Vloerenvoordelig.nl Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Super tevreden over de service, klantgerichtheid medewerkers (Twan), mooie kwaliteit vloeren, veel keus, goede prijs! Na het leggen van de PVCvloer beneden viel hij in eerste instantie tegen tov de en... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zeer scherpe prijsstelling t.o.v. andere leveranciers. Prettig telefonisch contact gehad. De levering werd helaas een week verschoven door technische problemen bij de bezorgdienst aan de vrachtwagen.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ben uiterst tevreden...! Vorig jaar laminaat ed bestelt wat perfect verliep, dus dit jaar weer Vloerenvoordelig.nl benaderd en weer liep alles naar wens.... Goede service en goed geholpen wederom door... Se mer

Företagsinformation

1. Butik med vardagsrumsmöbler

Informationen kommer från olika externa källor

De beste kwaliteit laminaat voor de laagste prijs? Dan moet u bij vloerenvoordelig.nl zijn. Uitgebreid assortiment en goedkoop laminaat van topmerken. Vloerenvoordelig.nl is onderdeel van Hofmans at Home. Hofmans at Home exploiteert ook andere succesvolle webwinkels op het gebied van wonen zoals: zonweringvoordelig, kunstgrasvoordelig, deurmattenvoordelig en vloerkledenvoordelig.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Teveel betaald

We hebben een laminaatvloer laten leggen door Hofmans. Hier hadden we een prijs voor afgesproken. Deze heb ik betaald op de 1e dag van het leggen. Vervolgens komen ze dag 2 terug en betaald mijn man nogmaals een klein restbedrag. Dit was niet volgens afspraak. Dit geld hebben we nadat ik hierover contact opneemt maar voor de helft teruggekregen.

7 augusti 2020

Zojuist gebeld OMG

Zojuist gebeld. Ongeinteresseerd, en weten niets over de levertijd. Ze zeggen maar wat over de telefoon. Ik durf hier echt niet te bestellen. Helemaal gek geworden dit bedrijf.

5 augusti 2020

Beste heer/mevrouw Zheng,

Bedankt voor uw terugkoppeling.

Dit is ongetwijfeld niet onze bedoeling geweest.
U kunt hier uw telefoonnummer achterlaten dan zullen wij direct contact met u opnemen.

Mocht u contact met ons op willen nemen kan dat op het volgende nummer +31 (0)85 8888 075

Met vriendelijke groet ,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ben vanaf dat ik de eerste keer binnen kwam netjes en vriendelijk geholpen.

Ben vanaf dat ik de eerste keer binnen kwam door de verkopers op een vriendelijke manier geholpen en ze namen ook ruim de tijd en werd zeker niet onder druk gezet. Kreeg zeer goede adviezen had nl vloerbedekking nodig voor de gehele woning. Uiteindelijk op advies van verkoper Pierre gekozen voor beneden PVC en voor boven vinyl.
Alles werd keurig op papier vastgelegd en nadat ik aangegeven had met hen verder te gaan werd er ingemeten en daarvan een offerte gekregen. Daaruit bleek dat er ergens iets misgegaan was in de oppervlakte maar dit werd na telefonisch contact binnen een half uur weer geregeld. Nadat ik aangegeven had dat de vloeren gelegd konden worden kreeg ik daar meteen een overzicht van wat en wanneer die zaken gedaan zouden worden. Omdat het een groter project was werden er 4 dagen c.q. tijdstippen voor uit getrokken. De medewerkers kwamen keurig op de afgesproken tijden om de werkzaamheden uit te voeren wat ze met plezier en uiterst correct deden. ook werd er als het beter uitkwam met de tijden geschoven maar dat gebeurde wel in overleg. Heb in totaal met 5 medewerkers te maken gehad die alle even vriendelijk waren en netjes hun werk gedaan hebben. Kortom kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben dat de mensen van Hofmans heel goed en mooi werk hebben afgeleverd op een nette en vriendelijke manier. Hofmans bedankt voor de mooie vloeren en trap die ik nu heb.

11 februari 2020

Uitstekende service!

Bestelling moet nog ontvangen worden, maar tot nu toe zeer tevreden over de service. We hebben achteraf nog een extra bestelling gedaan omdat het toch er op leek dat we te weinig hadden besteld, werd meteen opgepakt en verwerkt. Top!

6 oktober 2019
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Het is een mooie vloer, bezorgservice teleurstellend

Het is een mooie vloer die snel geleverd werd. Wel viel de service bij afleveren tegen. Dat je iemand van in de 70 de 10 pakken naar binnen laat tillen omdat de pallet niet door de deur past vonden wij teleurstellend. Daar had de bezorgers best even bij kunnen helpen.

17 september 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel blij met onze laminaat vloer en…

Heel blij met onze laminaat vloer en niet te vergeten de ondervloer, alles netjes op tijd geleverd, een wijziging die ik doorbelde was geen probleem, en echt goede kwaliteit!! Echt een aanrader!

28 augusti 2019
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Niet op alle dagen van de week wordt er…

Niet op alle dagen van de week wordt er bezorgd. Het zou beter zijn als bij bestelling wordt aangegeven op welke dag er wel geleverd zou kunnen worden. De bestelling werd geleverd op een grote pallet die achter blijf bij de klant die er dan voor moet zorgen dat deze afgevoerd wordt naar de afvalverwerking.

23 april 2019
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Alle mails in spam

Alle mails kwamen helaas terecht in de spam, waardoor ik deze gemist heb. Na telefonisch contact is alles weer goed gekomen. Hetzelfde is echter gebeurd bij de planningsmail van de levering; hierdoor was pas vrij laat duidelijk wanneer de zending geleverd zou worden.

18 mars 2019
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

vreemde verkoper

ik zocht een aantal plakplinten maar omdat ik de kleur niet precies wist stuurde de "verkoper" Tom mij na een aantal emails naar de bouwmarkt. Dit terwijl ik duidelijk aangaf dat de kleur niet precies overeen hoefde te komen en ik daar flexibel mee was. Er werd geen moeite genomen om me te helpen. Pas toen ik telefonisch contact opnam begreep ik dat er plinten op voorraad zijn waar je uit kan kiezen zonder te hoeven bestellen. Dat heb ik gedaan en ter plekke ineens iedereen heel vriendelijk. Was een slechte en vervelende ervaring. Arrogantie ten top.

26 februari 2019

Beste Leon,

Vervelend dat u het zo heeft ervaren. Ik heb absoluut niet de intentie gehad om arrogant te zijn. Helaas heb ik uw order niet goed gezien en ben ik ervan uitgegaan dat u de plinten bezorgd wilde hebben. Mijn excuses daarvoor. In het verleden hebben wij probleem gehad met losse bestellingen van plinten waarbij de kleur achteraf niet naar wens was van de klant, dit wilde ik voor zijn.

Ḿet vriendelijke groet,

Tom

Goede en snelle aflevering

Goede en snelle aflevering. Perfect in orde.

17 februari 2019

Beste mevrouw Eversteijn,

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling.

Voordelig en goede service

Gunstige prijzen. Snelle en correcte levering. Een aanrader.

27 januari 2019

Beste Olivier,

Bedankt voor je positieve review.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gewoon goed voor een goede prijs.

17 januari 2019

Beste Nico,

Bedankt voor uw positieve feedback.
Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dat graag.

Team Hofmans at Home

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.