Lekker die aanbieding van asperges . Gaat in op 23-04. Nou nee, Almere Filmwijk alleen bruine zooi, Almere Noorderplassen alleen een lege bodem in het kratje. De aanbieding ging vandaag in. Helemaal n... Se mer
Det här tycker kunderna
Lange wachtrij. Extra kassa zou open gaan. Naar de te openen kassa gegaan. Lange tijd niemand bij die kassa. Zo lang dat klanten die achter mij in de rij stonden bij de eerste rij , eerder geholpen... Se mer
Vomar mosplein Bijna elke keer na het boodschappen doen is er van alles over de datum! Gisteren was het vak van de liefmans perzik biertjes op, vandaag bijgevuld. Dus dan verwacht je dat er in... Se mer
Bij de Vomar Schouwenaarsstraat B’wijk…
Bij de Vomar Schouwenaarsstraat B’wijk was alle Campina yoghurt 1+1gratis gekocht en er werden er 2 berekend, was biologische yoghurt , andere waren
op en er stond ook nergens dat dit uitgezonderd was
Teruggegaan en als antwoordvan een onvriendelijke vrouw, wij nemen geen versproducten terug ,en geen geld terug of omruilen
Leuke aanbiedingen bij Vomar
Paaseitjes van vorig jaar?
Vandaag kocht ik twee zakjes paaseitjes, merk Gwoon.
Na openen thuis zag ik dat er
een witte waas op de chocolade zit en de smaak valt tegen. De houdbaarheid verloopt in juni 2026, over 4 maanden.
Ik kan me vergissen maar ik heb sterk de indruk dat de niet verkochte paaseitjes van vorig jaar weer in de schappen liggen.
Lege schappen
Ik ging net voor de zoveelste keer Hertog Jan halen bij de Vomar in Assendelft. Kwam dus weer alleen met een statiegeldbonnetje bij de kassa
Vomar Helmlaan Heemskerk, geen voorraad, bende, triest.
Graag wil ik mijn grote onvrede uiten over mijn bezoek aan uw filiaal aan de Helmlaan in Heemskerk van vanochtend 5-2-2026 rond 08:00 uur.
Wat ik aantrof was werkelijk teleurstellend.
Er was nauwelijks brood op voorraad, de schappen waren vrijwel leeg en er was amper keuze.
Daarnaast was de winkel zelf één grote chaos: overal kratten, karren en rommel, waardoor ik goed moest opletten waar ik liep.
Het zag er slordig, ongeorganiseerd en totaal niet klantvriendelijk uit.
Tot mijn verbazing was er nagenoeg geen personeel aanwezig op de winkelvloer.
De enige medewerker die ik zag, stond vakken te vullen zonder bedrijfskleding, met een pet op en daarover een hoodie.
Dit oogt bijzonder onprofessioneel en past absoluut niet bij wat je van een supermarktketen als Vomar mag verwachten.
Helaas is dit niet de eerste keer dat mij dit opvalt.
Het lijkt erop dat klantgerichtheid steeds minder prioriteit krijgt in dit filiaal, alsof men er alleen maar staat omdat het moet.
Het is pijnlijk om te zien hoe een winkel die ooit zo netjes, overzichtelijk en prettig was, in rap tempo achteruitgaat.
Ik hoop dat u deze klacht serieus neemt en maatregelen treft om het niveau van dit filiaal weer op het gewenste niveau te krijgen.
Als klant verwacht ik een schone, nette winkel met beschikbaar personeel en voldoende voorraad, zeker op een tijdstip dat de winkel al geopend is.
Zouden gister middag bellen over me…
Zouden gister middag bellen over me sollicitatie laten ook niks netjes weten via de mail of belletje !! Kleine 2 minuten moeite
Wat een LUCHT ! ! !
De Vomar in de Rijnstraat weer hoor. Ik had het al eens eerder opgemerkt maar in de tussentijd is het nog erger geworden. De roti die ik voor een nep roti niet eens zo slecht ''vond'' hebben ze de pannenkoek die erbij hoort, zogenaamd opgevouwen maar wat blijkt, het is gewoon een driehoekig stukje pannenkoek, meer niet. De boerenkoolstamppot zitten ogenschijnlijk twee gehaktballen bij maar het blijkt gewoon één doormidden gesneden gehakbal met de platte kant naar beneden zodat het er twee lijken. De bami met kip met saté vond ik altijd wel te hachelen maar nu zit er opeens een deuk in het bakje waar de saus met kip in hoort maar door die deuk zit er amper iets in. Wat een misleiding allemaal. Nu nog even een ranzig detail, er loopt vakkenvuller rond en vandaag viel het me voor de derde keer op dat er een erg onfrisse stank om die jongen heen hangt. Echt, niet te harden. Misschien kan hij er niets aan doen, met de bedrijfskleding aan ziet hij er netjes uit maar jakkes. Een diepe kaas achtig lichaamslucht. Kom er net vandaan en ik ruik het nog. Zoals ik al zei, het is de derde keer dat het me opvalt bij die jongen dus dan zit het niet tussen m'n oren. Oh ja, ook zo vreemd en ook meer dan eens opgevallen. Ik wil een televisiegids kopen, die loopt zeg maar van zaterdag tot en met vrijdag maar die krijgen ze soms pas op maandag. Soms krijgen ze helemaal geen gids maar laten de oude gidsen die letterlijk een week over tijd zijn gewoon liggen voor de verkoop. Na de zoveelste keer pak ik de hele stapel en overhandig het aan een medewerker. Die moeten terug. Ik zeg dat ze overtijd zijn. Niets mee te maken. Ik zeg, dat is oplichterij en volkomen krankjorum. En toch kom ik er nog regelmatig want ze hebben wel producten die andere ketens weer niet hebben maar de tijd dat ik er met plezier kom ligt al een tijdje achter me.
