Wazo Furniture Omdömen

TrustScore 2 av 5

2,2

They are thieves! taking orders and payment then ghosting buyers. Appears their physical stores have closed, website still up and running, taking $ from buyers and not sending out orders or responding... Se mer

Live Edge Ding Table. We received our order from Wazo today. We were a bit hesitant having it shipped across to BC but it arrived in perfect condition. Thank you to JJ who went out of his way to tex... Se mer

J’ai commandé 6 chaises à la fin octobre la livraison était prévue début Décembre. Rendu au 19 Décembre rien reçu et surtout aucune réponse au téléphone ni aucun retour de courriel. Ca sent la fin pou... Se mer

Please be aware that this place is no longer in business, the physical location is closed, and people keep showing up to get their orders but nobody will open the door. They delete the negative review... Se mer

1. Möbelaffär
  2. Butik med vardagsrumsmöbler

Wazo Furniture was started by two recording studio owners that wanted to furnish their studios and home studios with modern chairs at an affordable price. Turned out they also had friends in film editing, and web design that wanted the same chairs for their creative spaces. So they made contact with some of the best chair replica manufacturers in China and started importing them just to sell at a fair price to their creative peers..

Dålig

TrustScore 2 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

J’ai utilisé le service de rendez-vous…

J’ai utilisé le service de rendez-vous par vidéo avec Dina pour lequel j’ai fait la demande la journée même! J’ai partagé à l’avance quelques questions et au moment de l’échange vidéo, le mobilier pour lequel j’ai un intérêt était bien agencé. Dina a pris le temps de répondre à mes questions et me montrer visuellement les meubles convoités. Elle a préparé ma commande et m’a transmise le lien par courriel afin que je puisse la compléter. Un super service à distance en ce qui concerne les rendez-vous virtuel!

6 januari 2024