lang bij Weyts en hebben verschillende fauteuils en bankstellen gekocht. Alle keren zijn we door Maurice geholpen. Met zijn diepe productkennis en charme schetst Maurice ons een prachtig beeld hoe onze nieuwe aankoop zal staan in ons huis. Hij maakt voor ons altijd het verschil. Weyts mag trots zijn op Maurice en hem alle waardering doen toekomen.

15 april 2026

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons en de mooie woorden over onze collega Maurice. Wij zijn erg blij om te horen dat u al vaker volledig naar tevredenheid geholpen bent door hem en hij ook nu weer precies wist waar u naar op zoek was.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop, zullen uw waardering zeker aan hem doorgeven en zien u graag een volgende keer weer terug.

Vriendelijke groet,

Ingrid, Weyts Interieur / Woonboulevard Poortvliet.

Kan niet beter

7 juli 2026

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wat fijn dat we u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tim heeft mij fantastisch geholpen met…

Tim heeft mij fantastisch geholpen met het samenstellen van een hoekbank, salontafels, fauteuil en eetkamerstoelen. Met goede adviezen, humor en meedenkend , thnx!

4 juli 2026

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling en de mooie woorden over onze collega Tim. Wat goed om te horen dat hij u fantastisch geholpen heeft, goed met u meedacht en u goed kon adviseren zodat u de juiste keuze kon maken.

Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe interieur en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altijd correct en vakkundig geholpen

Altijd correct en vakkundig geholpen, afspraken worden nagekomen.

25 mars 2026

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Fijn om te horen dat wij u altijd goed hebben kunnen helpen en onze afspraken zijn nagekomen.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!

Alles goed verlopen chapau

Alles goed verlopen chapau

26 juni 2026

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles goed verlopen is. Daar zijn we blij mee!

Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en u bent van harte welkom om nog eens bij ons langs te komen.

Het is weer gelukt!

Bij het eerste bezoek goede info, technisch en praktisch.
Bij het 2e bezoek liep Verkoper Tim de benen uit zijn lijf.
Meedenken over verschillende mogelijkheden was eindeloos.
Verkoper was vriendelijk en had humor zonder een ander te benadelen.
Kortom, we hebben veel ervaring met Poortvliet en ook deze keer zijn we niet teleurgesteld.

25 juni 2026

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat goed om te horen dat u zich goed heeft kunnen laten informeren tijdens uw eerste bezoek aan ons en u daarna nogmaals langs bent gekomen en onze collega Tim u op een hele prettige manier verder heeft kunnen helpen en adviseren om uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Goed geholpen

Goed geholpen , maar bij deze dure bank had ik meer service verwacht.

12 juni 2026

Svar från Woonboulevard Poortvliet

Hartelijk dank voor uw beoordeling. het spijt ons om te horen dat wij u niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat wij uw gegevens in kunnen zien?

Alvast onze dank.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.