De prijs van mini maande verband ( 20)…
De prijs van mini maande verband ( 20) is van 1.72 in één keer naar 2.19 gestegen. Waar komt deze prijsverhoging vandaan?
Wat een onbeschoft chagrijnig personeel…
Wat een onbeschoft chagrijnig personeel hier zeg bah bah
Verschrikkelijke supermarkt
Verschrikkelijke supermarkt. Mijn dochter ging daar werken als kassa medewerkster en een van de leider Mevrouw Kok ging zomaar geld graaien in haar kassa en mijn dochter krijgt daar de schuld van . Ze was daarmee op staande voet ontslagen !!! Belachelijke zonder gehoord te worden !!!!!
Superketen Vomar heeft een pracht…
Superketen Vomar heeft een pracht korting op gebak voor jarigen. Ruimschoots voor mijn 81e verjaardag hield dat in, dat je geen klein gebakje moet kopen, omdat daarmee de korting op of rondom de verjaardag zelf al is opgebruikt. Aldus is een ' geweldig' verjaars gebaar om als aktie meerdere taarten te kunnen kopen volledig VERPEST!
Zelfs de teruggave van aankoop van het mini kleine taartje leverde geen nieuwe activering van deze geweldige Vomar aktie op......!
Vomar is niet bereid de activering opnieuw te regelen.
Wat een 'LEUK' VOMAR verjaardagscadeau.
Stop met dit soort acties...!
Vr gr
Anton Siedsma
Vandaag geholpen door Marianne werkzaam…
Vandaag geholpen door Marianne werkzaam bij de Vomar Paul Krugerkade (tijdelijke locatie).
Bood bijstand bij het invullen van de voordeelpas. Zeer professionele en klantvriendelijke medewerkster die meedenkt met de klant.
Marianne bedankt, je bent een topper 🌸
Dagacties
Ze maken reclame over de dag acties.
Maar de producten van de dag acties zijn nooit in de winkel beschikbaar en nooit geleverd.
Wat raar is dit!
ongeregeld shit systeem
algemene ervaring van service in winkel tot aan de app toe is gewoon slecht stelletje prutsers die op de hoofdkantoor werken je zouden de klanten kans moeten geven om hun klachten makkelijk aan te geven wellicht dat jullie dan inzien hoeveel er daadwerkelijk fout gaat maar dat is alleen als men de service wilt verbeteren en dat is helaas niet echt het geval.
De Vomar behandeld personeel slecht
De Vomar behandeld personeel slecht, raakt het personeel aan, scheld tegen het personeel, ze onslaan je als je heel even te langzaam bent omdat je nieuw bent en ze kunnen niet omgaan met mensen die het een of t ander hebben want je moet gewoon verder werken als het niet goed gaat met je mental health.
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk persooneel, vieze winkel, passen kortingen niet toe, embalage bonnen worden niet gescand (meerdere keren), waarna ze ‘niets’ voor me kunnen doen. Al met al een waardeloze vestiging (Ostadelaan in Alkmaar). Geen reacties op klachten. Ik ga er niet meer heen.
Vals adverteren..misleid de consument
Vomar adverteert al lang met de z.g. “Dag knallers”
Tot mijn grote schrik is dit een valse misleidende reclame. 2 weken terug nog was de Dinsdag knaller Vergeer kaas..&5.99. Per stuk..inmiddels is de kaas
Prijs weer omhoog gegaan en word aangeboden als
“ vaste” lage prijs van € 6.99 per stuk.
Dat een prijs omhoog gaat…kan..is niet in strijd met… maar adverteer deze dan NIET als “ vaste lage prijs,
Want dat is absoluut niet waar.
Snelste service? Marketingpraat!
Dit is hoe Vomar met klanten omgaat: negeren, traineren en daarna achter “regels” schuilen. “Snelste service”-garantie? Vergeet het maar. Je kunt aan alle voorwaarden voldoen, het direct melden, en alsnog word je aangekeken alsof je lucht bent — door kassière én filiaalmanager. Daarna dien je een klacht in, hoor je 13 dagen niets, bel je klantenservice en krijg je: “ligt bij de filiaalmanager.” Dezelfde man die je al negeerde moet dus zélf bepalen of hij fout zat. En als je zegt dat je foto/filmbewijs hebt, krijg je te horen dat filmen verboden is. Natuurlijk — dan is het altijd jouw woord tegen dat van hen.
Voor mij is het klaar: vaste klant kwijt. En ik raad iedereen aan om “garanties” van Vomar vooral als marketingpraat te zien.
Wat een manager met kerst heel asociaal…
Wat een manager met kerst heel asociaal meerdere mensen waren 4e in de rij altijd gedonder met vullen voooral op zaterdag jullie moeten je borden weg halen en geen drank verkopen aan jongeren wat jullie nog steeds doen!!!!vlees 8 van de 10x verrot kan je weer terug
Misleiding en oplichting
Meermaals geen korting toepassen die wel wordt gemeld in de winkel. Daarnaast misleiding door producten die niet in de korting zijn tussen de kortingproducten te leggen.
1 tel misleiding
1 tel oplichting
Elke keer weer. Gaat dan wel om kleine bedragen, maar principe is goud. Nooit meer bij deze winkel.
ontbreken van prijzen.
Dat er heel vaak geen prijzen op/bij producten staan, is meerdere keren gemeld maar men doet er niets aan, zeer frustrerend.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.