Stor ros til Woodstein 😄 Kan varmt anbefales.🥰 Vores søn på 6 år har bygget med bedstefar, mor og far. Det er et hit hver gang. 👏😃Super spændende at eksperimentere og fine hæfter til med teori og... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Konceptet er rigtig fedt. Dog er de for mange fejl og mangler ifht til prisen. På det første sæt vi fik manglede samlevejledning og alle andre dokumenter. Det lykkedes at få den samlet efter e... Se mer
Fejllevering af ordre. Bestilte 2 stk af deres Adventskalender, men modtog kun 1, hvor fejlen ligger eller hvordan de vil tackle denne sag opdateres senere, men indtil videre fåe de kun en stje... Se mer
Helt geniale byggesæt - hver måned!
Vesterbrogade 35A, 1620, København V, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi har været kunder siden første byggeprojekt, vi elsker det ! Det er en glædelig overraskelse hver måned at se hvad der kommer. Byggeinstrukserne er nemme, ellers er det QR kode til byggevejledning. Kundeservicen er simpelthen så meget i top! Vi modtog ved en lille fejl, den samme pakke vi havde fået nogle mdr forinden. Hurtigt fik vi fat på kundeservice, der samme dag sendte en anden. De er hurtige til at svare. :) Der er timevis af sjov i alle projekterne, for alle medlemmerne i familien.
Ungerne elsker deres raket.
Også selvom deres far lige skulle prøve den, og den røg op på naboens tag
Opdateret 12. juli 2023. Forrige anmeldelse var misvisende pga. fejl.
Vores børn er ellevilde. De glæder sig allerede til den næste pakke.
Det hele er flot og gennemført lavet. Selve fragtkassen er flot dekoreret med små woodstein-tegninger og den vækker med sikkerhed glæde hos børnene næste gang vi modtager en pakke.
Produktet kommer med en fin lille bog med lidt ekstra nyttig info for de nysgerrige og samlevejledningen er nem at følge for alle. Og selve produktet er mindst ligeså sjovt!
Der er virkelig blevet eksperimenteret meget med det allerede!
Super sjovt for hele familien.

Svar från Woodstein
Produktet var sjovt, god kvalitet, krævede samarbejde imellem barnet og de voksne og fungere gentagende gange uden at det blev en mere og mere sørgelig oplevelse.
- super tilfrefs!
Har ikke modtaget noget som helst endnu, men bliver bedt om at lave en trustpilot om produktet

Svar från Woodstein
Rigtig fint, den kom hurtigt og kvaliteten af deres raket eksperiment er super god!
Kan varmt anbefales :)
Vi har været med fra starten og er ikke blevet skuffet en gang.
Dog skal det siges at jeg kom til at bygge det ene sæt uden min datter var med, og det gjorde min datter noget ked af det :)
Hejsa,
Fik bare lyst at skrive, at jeres byggesæt er fantastiske! Virkelig gennemført og lækkert materiale!
Fejl i nogen af produkterne, men overall er de ok. Det var besværligt at afmelde abonnementet og modtog pakker og fik trukket penge igen, og måtte afmelde igen, men skulle oprette mig først før de kunne afmelde mig igen. Dårlig kundeservice.

Svar från Woodstein
Hurtig levering og ok produkt, men jeg kan ikke logge ind på jeres side, hvilket er nødvendigt, da jeg vil afmeldes, så jeg ikke får flere leveringer fra jer. Lidt frustrerende.

Svar från Woodstein
Tak for en helt igennem meget professionel, venlig og kvalificeret hjælp med min guitar. Perfekt resultat på meget kort tid.
Kan klart anbefale jer til andre.
Flot og billigt, dog fulgte der ingen brugervejledning med til at bygge raketten.

Svar från Woodstein
Der var ingen samlevejledning med i pakken med raketten..

Svar från Woodstein
Mine piger elsker deres pakker fra woodstein. De bygger det sammen og har meget sjov med det.
Fin startpakke, men lavalampen var ikke særlig interessant efter et forholdsvis hurtigt byggeri. Men flot produkt!

Svar från Woodstein
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.