VS AUTOMATIC A/S Omdömen 172

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Selvom det var fredag d. 13 blev det alligevel en god dag, lys forsvandt i halvdel af hus v. 18 tiden og lugt af røg v hoved tavle, fik ringet til vs. Automation Døgnvagt. Elektriker Sebastian lokalis... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig kommunikation. Kom og gik som vinden blæste, uden forklaring. Pris højere end aftalt. Havde lovet varsel hvis arbejdet oversteg et vist beløb. Det skete ikke.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Servicen er i top, og der er altid stor forståelse for, hvor vigtigt det er at få bilen hurtigt på vejen igen. Som selvstændig er jeg dybt afhængig af... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde dårlig oplevelse med alarmselskab gennem 15 år ifm. et indbrud, så vi valgte at gå lokalt (læs: VS Automatic), og det har vi bestemt ikke fortrudt. Super service, går ikke før alt virker, mere... Se mer

Företagsinformation

5. Leverantör av säkerhetssystem
  6. Leverantör av termisk energi

Om VS AUTOMATIC A/S

Skrivet av företaget

Din pålidelige partner inden for el og automation

Hos VS Automatic kombinerer vi mere end 25 års erfaring med en dyb forståelse for elinstallation, automation og energioptimering. Vi leverer professionelle og skræddersyede løsninger til både private kunder og virksomheder – altid med fokus på kvalitet, pålidelighed og værdiskabelse.

Vi hjælper vores kunder med alt fra klassiske elinstallationer i hjemmet til avancerede automationsløsninger i industrien. Uanset opgavens størrelse er vores mål det samme: at skabe langtidsholdbare løsninger, der gør hverdagen lettere og mere effektiv.

Vores kompetencer dækker blandt andet:

• Installation og service af el i boliger og erhverv
  • Automatisering og robotteknologi
  • Styrings- og overvågningssystemer
  • Energioptimering og bæredygtige løsninger

Vi lægger stor vægt på samarbejde og inddrager altid vores kunder i processen fra start til slut. Vores teknikere og specialister arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov og sikre, at løsningen passer præcist til din virksomhed eller bolig.

Vores mange tilfredse kunder er beviset på, at vi leverer det, vi lover – og mere til. Vi er stolte af at være en pålidelig og langsigtet samarbejdspartner, som du trygt kan stole på, uanset om du skal bruge en simpel installation eller en kompleks automationsløsning.

🔗 Besøg vores hjemmeside på www.vs-automatic.dk og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tage næste skridt – både privat og professionelt.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Hurtig handling

Hurtig handling

20 februari 2026

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os meget at høre, at du oplevede hurtig handling fra vores side. Det betyder meget for os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

fik monteret ny emhætte og aftræksrør

fik monteret ny emhætte og aftræksrør. Hurtig og effektiv og dygtig montør

23 januari 2026

Hej Tom A,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os meget at høre, at du oplevede monteringen af din nye emhætte og aftræksrør som hurtig og effektiv, og at vores montør leverede et godt stykke arbejde.

Vi giver selvfølgelig din ros videre til montøren, der var ude hos dig – det betyder meget for os alle sammen.

At fejlen blev fundet.

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner ⭐

Det glæder os, at vi fik fundet fejlen og genskabt strømmen på dit kontor – det er altid vores mål at få driften hurtigt tilbage på sporet.

Hvis der er noget i forløbet, vi kunne have gjort endnu bedre, så vi kan fortjene den sidste stjerne næste gang, hører vi meget gerne fra dig. Din feedback er vigtig for os.

hurtig og effektiv

Hej Ingelise,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner ⭐

Det glæder os at høre, at du oplevede os som hurtige og effektive – det er noget, vi prioriterer højt i vores arbejde.

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre en anden gang, så vi kan fortjene den sidste stjerne, hører vi meget gerne fra dig. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os og sætter stor pris på ærlig feedback.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid en fremragende service af dygtige…

Altid en fremragende service af dygtige medarbejdere som er meget service minded

6 februari 2026

Hej Claus,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever en fremragende service fra vores dygtige og servicemindede medarbejdere. Det betyder meget for hele teamet.

Alt var godt

Hej Kurt,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os meget at høre, at alt var godt. Det betyder rigtig meget for os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig "udrykning" og behagelig…

Hurtig "udrykning" og behagelig elektriker.

31 december 2025

Hej Flemming,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en hurtig “udrykning” og en behagelig elektriker. Det betyder meget for os.

Intet at bemærke

30 januari 2026

Hej Flemming,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner ⭐

Det glæder os at høre, at der ikke var noget at bemærke, og at forløbet levede op til forventningerne.

