VW Aalestrup Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ingen påtrængende sælger, ingen arrogance. Ingen fornemmelse af provisionssalg. Bare helt igennem en god oplevelse og kundeservice langt over gennemsnittet. Vi købte ny bil (og skulle af med den g... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte for et par måneder siden en Polo hos VW Aalestrup. Fra første øjeblik var det en helt ekstraordinær god oplevelse. Servicen var i særklasse, hele vejen fra prøvetur til afhentning af bilen. Bl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sælger (Thomas) gav sig god tid til at svare på vore spørgsmål, både før og efter vi købte bilen. God til at informere løbende om, hvornår vi kunne forvente at få bilen leveret. En på alle måder tilfr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De bedste anbefalinger sendes hermed til Egon Hansen og Søn i Aalestrup. Har gennem de sidste 11 år benyttet deres værksted, til samtlige reperatiner på mine biler, ALT er HVER GANG udført til U/G o... Se mer

Företagsinformation

1. Bilhandlare
  2. Bilförsäljning
  3. Återförsäljare av motorfordon
  4. Återförsäljare av begagnade bilar

Informationen kommer från olika externa källor

I vores salgsafdeling, finder du de nyeste Volkswagen modeller og et bredt sortiment af brugte biler. Vi råder også over et autoriseret V

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fantastisk service

Har netop hentet ny bil hos VW Aalestrup. Helt fantastisk service fra første øjeblik. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Her køber jeg helt sikkert også min næste bil. 5 store stjerner herfra.

12 februari 2021

Et godt sted

Et af de bedste steder at få lavet sin bil!
De genkender og husker mig, de er seriøse og yder god en suveræn service udover det forventelige.

24 juli 2018

God oplevelse

Jeg kommer fra Aalborg og har helt bevidst valgt VW Aalborg fra. Jeg har til gengæld hørt utrolig meget godt om Aalestrup, jeg ser mange folk der anbefaler dem.
Jeg vidste hvilken bil jeg skulle have og jeg må sige at det var en meget professionel sælger jeg snakkede med. Han kunne hurtigt fornemme hvilke behov jeg havde og han prøvede ikke at pådutte mig at købe ting jeg ikke var interesseret i. Jeg gik derfra med en følelse af at det var en god handel.

God service og man føler sig ikke bare som en kunde som sælgeren skal sælge så meget til som muligt, man havde en dialog og sælgeren satte sig ind i mine behov og der var plads til at "hyggesnakke" og grine, hvilket giver en bedre oplevelse og en bedre følelse i maven af, at man handler det rigtige sted.

1 maj 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service og kvalitet i top

Jeg har i flere år brugt VW i Aalestrup til mine biler. Er altid blevet mødt med en rigtig god service fra personale. Og udføring af service på bilerne har været til UG.
Kan på det varmeste anbefale andre at bruge VW Aalestrup :)

10 maj 2016

10 års seriøs og professionel rådgivning

De bedste anbefalinger sendes hermed til Egon Hansen og Søn i Aalestrup.
Har gennem de sidste 11 år benyttet deres værksted, til samtlige reperatiner på mine biler, ALT er HVER GANG udført til U/G og i en tone som jeg godt kan lide, f.eks. at jeg må kigge med på værkstedet, mens mekanikeren er igang! Man føler sig kort sagt VELKOMMEN hos VW i Aalestrup.

26 februari 2015
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Advarsel

Ved første besøg på værksted, blev bilen skadet med stenslag på kølerhjem, venstre forskærm og dør. Da det var vinter med meget salt på vejene, blev jeg først opmærksom på det efter nogle dage. Da jeg kontakte værksted, benægtede de alt.
Jeg var så heldig at have en forsikring uden selvrisiko, så det kostede mig ikke noget.
Hvis man tør bruge værksted kan jeg kun anbefale dig at tjekke din bil for skader inden afgang fra værkstedet.

27 januari 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det bedste vw værksted jeg kender.

Har igennem en del år (siden 2000 - næsten uafbrudt) fået serviceret og repareret vw og skoda. Jeg får altid en god behandling. Da jeg kommer mere end 80 km fra værkstedet, er det bl.a. vigtig for mig at de tager bilen med det samme, da jeg ofte venter. Jeg har gentagne gange oplevet at den er kørt på lift inden jeg er gået derfra. værkstedet er helt igennem faglig kompetent, og er altid parat til at lytte og give hurtig tilbage melding. Jeg kører gerne turen for den gode betjening, og så gør det hellerikke noget at de er blandt de billigste vw værkstedet. Jeg anbefaler gerne vw forhandler, Egon Hansen og Søn i Ålestrup.

7 november 2013
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Grotesk dårlig værksted / forhandler

Jeg har købt en Golf 6 TSI Highline ved VW Aalestrup, som er meget fejl behæftet. Bilen var ny ved køb, og jeg har i 2 år kæmpet med at få VW værksteder / importør til at udbedre fejl. Ingen af partnere tager noget ansvar for at få udbedret fejl. Fejl bliver afvist gang på gang som konstruktionsmæssigt betinget eller grundet bilen er lavet af forskellige materialer.
Fejl er som følger (alle afvist):
- Periodisk starter motor sygeligt op med meget høje og hoppende omdrejninger, dette varer 2-3 minutter inden motor er nede i normale tomgangs omdrejninger.
- Hvis jeg vælger at køre i de 2-3 minutter hvor den har sin sygelige opstart, er det med en meget ujævn motorgang hvor det er soleklart at den får en forkert benzin blanding,
- Så snart det bliver tørt og varmt i vejret, begynder samtlige gummilister i alle døre at knirke og knage.
- Når solen skinner på sider af bilen, står begge sideruder og afgiver meget irriterende knæklyde.
- I vinter periode er der en mystisk lyd fra instrument bord (som en syg elektrisk enhed)
- Periodisk voldsomme klunk/klank lyde fra undervogn.
VW Aalestrup har nægtet at udbedre fejl, og jeg bliver bare beskyldt for at tale usandt når jeg fortæller om problemer. Det er den oplevelse jeg hele vejen har oplevet ved VW, hvis det man oplyser ikke stemmer overens med VW’s norm, lyver man. De er som værksted slet ikke lydhør over for det man fortæller.
Da jeg igennem 2 år har kæmpet for at få fejl udbederet, men at enten det ikke er lykkedes værksted eller blevet afvist som konstruktionsmæssigt betinget, bad jeg forhandler om at tag bilen tilbage, men det blev også afvist. Når jeg som forbruger har været i gennem sådan et forløb kan jeg kun på det kraftigste advare mod sådan en forhandler / værksted. Desuden kan jeg kun på det kraftigste advare mod at købe VW.
Jeg har ellers selv kørt VW i mange år, hvor jeg var tilfreds indtil jeg fik købt Golf’en. Jeg var derfor meget tålmodig i starten da jeg havde en forventning om at fejl naturligvis blev udbedret, men jeg tog voldsomt fejl. Når først man har lagt penge, er du som VW ejer helt på egne ben.

7 februari 2013
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.