vuurtafelwebshop.nl Omdömen 15

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Het advies en de uitleg over de

Het advies en de uitleg over de verschillende mogelijkheden was zeer uitvoerig ,als gevolg hiervan hebben wij een goede beslissing kunnen nemen , zijn zeer blij met ons cosi vuurtafel, we gaan hier zeker nog een keertje shoppen , ik kan iedereen vuurtafelwebshop van harte aanbevelen.

28 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Ons blad van onze vuurtafel is helemaal

Ons blad van onze vuurtafel is helemaal niet meer netjes door het vocht dat onder de hoes is gekomen. Wij hebben al eerder geprobeerd om contact met het bedrijf te krijgen, maar zonder succes. We blijven het proberen, totdat er een oplossing is.

23 mars 2026
Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

bestelling via Vuurtafelshop.nl

In januari een vuurtafel besteld via de website bij Vuurtafelshop.nl. Na verschillende mailtjes met de vraag wanneer deze geleverd zou worden, geen reactie. Uiteindelijk 1x mail gekregen, met een antwoord dat we de dag erop meer info zouden krijgen. Niets dus. Verschillende keren proberen bellen, krijg ik niemand aan de lijn... Ik vrees dat we ons geld kwijt zijn.... :/

Helaas is dit weer een van de onbetrouwbare website. eigenaar (André Brandsma) met veel andere websites loungeplanet vuurtafelwebshop brandsmalastechniek .123laswinkel etc.Check it out!!

Oplichting eerste klas.

23 mars 2026
Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Eindelijk mijn vuurtafel!

Net uit de doos gehaald en de Cosiloft ziet er goed uit. Hij past perfect in mijn tuin.
Kwaliteit voelt solide aan, alles zit goed in elkaar. Ik ben blij dat ik hem gekocht heb.

4 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Bestelling geplaatst en geleverd.

Naar aanleiding van een email met de vraag mijn ervaring te delen laat ik deze review achter.
Na telefonisch contact heb ik mijn vuurtafel op 11 januari besteld, deze is een week later geleverd.
Het product is zonder beschadigingen aangekomen en werkt naar behoren.

11 januari 2026

Vuurtafelwebshop.nl opgelicht

Update 13-01-2026:
Gister nogmaals geprobeerd te bellen, tot mijn verbazing kreeg ik nu wel dhr brandsma aan de lijn. Hij heeft het nagekeken en aangegeven dat de retourbetaling binnen een half uur aan mij gedaan zou worden. Ik heb het geld daadwerkelijk binnen deze gestelde termijn retour ontvangen. Vandaag werd ik gebeld door de heer Brandsma na aanleiding van deze review die ik had gegeven en dat hij zich dus geen oplichter vind. Ik heb duidelijk aangegeven dat de werkwijze van geen reactie op order, niet kunnen leveren of retour betaling het doen ogen dat dit bedrijf niet volgens de wettelijke regels werkt. En dat ik zeker het gevoel heb gehad dat ik mijn geld kwijt was. Hij kon dit begrijpen, maar vroeg mij toch om de review te herzien. Bij deze heb ik dus mijn update gegeven, ik heb mijn geld terug maar de werkwijze is nog steeds niet correct. De aangifte die ik reeds had gedaan heb ik ingetrokken.

Opgelicht door dit bedrijf bij de aankoop van een vonken rooster. Er kon opeens niet geleverd worden. Er zou geld teruggestort worden maar tot op heden niets ontvangen. De aangifte is per vandaag de deur uitgegaan. Politie heeft al meerdere aangiftes binnen dus hopelijk wordt er nu werk van gemaakt.

7 januari 2026

Wees gewaarschuwd,

Wees gewaarschuwd,
Doe aangifte als u wordt belazerd!!!

ww.consuwijzer
ww.politie
ww.fraudehelpdesk
En natuurlijk de rechtsgang.

Geen levering binnen de afgesproken termijn ook daarna geen levering. Zeel slecht of niet bereikbaar en na veel mail 1 reactie. Geen duidelijkheid over de leverdatum. Oplichting eerste klas.

12 oktober 2025

Oplichters

Ik heb voor een order betaald, en die is niet geleverd. Contact met bedrijf is onmogelijk. Telefoon word niet opgenomen en geen reactie op mails. Ik probeer al weken contact te krijgen zonder resultaat. Had ik maar van te voren gekeken op Trustpilot.... Is wel een bestelling van 300 euro

22 augusti 2025

Product niet ontvangen

Product wordt na 6 weken nog steeds niet geleverd. Telefonisch contact blijkt onmogelijk. Op diverse tijden gebeld maar er wordt niet opgenomen. Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben.

28 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Betaald maar geen product ontvangen.

17 oktober een sidetafel online gekocht en betaald waarop een week levertijd was. Nu, bijna 3 weken later is die nog niet binnen. Tevens geen bericht dat die verzonden zou zijn of dat ĂŒberhaupt voor welke reden dan ook later verzonden zou worden.
Een paar keer gebeld en je wordt automatisch doorverbonden naar een andere nummer die ook niet wordt opgenomen. Bericht achterlaten via hun contact formulier blijft onbeantwoord.
Uiteindelijk iemand aan de telefoon gekregen die in aan het rijden was en heel slecht te verstaan/horen was. De beste meneer zou het na het weekend zodra die op kantoor was het uitzoeken en mij terugbellen.
Uiteraard is dat niet gebeurt. Wederom weer gebeld en het verhaal begint opnieuw..
Wellicht een oplichting. Zal binnenkort een aangifte moeten doen.

4 november 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer