En helt igennem positiv oplevelse. Yderst behagelig sælger som svarer på alle spørgsmål og en vognpark som ser velholdt ud. Man føler sig godt behandlet hele vejen gennem handelen. Theo
Det här tycker kunderna
Jeg købte en Citroën C3 hos WM biler og har gennem hele forløbet følt mig tryg og i gode hænder. Klar tale, søde og servicemindede medarbejdere med en ægte interesse i at sætte mig ind i tingene o... Se mer
Företaget har svarat
Min kæreste Sarah og jeg havde fornøjelse af at prøve en Opel Corsa E i WM-biler. Vi blev fanget af det store udvalg af Opel-biler til favorable priser og valgte at give det en chance. Servicen fra... Se mer
Mega kundevenlige og servicemindede! Jeg endte med at købte en flot Corsa-E bil. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med min oplevelse. Personalet var utrolig lyttende til mine behov og hjalp mig med at... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Brugte biler til attraktive priser
Kontaktuppgifter
Københavnsvej 366, 4000, Roskilde, Danmark
- info@wmbiler.dk
- www.wmbiler.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
En helt igennem positiv oplevelse.
En helt igennem positiv oplevelse.
Man føler sig godt behandlet hele vejen gennem handelen.
Theo
Jeg købte en bil i februar 2025.
Jeg købte en bil i februar 2025.
Fik at vide at den havde ny service og var ny synet. Og at den havde helårsdæk på. Det viser det sig så at service ikke har været udført, og er med sommerdæk.
Så nu står jeg med mistet garanti på bilen.

Svar från WMBILER
Professionelle og kompetente medarbejdere
Fantastisk service og virkelig rimelige priser! Det ses og mærkes at det er en kompetent og serviceminded forhandler - jeg er så glad for min bil!
Rigtig god oplevelse med køb af min nye…
Rigtig god oplevelse med køb af min nye bil. Meget pålidelige, og stræber efter at finde den helt rigtige løsning til dig.
Jeg kan kun anbefale dem. 👌🏼👌🏼👌🏼
God oplevelse
God oplevelse, dialog og fleksibilitet fra deres side.
Godt køb.
God, venlig og imødekommende ejer Aftaler overholdt. Fik min nye Corsa e. Nyvasket støvsuget pæn og ren. En god oplevelse.
Tesla Model 3
Købte en Tesla Model 3 fra tidlig 2022 - jeg fik den til en helt retfærdig pris og jeg fik ligeledes en udemærket pris for min gamle bil. - Bilen jeg købte var u mega pæn stand, og jeg har ikke set andet end almindelige brugsspor på en bil der har kørt 50.000km (et par små hakker i lakken og en lille ridse på én fælg)
Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse at handle med Waqas
Virkelige behagelig oplevelse hos WM…
Virkelige behagelig oplevelse hos WM biler. Deres serviceniveau er over det sædvanlig. Venlige og imødekommende sælger. Det kan virkelige undre én, hvor stor forskel der kan være i serviceniveauet. Det kunne de store bilforhandler lære noget af. Vil til hver en tid anbefale deres forretningen.
Fremragende service!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos VM biler. Da jeg kort efter købet opdagede en fejl på bilen, tog de situationen meget seriøst og hjalp mig med det samme. Servicen var imødekommende, professionel og hurtig – præcis som man håber, når man står med et problem.
De sørgede for, at bilen blev undersøgt og udbedret uden besvær for mig, og jeg følte mig tryg og godt behandlet gennem hele forløbet. Det er sjældent at møde så ærlig og hjælpsom kundeservice, og derfor kan jeg varmt anbefale VM biler til andre, der leder efter en pålidelig bilforhandler.
Nem og bekvem køb af bil 😊
Jeg har haft en meget ubehagelig…
Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse med forhandleren.
Fik medhold i Ankenævnet, men de nægtede længe at efterleve afgørelsen, og sagen trak unødigt ud. Jeg måtte inddrage både jurist og fogedret for at få min ret. Ikke en forhandler jeg kan anbefale.

Svar från WMBILER
Rigtig god service hos dem
Rigtig god service hos dem, pålidelige og nemme at arbejde med
100% ærlig anmeldelse
Her får i en helt 100% ærlig anmeldelse. Jeg er 23 år og har lige købt min første bil hos WM biler. Jeg har aldrig nogensinde forstillet mig, at det var så nemt og rart at købe en bil. Hos WM biler, fik jeg både god sparring, en god pris, og hjælp igennem hele processen. Som “ny” i gamet, tænkte jeg det ville være svært, men ikke med WM biler. 10/10 service, ingenting at sætte finger på. Kæmpe kæmpe anbefaling herfra
Sødt og professionelt personale
Købte Tesla Model Y i sidste uge. Godt og professionelt personale. Vil altid anbefale.
It’s a good one to buy a car without…
It’s a good one to buy a car without any hesitation.
This is very good car selling company
This is very good car selling company. I buy today eqa 250 mercedes with great deal. Thank you so much Metin for kind help & service.
Highly recommended.
Super god oplevelse😊
Jeg købte en bil hos WM Biler og har været meget tilfreds. Efter et par uger opstod der en lyd ved fordækket, og da jeg ringede til dem, var de utrolig søde og hjælpsomme. Jeg afleverede bilen og den blev lavet på kun 3 dage – helt uden beregning. Super god service og tryg handel, kan klart anbefales😊
Super professionelt forløb
Jeg har netop handlet bil hos WM biler. Og har fra start til slut oplevet en meget venlig, hjælpsom og imødekommende betjening. Min varmeste anbefaling herfra.
C4 citroen
recommend this dealership to my friends , plus a big thanks to Waqas for the smooth buying process 😀
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.