Voordeeltafels Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Twee jaar geleden naar tevredenheid een tafel besteld. Echter komt er nu roest door de coating van het frame heen terwijl de tafel al die tijd droog heeft gestaan. Na meerdere pogingen (e-mail, 2maa... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pure oplichterij. In mei bestelden we hier een tafel, bank en onderhoudset. We zijn ondertussen bijna september en hebben nog steeds geen onderhoudset en onderstel mogen ontvangen. Het contact verl... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Nadat ik een bestelling had geplaatst van een buitentafel. Ging ik opzoek naar reviews, daar schrok ik wat van. Maar gelukkig had ik betalen bij aflevering gekozen. Maar zorgen voor niks gelukkig. Net... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het persoonlijke contact met Jacqueline tijdens de bestelfase was superfijn. Samen zijn we tot de oplossing gekomen. Levering was keurig op tijd, aardige jongens. Montage was simpel. We zijn superblij... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Möbelmakare
  2. också i
  3. Utemöbler

Skrivet av företaget

ECHTE AMBACHT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN!!!!!! Of je nu gaat voor één van onze binnentafels of tuintafels bij Voordeeltafels krijg je super hoge kwaliteit voor mega scherpe prijzen. Of je nu gaat voor de standaard maten of voor ons maatwerk bij ons ben je aan het juiste adres. Wil je graag advies, onze medewerkers staan voor je klaar. Via onze chat, e-mail en telefoon, maar ook in de winkel met een lekker kop koffie of thee helpen zij jouw unieke tafel samen te stellen. Of het nu gaat om de vorm, de kleur of het onderstel, wij helpen je graag verder.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top bedrijf

Na een aantal winkels bezocht te hebben bij Voordeeltafels onze meubels besteld. Alles kon zonder probleem op maat en naar onze wens gemaakt worden. Na 4 weken werden onze meubels al geleverd door 2 aardige bezorgers en hebben zelfs onze oude tafel in de schuur gezet.

Wij zijn super tevreden met onze meubels en de service. Een absolute aanrader!

10 februari 2020

Toegezegde terugbetaling blijft uit

Na ontvangst viel, naast een scheur over de gehele lengte van de tafel, de kwaliteit van de tafel ons tegen. In overleg met Voordeeltafels besloten deze op eigen kosten te retourneren. Door Voordeeltafels in goede staat terugontvangen en bevestigd dat aankoopbedrag wordt teruggeboekt. Sinds retour door hen ontvangen is (d.d. 06-12) wekelijks telefonisch contact met verkoopmanager Jeroen waarin hij aangeeft dat de creditnota geagendeerd staat maar nog altijd geen geld terug op onze rekening. Ik wil z.s.m. mijn geld terug.

14 januari 2020

Nooit meer!

Ze leveren niet! Wacht sinds maanden op levering, ze informeren niet, bellen niet, laten je aan je lot over. Bestel er niet!

12 januari 2020

Goed en vriendelijk geholpen😊

Goed en vriendelijk geholpen. Duidelijke website met mooie foto’s. Online een eiken Boomstamtafel met spinne poot besteld en na 3weekjes wachten werd ik al gebeld om een leverdatum af te spreken, toevallig kon het direct die dinsdag al geleverd worden.

Heel erg blij met de tafel! Het is zoals het op de site is afgebeeld maar toch nog iets mooier! hihi😊

Hartstikke bedankt Voordeeltafels!

23 november 2019

Super leuk bedrijf!

Super leuk bedrijf! Veel keuze en aardig personeel. Goed geholpen in de winkel en later online besteld. Duidelijke website met ook weer veel keuze. Tafel en bankje besteld en vorige week geleverd gekregen. Heel erg blij mee!😁

3 november 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed bedrijf ik kan het niet anders…

Goed bedrijf ik kan het niet anders zeggen. Fijn geholpen via de chat service in de winkel en na georiënteerd te hebben online besloten om een rit van 2 uur te maken naar de winkel. Daar onder genot van een kopje koffie het assortiment met bewondering aanschouwd, echt prachtige handgemaakte producten. We waren er al snel uit en hebben een boomstamtafel besteld met stalen U poten antraciet gepoedercoat.

Na ongeveer 4 weekjes werden wij gebeld dat de tafel klaar stond voor afleveringen en hebben we het gepland voor afgelopen vrijdag.

Wij zijn erg tevreden met de tafel en het is boven onze verwachting!

2 november 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.