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, hører vi meget gerne fra dig.

Fint arbejde

2 flinke lærlinge ordnede det hele.
Så det var som det skulle være

8 februari 2026

Hej Ib,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os meget at høre, at arbejdet blev udført fint, og at vores to lærlinge tog sig godt af opgaven. Det er dejligt at høre, at alt var, som det skulle være.

Tak for tilliden – og du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med noget 😊

Fin service

8 februari 2026

Hej Elin,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og installation af din nye opvaskemaskine, og at du oplevede servicen som fin.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Maget tilfreds den unge Dame der va her…

Maget tilfreds den unge Dame der va her Flinke behadelig næstegang vi skal Bruge for hjælp ringe vi til ja

20 januari 2026

Hej Bent,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du var tilfreds med den unge dame, der var ude hos dig. Vi sætter stor pris på, at du vil kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp fremover 😊

Jeg er meget tilfreds.

Fin service
Lige fra første kontakt på telefon, til opfølgning og problemløsning.
Montøren var meget kompetent og løste opgaven

27 januari 2026

Hej Niels,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os virkelig meget at høre, at du har været tilfreds med hele forløbet – lige fra den første kontakt på telefonen til opfølgning og problemløsning.

Vi er også glade for, at montøren levede op til dine forventninger og løste opgaven kompetent. Den samlede oplevelse betyder meget for os.

Tak for tilliden, og du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe med noget 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Først vil jeg give jer ros for at i vil…

Først vil jeg give jer ros for at i vil servicere på en ø, derefter hurtig og super godt arbejde udført tillstor tilfredshed.

22 januari 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du satte pris på, at vi kunne servicere på Endelave, og at hele forløbet med installationen af dine to luft-til-luft varmepumper levede op til dine forventninger.

Vi er glade for, at arbejdet blev udført hurtigt og til fuld tilfredshed. Det er vigtigt for os, at både løsning og udførelse fungerer optimalt i hverdagen.

Vi havde besøg af Mathias i Horsens

Vi havde besøg af Mathias i Horsens, og fik en helt igennem professionel behandling. Mathias var utrolig kompetent, og gjorde sig rigtig umage med at forklare tingene så vi forstod det. Ham vil vi uden tvivl vælge fremover😊

12 januari 2026
Omdöme utan inbjudan

Hej Janne,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os virkelig meget at høre, at I havde en god og professionel oplevelse med Mathias i Horsens. Det er dejligt at høre, at han tog sig tid til at forklare tingene grundigt og på en måde, der var til at forstå – det er præcis sådan, vi ønsker, at det skal være.

Vi giver naturligvis jeres ros videre til Mathias. Tak for tilliden, og vi glæder os til at hjælpe jer igen fremover 😊

Henrik!

Henrik!! Er the man

19 januari 2026

Hej Adam,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Dejligt at høre, at Henrik gjorde et godt indtryk – han er virkelig en stærk del af teamet, og vi giver helt sikkert din ros videre til ham.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, og du er altid velkommen igen 😊

Gennemført arbejde

6 januari 2026

Hej Viggo,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Det glæder os at høre, at du oplevede arbejdet som gennemført. Den feedback sætter vi stor pris på.

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, er du altid velkommen til at give os besked – vi arbejder løbende på at blive endnu bedre.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid flinke at snakke med.

Altid flinke at snakke med.

4 januari 2026

Hej Poul,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os meget at høre, at du oplever os som flinke og rare at snakke med. Det betyder meget for hele teamet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dygtig montør og venlig kontor dame.

Selv om jeg ikke fik lavet min ovn er det ikke noget jeg kan klandre firmaet for. Hurtig og professionel hjælp.
Firmaet har altid hjulpet mig både i mit tidligere arbejde og privat.
Vh . Rene.

6 januari 2026

Hej Rene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det betyder meget for os at høre, at du oplever både en dygtig montør og en venlig betjening fra kontoret. Også tak for din forståelse i forhold til ovnen – vi sætter stor pris på din tillid og din måde at se tingene på.

Det glæder os især, at du gennem tiden har haft gode oplevelser med os, både i dit tidligere arbejde og privat. Den slags relationer betyder rigtig meget for os.

Tak fordi du altid vælger os – og du er selvfølgelig altid velkommen, hvis vi kan hjælpe igen 😊

god oplevelse

god oplevelse

3 december 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder rigtig meget for teamet.

Hurtig hjælp

26 december 2025

Hej Jørn,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os at høre, at du fik hurtig hjælp hos os. Det betyder meget for teamet.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.